Gainer test - raske karbohydrater og proteiner

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Det finnes mange alternativer å innta rett etter trening for å optimalisere restitusjonen i en hektisk hverdag. Gainer gir deg både raske karbohydrater og proteiner, og finnes i ulike smaker og pulverformer.

  Gainer, også kalt Weight gainer, inneholder en kombinasjon av karbohydrater og proteiner som blandes til en restitusjonsdrikk rik på på energi. Gainer pulver har et høyt kaloriinnhold som gir kroppen gode forutsetninger for å øke muskelmassen. Innholdet av proteinene sikrer at muskelgjenoppbyggingen blir best mulig, med mye karbohydrater sørger den for at musklenes energilager fylles opp raskt og hindrer at kroppen bryter ned muskelvev fra områder som ikke har blitt trent.

  Kosttilskuddet/ernæringstilskuddet er et effektivt og enkelt restitusjonsmåltid etter hard trening som styrketrening kombinert med puls. Veldig mange som gjør hard styrketrening og vil sikre muskelvekst og kalorioverskudd, velger gainer. Best utbytte får du også når en gainer shake inntas innen det har gått 30 minutter fra du avsluttet treningen. Ønsker du stor muskelvekst kan du øke dosen til en eller to ganger utover dagen, for å sikre at kroppen har en konstant tilgang på både protein og karbohydrater.

  Er målet ditt å gå ned i vekt eller holde fettprosenten nede er ikke gainer noe du skal ta etter hver økt, men holde til å bruke etter de mest tøffe øktene.

  Hvordan velge kosttilskudd på gainer-markedet?

  Gainer som kosttilskudd gir fordeler som raskere muskelvekst, kortere restitusjonstid, bedre energilagring, vektøkning hvor muskelmasse er i fokus og økt muskulær utholdenhet.

  I gainer test kåret hard workout Swedish Supplements Massive Mass som beste weight gainer i 2020. Produktet er en mass gainer, og utvikler for muskelvekst, forbedret restitusjon og gir langvarig energi til musklene. Mass gainer fra Swedish Supplements har en unik blanding av raske karbohydrater, proteiner, sunne fettsyrer, 3000mg kreatin og 1000mg taurin.

  Generelt på markedet for gainer finner man ulike typer innenfor mutant mass gainer, big mass gainer og weight geiner, og også ulike smaker. En big mass gainer fra Proteinfabrikken er for eksempel en type big mass pulver som gir 1400 kalorier ekstra per dag, og vektøkningspulveret tilfører kompakt næring for å tilfredsstille dine behov hvis du skal øke inntaket av kalorier med kvalitet for bedre treningseffekt.

  Hva som er beste gainer for deg bør du velge ut i fra egne behov og formål. Likevel er det tre ting du kan merke deg når du skal velge ut weight gainer; 1) Kalorimengde per porsjon, altså hvor mange kalorier du ønsker per porsjon. Her er variasjonene i pulver og shakes alt fra 300 kcal til 1000 kcal per porsjon. Dette spørs helt hvor vanskelig eller lett du har for å få i deg nok kalorier, og vektøkning. Flere kalorier = mer vekt, 2) Proteinmengde, antall gram protein per porsjon. Her anbefales det kjøpe et produkt med minst 20 til 25 gram protein per porsjon. 3) Andre ingredienser enn proteiner og karbohydrater, som for eksempel glutamine, BCAA, kreatin, tilsatte vitaminer og mineraler og mct-fett.

  En best gainer til eget behov kan dermed velges med tanke på bruksområde. Om du velger med tanker på mest solgte weight gainer, er alternativene mange, men vi ser at Serious Mass fra Optimum Nutrition er en populær weight gainer blant mest solgte. Dette fordi kvaliteten i pulveret bidrar til økning av muskelvolum, og inneholder både glutamine og kreatin for best mulig effekt. Denne passer til personer som har utfordringer med å legge på seg muskelmasse, og derfor gir hver servering 1250 kalorier, 50 gram muskeloppbyggende protein av høy kvalitet fra Ultrafiltered Whey Protein Concentrate, Calcium Caseinate og Egg Albumen. Her får du en god balanse av næringsstoffer som forbedrer kosten din for å øke muskelmassen best mulig.

  Våre anbefalte produkt i 2020

  Vi har sett på flere produkter, og kommer her med anbefaling på markedet av mest solgte.

  #1 - Beste produkt: Mutant Mass Triple Chocolate Flavour

  Mutant Mass fra Mutant anbefales først og fremst til deg som trener hardt og vil opp i vekt. Pulveret inneholder mye næring og energien du trenger for å gå opp raskt i vekt, og å bygge muskelmasse. Resultatene ved bruk av denne er visstnok ekstreme. Per dosering får du her 56 gram protein, 12 gram kvalitativt fett og over 1000 kalorier per dosering. Pulveret har også et høyt innhold av BCAA og EAA, 12 gram sunne fettsyrer, nyttige kostfibre og 3:1 fordeling av karbohydrater og protein.

  #2 - Bodylab Weight Gainer Strawberry Milkshake

  Dette pulveret fra Bodylab består av en kombinasjon mellom langsomme og raske karbohydrater (fra maltodekstrin og sukrose) og proteiner (100 prosent rent myseprotein/whey). Pulveret oppløses under omrøring i vann, melk eller juice, og inneholder hverken kunstige søtningsmidler eller AZO-fargestoffer. Det er anbefalt å bruke pulveret som et supplement i et Elers sunt og næringsrikt kosthold, og egner seg først og fremst for idrettsutøvere som har mål om å bygge opp muskelmasse og utfordringer med å oppnå nødvendig kalorioverskudd i et vanlig kosthold.

  Det er anbefalt å bruke det som enten måltidserstatter eller restitusjonsdrikk, og finnes i flere ulike smaker.

  # 3 -

  Også dette pulveret er et gunstig valg for deg som ønsker å gå opp i vekt, med en riktig blanding av energigivende karbohydrater og muskelbyggende proteiner gjør det at muskelvekst og vekt øker i en god styrkeperiode. Hver porsjon inneholder 31 gram protein, 79 gram karbohydrater og sammen utgjør dette rask restitusjon og muskelvekst. Big mass gainer inneholder komplette proteiner, mellomkjedet fettsyrer og komplekse karbohydrater som sørger for at kroppen får tilført riktig næring etter trening, for best mulig effekt. Big mass gainer finnes i flere ulike smaker.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: