Massasjepistol test - finn den perfekte massasjepistolen for deg!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  Du har kanskje ikke hørt så mye om massasjepistoler før? Det vi kan fortelle deg er at dette er ypperlige apparater som kan være til super hjelp, både før og etter trening! De fungerer på samme måte som det vi er vandt med fra tradisjonelle massasjeapparater, ved å sende en vibrasjon eller pulsering inn i musklene. Massasjepistoler opererer ut ifra mye av det samme konseptet, bare med en kraftigere tilnærming: disse apparatene er mye mer slagkraftigere, og gir derfor en dypere massasje, som egner seg veldig godt for mennesker som trener mye! Før treningen er dette flotte apparater å bruke for å varme opp musklene dine, som en slags forberedelse før treningen starter. Og når treningen er over, kan de brukes til å løse opp ømme muskler – og til å hjelpe deg til å slappe av! Selvfølgelig kan disse apparatene også brukes når du bare ønsker deg en skikkelig god massasje – du bestemmer når du skal bruke en massasjepistol! Ta en titt på denne testen, og se om du finner den beste massasjepistolen som passer for deg og dine behov!

  Hyperice Hypervolt Plus - best i test 2021!

  Her har vi en skikkelig hardhaus innen massasjepistoler, og noe av det beste du finner på det norske markedet! Hyperice Hypervolt Plus er hele 30% kraftigere enn  foregående modell, takket være den oppgraderte motoren! Denne massasje-pistolen er ypperlig til å bruke både før og etter trening. Før treningen hjelper den deg med å varme opp og forberede musklene dine på treningen som venter, slik at overgangen ikke blir så hard. Dette er en flott måte å redusere risikoen for å skade musklene dine når du trener! Etter treningen er dette et minst like så godt hjelpemiddel – nå kan du bruke massasjepistolen til å lindre muskler som har blitt støle etter trening, og hjelper deg å slappe av. Det er tross alt ikke mye som er bedre enn massasje etter en virkelig hard treningsøkt! Til tross for den svært kraftige motoren som vi nevnte tidligere, er dette et overraskende stillegående apparat takket være den revolusjonerende Quiet Glide-teknologien. Slik er det ikke noe fare for at du forstyrrer andre når du tar det i bruk, og Hyperice Hypervolt forstyrrer heller ikke deg når du bruker den – du kan enkelt kose deg med favoritt-serien uten å bli forstyrret av ulyd fra apparatet! Massasjepistolen i seg selv veier lite, er enkel å bruke, og håndtaket oppleves som godt å holde i. Du blir altså ikke sliten av å bruke det! På full-ladet batteri har du hele 2,5 timers massasje foran deg, som gir deg mer enn nok tid til både oppvarming før trening, og avslapping etterpå! Med denne pakken får du hele 5 forskjellige massasjehoder. Med slike utskiftbare massasjehoder blir det enkelt for deg å prøve deg frem for å finne ut hvilket massasje-hode som passer til ulike muskelgrupper! Du kan også velge mellom 3 forskjellige nivåer av kraft, helt opptil 3200 slag per minutt! Dette er mer enn nok kraft for å løse opp i de aller fleste muskelknuter! En ekstra spennende ting med dette apparatet, er at det har bluetooth-tilkobling! Slik kan du koble deg opp til den spesialdesignede Hyperice-appen. Denne appen lar deg legge inn treningsdata og analyserer den, og slik justerer Hypervolten seg slik at du får maksimalt ut av både oppvarming og restitusjon, perfekt tilpasset din trening!  Dette er absolutt en av de mest populære massasjepistolene, og det er ikke uten grunn - dette er vår best i test 2021!

  beste massasjepistol

  Musclepain - kraftig maskin med metall-hoder

  Dette er en av de beste massasjepistolene på markedet - her har vi en flott massasjepistol som virkelig kan hjelpe deg med å treffe de dype musklene!  Musclepain er utviklet i samarbeid med fysioterapeuter fra hele landet, og grundig svært grundig testet.  Dette er et enkelt og brukervennlig apparat som fort blir din beste venn, både før og etter trening. Vekten er lav, på kun 800 gram, og håndtaket er svært godt å holde i – for å forhindre at du blir sliten av å bruke apparatet! De forskjellige massasjehodene som medfølger, er enkle å skifte på, og gir deg muligheten til å eksprimentere deg frem til det massasjehodet som passer best til de enkelte muskelgruppene. Musclepain gir deg hele 10 forskjellige hastighetsinnstillinger å velge mellom! Fra den minste på 1400 slag per minutt, til den største på 3200 slag per minuttet – dette er virkelig en kraftig maskin som lar deg prøve deg frem slik at du finner den perfekte kombinasjonen! Fult oppladet gir dette batteriet deg mellom 4 til 5 timer med deilig massasje, slik at du har nok av tid til å hjelpe slitne muskler etter trening! Musclepain er utstyrt med en oversiktlig LED/touch-skjerm som gjør det enkelt for deg å finne de riktige innstillingene du ønsker deg. Dette er et svært hendig apparat som kan bidra til å lindre muskelsmerter og ømme ledd, om det er fra trening eller ikke. Dette er et virkelig godt kjøp! 

  beste massasjepistol musclepain

  Vibrerende massasjepistol - best i test for muskler og ledd

  Her har vi nok en god massasjepistol som har høstet gode kundeomtaler! Med sine 3 forskjellige behandlingsfrekvenser og 4 massasjehoder å velge mellom, er dette en super pakke for deg som sliter med ømme muskler etter trening, eller bare er nysgjerrig på hvordan et slik apparat fungerer! Også her ser vi at massasjepistolen er minst like nyttig å bruke før trening, som etter. Den vibrerende effekten bidrar til å varme opp muskler og ledd før trening, slik at påkjenningen av selve treningen ikke blir like hard. Slik reduserer du risikoen for å skade musklene under trening! Etter trening er Regun helt super til å løse opp muskler som har stivnet eller blitt ømme under trening. Den vibrerende effekten er svært avslappende og beroligende, og kan minne om en tradisjonell massasje – skjønt Regun sin kraftige motor sørger for at du når muskler på et mye dypere nivå! Fult oppladet gir Regun deg opptil 1 time med deilig massasje, som er mer enn nok til både før og etter trening, eller når du bare trenger litt ekstra massasje for å bekjempe en vond muskel! Håndtaket er godt å holde i, og apparatet i seg selv er en lettvekter, så det er ikke noe fare for at du blir sliten i armen av å bruke det, selv over tid! Hvis du tenker på å kjøpe en massasjepistol, så er svaret vårt enkelt: gjør det! Og Regun Home er et supert sted å starte!

  massasjepistol test dhz

  Best i test 2020

  Teamet bak Performancegun jobber tett sammen med kiropraktorer og klinikker over hele landet, og arbeider alltid for å gi kundene sine best mulig produkt! Denne modellen anbefales å bruke 2-3 ganger om dagen, i opptil 15 minutter av gangen for best mulig effekt. Da kan du altså bruke Performancegun før trening for å aktivere musklene du skal trene, og så etter trening for å hjelpe deg med å slappe av igjen – også kanskje en ekstra gang senere på kvelden, bare fordi det er deilig med massasje! Dette apparatet er originalt produsert med tanke på profesjonelle idrettsutøvere som naturligvis bruker kroppen mye – og nå kan du også ta den samme teknologien i bruk, hjemme i stua! Det er bevist at denne modellen er svært effektiv når det kommer til å øke blodsirkulasjonen, og er spesialutviklet for å prestere enda bedre når det gjelder å redusere nivået av melkesyre i musklene – slik kommer du deg letter til hektene igjen, og er raskere klar for neste treningsøkt! Med massasjepistolen får du 5 forskjellige massasjehoder. Disse rengjør du enkelt med såpe og vann eller med håndsprit, slik at du ikke risikerer infeksjoner eller lignende. De forskjellige massasjehodene tilsier at det er enkelt for deg å prøve deg frem til hvilket hode som du syntes passer best til hvilken muskelgruppe – sammen med de forskjellige effektnivåene finner du garantert frem til det som fungerer best for deg! På fulladet batteri har du tilgang til hele 3 timer med massasje, som kan holde deg gående over flere dager! Supert når du har en hektisk hverdag og ikke alltid tenker på å lade opp massasjepistolen før trening. Dette er et produkt du kan anse som et håndholdt senter for muskelterapi! I 2020 scoret denne modellen Best i Test hos Getfitness – og vi skjønner godt hvorfor!   Dette er et meget godt produkt, enten du driver med idrett profesjonelt, på hobby-basis eller er helt i begynnelsen på din personlige trenings-reise! Med dette apparatet kan du redusere smerter, hjelpe stive muskler, og samtidig øke din mobilitet i hverdagen, slik at du alltid er den beste versjonen av deg selv! Denne modellen har vært så populær at den ikke kommer inn igjen før i april - forhåndsbestill nå, og sikre deg din egen Performancegun!

  p4mgun massasjepistol test

  Svært kraftig, med et utrolig kult design

  Dette er en virkelig hardhaus som egner seg utmerket for alle: enten man er profesjonell idrettsutøver eller bare glad i å trene, eller kanskje bare er ute etter en helt super massasje! Dette apparatet har et annerledes design og utforming enn de andre massasjepistolene vi har kikket på. Det spesielle håndtaket er mer ergonomisk utformet, og har en justerbar arm som du kan bevege på, slik at du får en større rekkevidde på massasjepistolen om du skulle ønske det! Theragun Massager gir deg enda dypere behandling av dine muskler enn andre modeller kan varte opp med. Faktisk gir den kraftige motoren med 16 mm amplitude deg muligheten til å nå hele 60% dypere enn andre massasjepistoler! Dette betyr enda bedre fordeler for deg, siden den bidrar til enda større stimulering av sirkulasjonen av blodet og lymfeveske. Slik hjelper apparatet deg også med å redusere volumet av melkesyre etter trening – man kan altså si at dette fører til enda bedre og raskere restitusjon etter trening! Med Theragun har du også tilgang til den fantastiske Therabody-appen! Denne appen byr på en rekke spennende programmer, og appen er der hele veien og hjelper deg gjennom hvert enkelt program; du trenger altså ingen forhåndskunnskaper – appen hjelper deg med alt! Med denne appen får du kunnskap om alle de forskjellige måtene Theragun kan bidra med positive endringer i din hverdag og ditt treningsliv! Denne massasjepistolen er jo, som de andre modellene vi har kikket på, ikke kun til å bruke i forhold til trening. Selv om den er ypperlig til å varme opp musklene før trening, og minst like god for å hjelpe deg til å slappe av etter trening, så byr denne maskinen på så mye mer. Dette er et helt fantastisk apparat som bidrar til økt sirkulasjon, og er flott å bruke hvis du har problemer med smerter i muskler og ledd. Den hjelper deg også med å reduserer restitusjonstid etter trening, og bidrar til økt bevegelighet! Dette er altså flott å bruke for de aller fleste! Pakken kommer med 6 forskjellige massasjehoder, som gir deg flere muligheter i forhold til hva slags massasje du ønsker, og hvilke muskelgrupper du ønsker å fokusere på. De er også lette å holde rene. De forhåndsinnstilte programmene gjør det enkelt for deg å finne den innstillingen som passer best til hvilket hode!  Som sagt er dette en virkelig hardhaus av en maskin, og kan gi deg opptil 27 kilo motstandskraft i massasjen – det holder til det aller meste! 

  massasjepistol proff theragun

  Hva er konklusjonen?

  Testene viser at massasjepistoler ikke bare er beregnet på mennesker som driver med hard idrett hver dag, du trenger ikke engang være en person som trener mye! Vi ser på tilbakemeldingene at disse produktene hjelper på såre muskler og ledd. Vi ser også at mennesker som har hatt problemer med skader, enten fra idrett eller ikke, har hatt positive erfaringer med massasjepistoler – de kan bidra til at du opplever mindre smerte, og at du blir mer bevegelig i hverdagen. Et godt valg for de fleste!

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss