Myrevolution proteinpulver finnes nå med mangosmak

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  Vi har en liten nyhetssak: Myrevolution proteinpulver mangosmak ble nylig lansert. Er du ute etter et proteinpulver med litt friskere smak?

  Da er MyoProtein med mangosmak et spennende alternativ til for eksempel sjokoladesmak. Lag en forfriskende proteinshake som vekker sansene.

  Fruktsmak er forfriskende, og mango er en favoritt blant mange. Den tropiske, søte og samtidig syrlige smaken passer perfekt før eller etter en hard treningsøkt.

  God sammensetning av næring

  I MyoProtein proteinpulver med mangosmak er det en gunstig sammensetning av næringsstoffer for kroppen.

  Proteinpulveret er laget for å tilføre kroppen viktige næringsstoffer og byggestener før eller etter trening, samtidig som mengden karbohydrater er liten.

  To proteintyper

  Pulveret inneholder to ulike typer proteiner, noe som inkluderer både kasein- og myseproteinisolat. Det finnes totalt 25 gram protein i hver porsjon

  Andelen myse og kasein er like stor i Myrevolution proteinpulver med mangosmak.

  Myse er et melkeprotein som er kjent for å sette i gang kroppens proteinsyntese. Kasein er også viktig, og forhindrer at muskelmasse brytes ned.

  Forskere har kommet frem til at fordelingen mellom kasein og myse er optimal i et proteinpulver.

  Uten tilsatt sukker

  Proteinpulveret MyoProtein med mangosmak er uten tilsatt sukker, og inneholder heller ikke kunstige søtningsmidler som aspartam.

  Det gjør pulveret gunstig, også for deg som ønsker å begrense inntaket av sukker (eller karbohydrater generelt).

  Glutenfritt proteinpulver

  Myrevolution proteinpulver med mangosmak er fritt for gluten. Proteinpulveret kan derfor også nytes av deg som sliter med glutenallergi, eller som av andre grunner ønsker å unngå gluten.

  Pulveret er dessuten nesten uten laktose, og kan dermed være et godt alternativ for deg som sliter med laktoseintoleranse.

  Avansert produksjonsteknikk

  Myrevolution sitt proteinpulver med mangosmak er produsert med en unik teknikk som sørger for at det tas i bruk både mikro- og kryssfiltrering.

  Dette er en fordel, siden produksjonsteknikken sørger for at aminosyrer som er essensielle for oppbygning av muskler ivaretas i størst mulig grad.

  Det samme gjelder grunnleggende mikronæringsstoffer.

  MyoProtein med mangosmak er utviklet av Børge Fagerli

  Det er livscoach Børge Fagerli som står bak utviklingen av MyRevolution MyoProtein med mangosmak. Fagerli er en kjent autoritet innen livsstil, kosttilskudd og trening, og er opptatt av å lage proteinpulver som dekker kroppens behov før og etter trening.

  Fagerli har også vektlagt at proteinpulveret skal inneholde protein som er biotilgjengelig, noe som skiller seg fra proteinpulver-produkter laget av konsentrat. Sistnevnte har en tendens til å inneholde langt mer fett og sukker.

  MyoProtein med mangosmak sørger også for at man blir minst mulig oppblåst, siden pulveret anvender isolater. Pulveret er mer eller mindre laktosefritt, og kan derfor gjøre at du blir mindre oppblåst.

  Vi synes proteinpulveret smaker veldig forfriskende og godt. Kjøp MyoProtein med mangosmak i dag, og se om dette er et proteinpulver som passer for deg.

  Se også vår artikkel om .

  Myrevolution Mango proteinpulver

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss