Barnesete sykkel test | La barnet ditt sitte på i et sykkel barnesete

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Etterhvert som barnet ditt blir større kan sykkelvognen byttes ut med et barnesete til sykkel. Her finnes det modeller av barneseter som kan festes foran eller bak på sykkelen, og egne seter til barn under eller over 6 år.

  Før barnet ditt lærer seg å sykle selv er et barnesete en genial investering. Enten du skal på sykkeltur eller bruker sykkelen til transport kan du gjøre opplevelsen ekstra hyggelig ved å la barnet ditt sitte på i et barnesete. Sykkelvognen er smart å ha når barnet er under 4 år, men etterhvert som det blir eldre kan det være fint å ha montert på et eget barnesete. På den måten får dere en nærhet til hverandre og en hyggelig sykkeltur sammen. Det viktigste å ha i bakhodet før du tar med deg barnet på sykkeltur er sikkerheten. Derfor er det noen punkter som er viktig å ha i bakhodet før du går til innkjøp av et barnesete: - Det skal være nakkestøtte og fobeskyttelse. - Det skal være en sele for å holde fast barnet, enten H- eller Y-formet. - Setet skal være spent fast i sykkelens ramme, og ikke kun til bagasjebrettet. - Setet skal være tilpasset barnets alder og vekt. - La barnet prøve sykkelsete før du kjøper, slik at du vet at det passer. - Gå også til innkjøp av hjelm. På markedet over barneseter finnes det seter for barn over og under 6 år, og gjerne instruksjoner på vekt i tillegg. Grunnen til dette er av sikkerhetsmessige årsaker. Du bør ikke sette en 3-åring i et sykkelsete som egentlig er for barn over 6 år. Det finnes barneseter som festes foran eller bak på sykkelen. Fordelen med et sete som festes foran på styret er at det er enklere for deg og barnet å snakke sammen underveis og barnet får se mye, ulempen kan være at det kan være vanskeligere får barnet å slappe helt av. Et barnesete som festes bak er ofte mer behagelig for barnet å sitte. Her har barnet mer plass til rygg og armlene, setet har som regel en høyere rygg og gir muligheten til å hvile mer og kanskje ta seg en liten høneblund. . I barnesete sykkel best i test har blant annet Hamax Kiss blitt testvinner på grunn av sitt ergonomisk korrekte sykkelsete som gir komfort for barnet. Setet monteres enkelt under setepinnen, fungerer på alle typer sykler og gir deg muligheten til å ta med barna på søndagstur i skog og mark. Dettet setet passer for barn fra 9 måneder. Ønsker du et barnesete for større barn er også Qibbel 6+ junior en modell som har gjort det godt i barnesete sykkel-test. Dette setet er designet for barn i alderen 6 til 10 år eller til 35 kilo. Modellen har gjort det godt på grunn av solid kvalitet, sikkerhetbeltesystem og sammenleggbare fotstøtter.

  Våre anbefalte produkt i 2022

  Vi har sett nærmere på hva som finnes av gode sykkelseter på markedet, og kommer her med våre anbefalte produkt til deg i 2022.

  Lett og trygt sykkelsete for små barn

  Thule er en anerkjent produsent av utstyr i forbindelse med transport, både til bil og sykkel. Her har de utviklet et barnesete som er lett og trygt, har et moderne design og gir barnet ditt førsteklasses komfort med sitt robuste sete som har et hardt ytterskall og myk polstring . Barnesetet har en justerbar og polstred fempunktsele som gir maksimal komfort og sikkerhet. Setet er i tillegg støtabsorberende slik at barnet hele veien kan sitte mykt og behagelig, selv når du sykler i urent terreng. På den måten kan barnet falle til ro og nyte sykkeltur i skog og mark. Andre fordeler ved Thule Yepp Nexxt Maxi er at fotstøttene og -stroppene kan justeres etterhvert som barnet vokser, setet har innebygd refleks og vannavvisende materiale som gjør rengjøringen av setet enkelt. Vi anbefaler produktet til deg som liker å bruke tiden utendørs i helgene, på to hjul, og som vil ha med barnet ditt på sykkeltur. Setet er egnet for barn i alderen 9 måneder og oppover, og tåler en maksimal vekt på 22 kg. Barnesetet i seg selv veier 4,6 kilo.

  thule barnesete

  Frontmontert barnesete til babyen

  Qibbel Air anbefaler vi til deg som har en baby på mellom 9 til 36 måneder, som du ønsker ha med på turer i byen, på grusveier eller langs landeveien. Med dettet setet kan du være trygg på at babyen sitter sikkert og godt, og ettersom setet festes foran på sykkelen har du god kontroll på barnet hele tiden. Setet er laget av mesh, dette er et materiale som er lett i vekt og samtidig behagelig. Selene, fotstroppene og fotstøtter er designet for å gjøre justeringen enkel, og med et fempunktsbelte sitter barnet ditt trygt og godt fastspent i setet. Barnesetet tåler en maksimal vekt på 15 kg.

  sykkelsete foran barn

  Sykkelsete for barn fra 6 år

  Dette sykkelsetet fra Qibbel er for deg som har barn i alderen 6 til 10 år, og med en maksimal vekt på 35 kilo. Her får du et solid produkt med sikkerhetsbelte og sammenleggbare fotstøtter. Ettersom setet passer for barn som veier opp mot 35 kilo er det et meget slitesterkt sete, som tåler mye. I dette barnesete kan barnet ditt får god komfort og du som sykler kan være trygg på at barnet sitter ok bak. Ryggstøtten i setet er laget av slitesterkt og ventilert mesh-materialet og vil gi barnet en ergonomisk følelse. Setet monteres enkelt og raskt bak på sykkelen ved at du snur klemmen inn og ut, motsatt når du skal ta bort setet er at du låser det opp bak. Alt gjøres uten bruk av skrutrekker eller verktøy. Hvis barnet ditt av ulike årsaker ikke kan eller vil sykle selv er dette et godt alternativ, og dere kan reise på turer i skog og mark sammen.

  el sykkel barnesete

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss