Massasjepistol test - finn den perfekte massasjepistolen for deg!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  #6

  #7

  #8

  Enten du er av typen som trener mye, eller som bare ønsker å løsne på stive og vonde muskler, så kan du ikke nekte for at en massasje er godt for både kropp og sjel! Det å gå til en profesjonell å få massasjer, kan bli dyrt i lengden. Du bruker også tid på reisen og bestilling av timer. Naturligvis finnes det en rekke massasje-apparater som gir deg en viss massasje-følelse, men en fellesnevner som ofte går igjen er at de ikke når helt ned i dybden, der musklene dine er som sårest. Dermed vil de blant annet ikke ha spesielt god effekt for deg som ønsker å redusere smerter i muskler og ledd.

  De beste massasjepistolene på markedet - finn din favoritt i dag!  

  Det er her massasjepistoler kommer inn i bildet! En massasjepistol byr på vibrasjons-massasje som når dypere inn i musklene dine enn mange former for tradisjonell massasje. Den dype massasjen byr på mange fordeler, og vil kunne brukes av mange. Blant annet er disse maskinene spesielt populære hos de som trener mye og blant profesjonelle idrettsutøvere. Når du trener mye, kan en massasjepistol være en fin del av oppvarmingen din, og vil absolutt gi muskler og ledd mulighet til å «forberede» seg selv på hardere økter. Når du har en god oppvarming i baggasjen, er det mindre risiko for at du pådrar deg skader under trening.

   En massasjepistol er også flott å bruke etter trening. Ikke bare byr massasjen på en avslappende effekt, men det kan også være med på å redusere restitusjonstiden etter trening, slik at kroppen din raskere er klar til en ny dyst – eller en ny hverdag!

   Også for deg som ikke trener, men som kanskje har smerter i muskler og ledd fra et stillesittende arbeid, vil en massasjepistol ha sine absolutte fordeler. Som nevnt over vil de kunne varme opp musklene dine slik at du er klar for en ny dag, og de vil også være med på å løse opp spenninger i muskler og ledd. Dette kan være med på å redusere smerter og stivhet, både direkte og over lengre tid!

   Der andre massasjeapparater ofte fokuserer på ett sted på kroppen, kan en massasjepistol brukes omtrent overalt. De fleste modellene kommer med flere utskiftbare massasje-hoder. Mange av disse er tilpasset de ulike muskelgruppene og de ulike stedene på kroppen, slik at du skal få best mulig effekt ut av dem. En annen stor fordel er naturligvis at dette er maskiner som det er enkelt å bruke – og du kan bruke dem akkurat når og hvor du selv ønsker! Dette er god og dyp massasje på dine egne premisser, noe som gjør massasjepistoler til et produkt som stadig øker i popularitet.

   Nå som du har fått litt informasjon om massasjepistoler generelt, skal vi fortelle deg mer om noen av de mest populære modellene på dagens marked, slik at du enkelt finner den massasjepistolen som passer deg aller best. Vink farvel til vonde og stive muskler, og ønsk din nye massasjepistol velkommen!

  Trigger Point Pro - fantastisk behandlingsdybde på hele 16 mm!

    Vi fortsetter med den nye og utrolig praktiske Trigger Point Pro! Dette er en fantastisk hardfør og sterk modell som byr på en behandlingsdybde på hele 16 mm, noe som garantert løsner opp musklene hos de aller fleste. Her får du en flott mulighet til å varme opp og forberede dine muskler før en hard treningsøkt, og også luksusen av å selv restituere dem når økten er over.

   Den kraftige motoren byr på overraskende lite støy – med et støynivå på maksimalt 65 dB vil du fint kunne nyte en avslappende massasje helt uten at lyden virker plagsom eller forstyrrende. Like flott er den da å bruke i rom sammen med andre, uten at du forstyrrer dem.

   Trigger Point Pro byr på 5 ulike nivåer, alt etter hva slags massasje og kraft du ønsker. Når du legger til det store utvalget av massasjehoder, ser du at dette er en komplett massasje-opplevelse, samlet i én smart pakke! Her får du nemlig hele 8 forskjellige massasjehoder, som alle byr på en enestående effekt for dine muskelgrupper. La oss ta en titt på noen av dem!

  Ball-hodet er absolutt det mest brukte for mange, og det byr på effektiv massasje for de store og mellomstore muskelgruppene våre. Dette er et allsidig massasjehode som vil passe for de aller fleste. Gaffel-hodet har fått navnet sitt etter utseende, og er et to-sidet hode som er perfekt utviklet for å gi en målrettet massasje langs ryggraden din. Den vil være effektiv for deg som sliter med smerter i ryggen, og vil også ha en fordelaktig effekt på legger og langs akilles.

  Du får også med et flatt hode, som du kan bruke til mye. Dette gir deg en tettere og jevnere massasje, enda mer en Ballen gir deg, og vil passe for de fleste musklene fra pecs til glutes! Her er det ingen skarpe kanter, så du vil ha optimal komfort hele tiden. Perfekt for de avslappende massasjene etter en lang dag!

  En mer komplett behandling og pakke skal du lete lenge etter! Det er også verdt å merke seg at når man varierer massasjen, både via hastigheter og massasjehoder, vil du få enda bedre resultater. Dette er virkelig en pakke som er lagt opp for å hjelpe deg. Trigger Point Pro Massasjepistol er et naturlig valg for mange, og vil raskt bli en naturlig del av hverdagen din – enten du trener mye eller ikke!

  massasjepistol av høy kvalitet

  Master Fitness MG500 Massasjepistol - effektiv massasje pakket inn i et stilig design! 

   MG500 er en sterk og effektiv massasjepistol fra Master Fitness. Den kombinerer en sterk motor og flere smarte løsninger med et utrolig stilig utseende, og et vinnende, klassisk design! Den metalliske rødfargen står i en spennende kontrast til det sorte, og gjør dette til en ekstra stilig massasjepistol som vil være flott for deg som er på utkikk etter noe mer unikt. Naturligvis er også denne modellen oppladbar, og byr på hele 5 timer med effektiv bruk når batteriet er fulladet – mer enn nok til flere gode massasjer over flere dager!

   MG500 gir deg hele 6 ulike hastigheter du kan velge mellom, samt 4 forskjellige massasjehoder som til sammen vil degge de viktigste muskelgruppene, og byr på en svært god massasje. Her har du blant annet et gaffel-hode som vil gjøre underverker for ryggen din, og et ball-hode som passer utmerket for de større muskelgruppene. Det spisseste hodet er designet for å behandle i dybden, og vil være godt egnet for de virkelig dype muskelknutene som vanlig massasje rett og slett ikke får has på. Like god vil denne massasjepistolen være for å varme opp før trening, som for å redusere smerter og stivhet i muskler og ledd. Perfekt både for de som er i mye aktivitet, og for de som er i lite aktivitet. I tillegg til lader og de ulike hodene, får du med en praktisk veske til oppbevaring. Slik blir det enkelt for deg å ta med din nye massasjepistol på reise, eller ha den med deg når du skal på trening!

  fleste massasjepistoler

  Trigger Point Premium - best i test hos Tekguide!

   Man kan jo ikke gå feil med en massasjepistol som har blitt kåret til «best i test» senest i år! Tekguide lot seg absolutt imponere av denne modellen, og fortalte blant annet at dette var en massasjepistol som virkelig hjalp til med  å frigjøre spenninger i kroppen – noe vi er helt enige i!

   Trigger Point Premium har en behandlings-dybde på hele 12 mm, som er hele 60% dypere enn en tradisjonell massasje vil nå. En slik dybde vil absolutt hjelpe til med å løsne spenninger i musklene dine, samtidig som det vil være utrolig deilig!

   Her har du hele 15 ulike behandlingsnivåer. Du velger enkelt hvilket nivå du ønsker på den oversiktlige LED-skjermen på massasjepistolen din. De ulike nivåene vil variere ut i fra hvilke muskelgrupper du skal arbeide med, og hvilken intensitet du ønsker deg. LED-skjermen sørger for at du hele tiden har full kontroll over dine valg, og gir deg også en oversikt over hastigheten du er på akkurat nå. På denne måten blir det enklere for deg å holde styr på hvilke nivåer som gir deg de beste resultatene!

   Også denne modellen er naturligvis trådløs, bærbar, og utrolig praktisk! Det oppladbare batteriet trenger kun 1,5 timer før den er fullt oppladet, og vil d a ha en batteritid på opptil 6 timer. For at du skal få så mye nytte som mulig ut av din massasjepistol, og for at du ikke trenger å stresse så med å sette batteriet til lading, får du med et ekstra batteri i pakken! Den kraftige motoren byr på alt du trenger for en dyp massasje, helt uten unødig støy. Med en maksimalt støynivå på kun 50dB er dette en meget stillegående modell som du kan bruke til alle døgnets tider, helt uten å forstyrre noen andre. Med din nye Trigger Point Premium får du 6 forskjellige massasjehoder. Hvert hode når ulike muskelgrupper, og til sammen vil denne massasjepistolen og tilbehøret gi deg en komplett massasje, helt enkelt, akkurat der du selv ønsker det!

  beste massasjepistolen

  Hyperice Hypervolt Plus - best i test 2021!

  Her har vi en skikkelig hardhaus innen massasjepistoler, og noe av det beste du finner på det norske markedet! Hyperice Hypervolt Plus er hele 30% kraftigere enn  foregående modell, takket være den oppgraderte motoren! Denne massasje-pistolen er ypperlig til å bruke både før og etter trening. Før treningen hjelper den deg med å varme opp og forberede musklene dine på treningen som venter, slik at overgangen ikke blir så hard. Dette er en flott måte å redusere risikoen for å skade musklene dine når du trener! Etter treningen er dette et minst like så godt hjelpemiddel – nå kan du bruke massasjepistolen til å lindre muskler som har blitt støle etter trening, og hjelper deg å slappe av. Det er tross alt ikke mye som er bedre enn massasje etter en virkelig hard treningsøkt! Til tross for den svært kraftige motoren som vi nevnte tidligere, er dette et overraskende stillegående apparat takket være den revolusjonerende Quiet Glide-teknologien. Slik er det ikke noe fare for at du forstyrrer andre når du tar det i bruk, og Hyperice Hypervolt forstyrrer heller ikke deg når du bruker den – du kan enkelt kose deg med favoritt-serien uten å bli forstyrret av ulyd fra apparatet! Massasjepistolen i seg selv veier lite, er enkel å bruke, og håndtaket oppleves som godt å holde i. Du blir altså ikke sliten av å bruke det! På full-ladet batteri har du hele 2,5 timers massasje foran deg, som gir deg mer enn nok tid til både oppvarming før trening, og avslapping etterpå! Med denne pakken får du hele 5 forskjellige massasjehoder. Med slike utskiftbare massasjehoder blir det enkelt for deg å prøve deg frem for å finne ut hvilket massasje-hode som passer til ulike muskelgrupper! Du kan også velge mellom 3 forskjellige nivåer av kraft, helt opptil 3200 slag per minutt! Dette er mer enn nok kraft for å løse opp i de aller fleste muskelknuter! En ekstra spennende ting med dette apparatet, er at det har bluetooth-tilkobling! Slik kan du koble deg opp til den spesialdesignede Hyperice-appen. Denne appen lar deg legge inn treningsdata og analyserer den, og slik justerer Hypervolten seg slik at du får maksimalt ut av både oppvarming og restitusjon, perfekt tilpasset din trening!  Dette er absolutt en av de mest populære massasjepistolene, og det er ikke uten grunn - dette er vår best i test 2021!

  beste massasjepistol

   Theragun Prime massasjepistol - test ut denne storslagene modellen i dag!

   Fra TheraBody får du her den storslagene og meget populære Theragun massasjepistol. Dette er en svært sterk massasjepistol som byr på et lavt støynivå og mange funksjoner, pakket inn i en utrolig stilig maskin! Theragun sin unike utforming gjør at du enkelt får et godt tak, og gjør det også enklere å komme til der andre massasjepistoler gjør det vanskelig.

  Motoren er børsteløs, og takket være QuietForce Technology er den mer stillegående enn noen gang. Kraften går naturligvis aldri på bekostning av dette, og du vil på det meste ha mulighet til å nå hele 16 mm dypt! Den har en motstandskraft på utrolige 14 kilo, som kort forklart betyr at denne modellen vil løse opp selv de mer stridige muskelknuter, raskt og effektivt. Her vil du også merke effekten og fordelene av en stimulert blodsirkulasjon, og du vil merke hvordan selv de virkelig dype spenningene og smertene vil lindres.

   Med Theragun massasjepistol får du 4 ulike massasjehoder, samt lader og en smart pose til oppbevaring. De ulike hodene vil passe til ulike muskelgrupper, og ut i fra hvor dyp massasje du føler at du trenger. Med disse hodene vil du kunne nå virkelig dypt, eller nyte en mer avslappende massasje etter trening. Du har 5 ulike hastigheter du kan velge mellom, samt tilgang til brukerdefinerte programmer takket være den smarte og praktiske TheraBody-appen. Du kobler den sammen med din Theragun via Bluetooth, og vil slik ha enkel tilgang til ulike programmer. Her vil du også få bli ekstra godt kjent med din Theragun, og få mer informasjon om bruk og fordeler! Theragun er en hardfør massasjepistol som passer til deg som vet hva du vil ha, og ønsker deg maksimal styrke og kraft ut fra din massasje. Perfekt både før og etter trening, så vel som til hverdager hvor du bare trenger å løsne litt på spenningen i kroppen!

  ergonomisk grep

   Musclepain Pro - en veldig god massasjepistol

  Musclepain PRO Massasjepistol er en svært stillegående modell som byr på en fantastisk styrke, og en massasje som treffer akkurat der den skal treffe!

   Dette er en massasjepistol for den kresne, og den skiller seg absolutt ut på dagens marked. Den er utviklet i nøye samarbeid med fysioterapeuter, og naturligvis også godt testet. Slik vet du at du får det absolutt beste produktet, som igjen byr på vinnende resultater!

   Musclepain PRO er svært lett sammenlignet med andre modeller, og veier kun 718 gram. Dermed vil du ikke bli sliten av å holde den når du bruker den, og den er også enkel å pakke med seg hvis du ønsker deg en god massasje mens du er på farten. Dessuten får du en reisepose med i pakken, som gjør det enda enklere for deg å alltid ha lett tilgang til utrolig god massasje!

   Vi nevnte innledningsvis hvordan ulike massasjehoder passer til ulike typer massasje og ulike steder på kroppen. Med din Musclepain PRO Massasjepistol får du 6 forskjellige massasjehoder, som vil by på en stor variasjon! De er lette å bytte, enkle å rengjøre, og gir deg helt perfekt massasje der du trenger det. Massasjepistolen byr også på hele 10 ulike hastigheter, som du enkelt justerer direkte på maskinen. Hastighetene går fra 1400 og helt opp til 3300 slag per minutt! Slik kan du like fint bruke denne massasjepistolen når du skal virkelig løsne på de ømme musklene, som når du bare ønsker deg en avslappende massasje etter en lang dag.

   Musclepain PRO er en trådløs massasjepistol, og har et oppladbart batteri med en levetid på opptil 7 timer. Med en slagdybde på hele 12 mm, vil du garantert kjenne effekten av den kraftige motoren, samtidig som du vil bli overrasket over hvor stillegående den er!

  beste massasjepistol musclepain

  Svært kraftig, med et utrolig kult design

  Dette er en virkelig hardhaus som egner seg utmerket for alle: enten man er profesjonell idrettsutøver eller bare glad i å trene, eller kanskje bare er ute etter en helt super massasje! Dette apparatet har et annerledes design og utforming enn de andre massasjepistolene vi har kikket på. Det spesielle håndtaket er mer ergonomisk utformet, og har en justerbar arm som du kan bevege på, slik at du får en større rekkevidde på massasjepistolen om du skulle ønske det! Theragun Massager gir deg enda dypere behandling av dine muskler enn andre modeller kan varte opp med. Faktisk gir den kraftige motoren med 16 mm amplitude deg muligheten til å nå hele 60% dypere enn andre massasjepistoler! Dette betyr enda bedre fordeler for deg, siden den bidrar til enda større stimulering av sirkulasjonen av blodet og lymfeveske. Slik hjelper apparatet deg også med å redusere volumet av melkesyre etter trening – man kan altså si at dette fører til enda bedre og raskere restitusjon etter trening! Med Theragun har du også tilgang til den fantastiske Therabody-appen! Denne appen byr på en rekke spennende programmer, og appen er der hele veien og hjelper deg gjennom hvert enkelt program; du trenger altså ingen forhåndskunnskaper – appen hjelper deg med alt! Med denne appen får du kunnskap om alle de forskjellige måtene Theragun kan bidra med positive endringer i din hverdag og ditt treningsliv! Denne massasjepistolen er jo, som de andre modellene vi har kikket på, ikke kun til å bruke i forhold til trening. Selv om den er ypperlig til å varme opp musklene før trening, og minst like god for å hjelpe deg til å slappe av etter trening, så byr denne maskinen på så mye mer. Dette er et helt fantastisk apparat som bidrar til økt sirkulasjon, og er flott å bruke hvis du har problemer med smerter i muskler og ledd. Den hjelper deg også med å reduserer restitusjonstid etter trening, og bidrar til økt bevegelighet! Dette er altså flott å bruke for de aller fleste! Pakken kommer med 6 forskjellige massasjehoder, som gir deg flere muligheter i forhold til hva slags massasje du ønsker, og hvilke muskelgrupper du ønsker å fokusere på. De er også lette å holde rene. De forhåndsinnstilte programmene gjør det enkelt for deg å finne den innstillingen som passer best til hvilket hode!  Som sagt er dette en virkelig hardhaus av en maskin, og kan gi deg opptil 27 kilo motstandskraft i massasjen – det holder til det aller meste! 

  massasjepistol proff theragun

  Booster E Massage Gun - opptil 3200 slag i minuttet 

   Booster E er en massasjepistol som byr på mye effekt for pengene, og vil bli et valg som vil passe for svært mange. Like flott er den for deg som trener, som for alle som har et stillesittende arbeid!

   Booster E byr på 9 ulike nivåer, noe som gjør det svært enkelt å finne det perfekte nivået til de ulike muskelgruppene dine. Slag per minutt varierer fra 1200 til hele 3200!  Behandlingsdybden er på hele 12 mm, noe som er utrolig bra for en maskin i denne prisklassen, og som byr på en betydelig dypere behandling enn en tradisjonell massasje gir deg.

   Pakken inkluderer 5 forskjellige massasjehoder som byr på stor variasjon, og gir deg mulighet til å treffe helt perfekt på de ulike musklene dine. Utvalget er variert og vil passe for en virkelig god punkt-massasje, så vel som en mer generell massasje av de større musklene dine. Denne modellen har et klassisk og godt design og er enkel å ta i bruk. Den er oppladbar, og du har fullt batteri på kun 2,5 timer! Med en batteritid på opptil 4 timer kan du nyte svært mye god massasje, og det vil være nok batteritid til flere økter og flere muskelgrupper.

  kraftig massasjepistol

  Hva er konklusjonen?

  Testene viser at massasjepistoler ikke bare er beregnet på mennesker som driver med hard idrett hver dag, du trenger ikke engang være en person som trener mye! Vi ser på tilbakemeldingene at disse produktene hjelper på såre muskler og ledd. Vi ser også at mennesker som har hatt problemer med skader, enten fra idrett eller ikke, har hatt positive erfaringer med massasjepistoler – de kan bidra til at du opplever mindre smerte, og at du blir mer bevegelig i hverdagen. Et godt valg for de fleste!

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss