Hybridsykkel dame - Komfortable og allsidige til under 15 000

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Hybridsykler til damer har en geometri som er designet for å gi deg en stabil, komfortabel og brukervennlig damesykkel. Hybridsykler kombinerer egenskaper fra både landeveis-, terreng og bysykler, og blir derfor sett på som en allsidig sykkel.

  Sykkel som fremkomstmiddel eller treningsredskap er blitt svært populært, og på markedet finnes det noe for enhver smak. Det selges grussykler, landeveissykler, terrengsykler og bysykler, med eller uten elektrisk motor. Ønsker du derimot en sykkel som er mer allsidig, slitesterk og kan brukes til mye så er en hybridsykkel et perfekt valg. Om du er nybegynner eller erfaren på sykkelsetet, så kan du finne din hybridsykkel som passer til deg og din bruk. Sykkelen kan brukes til pendling, tur, trening eller som fremkomstmiddel til sosiale aktiviteter. Og det uten at du trenger å tømme lommeboken helt. Hybridsyklene finnes som renere bysykler eller sykler som er utstyrt med demper foran og designet spesielt for å tåle både grus- og asfaltturer. For å oppnå sykkelglede og gode opplevelser på sykkelsetet er det viktig å velge en sykkel som passer til deg, og for damer kan en egen damesykkel være smart å velge. Kjøper du en hybridsykkel dame får du gjerne et produkt som er tilpasset det kvinnelige kjønn i form av en annen geometri enn en unisex- eller hybridsykkel herre. Den største forskjellen på en dame- og herresykkel er at rammen til damer har et lavere innsteg, noe som kan være betryggende når du skal av og på eller må bråstoppe. Med en slik geometri på hybridsykler til dame får du også en mer oppreist og behagelig sittestilling, og kan dermed unngå unødvendige vondter i rygg eller nakke. I tester gjort på hybridsykkel til damer har blant annet modellene fra Scott hybridsykkel dame og Diamant hybridsykkel dame kommet godt ut. Både Scott og Diamant selger modeller til en fin pris, men som samtidig har god kvalitet og gode egenskaper. Gekko og Giant har også egne modeller av hybridsykler til dame, og er populære produkter blant forbrukere. Uansett hvilken sykkel du velger så er nummer én at du kjøper en sykkel som har riktig størrelse for deg og videre passer din lommebok.

  Våre anbefalte produkt i 2022

  Med utgangspunkt i tester har vi funnet våre anbefalte produkt av komfortable og allsidige damesykler til under 15 000 kroner. Alle hybridsyklene er uten elektrisk motor, så her er det egen kraft som får deg fremover.

  Lett, rask og robust hybrid for bysykling

  Denne modellen fra Giant er utviklet spesielt for damer, og gjerne deg som trives eller sykler mye i byen. Alight Liv City disc er en lett, rask og robust hybridsykkel som leveres ferdig utstyrt med skjermer og bagasjebrett. Rammen er laget av ALUUX aluminium og en stiv gaffel, drivverket 2x8 er fra Shimano Altusog de kraftige hydrauliske skivebremsene fra Tektro. Alt i alt gir dette deg presise girskift, komfort, sikkerhet og kontroll på sykkelsetet. De lettrullende dekkene som står på har også punkteringsbeskyttelse, noe som vil gjøre at du slipper å bekymre deg for punkteringer. Dekkene skal tåle både asfalt og brostein. Vi anbefaler sykkelen til deg som ønsker en dame-bysykkel av type hybrid i høy kvalitet og til en fin prislapp.

  lett hybridsykkel dame

  Til pendling, bysykling, grusveier og landevei

  Giant sin Liv Rove 2 Disc finnes både som egen herre- og damemodell. Denne damemodellen (Liv) har et lavere innsteg og en annen geometri som vil gi deg god komfort når du sykler. Hybridsykkelen passer til pendling, bysykling eller turer på grusveier og landeveien. Sykkelen har en ALUUX aluminiumsramme og dempegaffel med demper foran, noe som gjør at du kan sykle på mer ulendt terreng uten risting. Liv Rove 2 Disc skal være en lett og rask hybridsykkel som kan brukes til mye, og derfor perfekt til deg som ønsker en sykkel for allsidig bruk. Sykkelen leveres med Shimano 2x9 drivverk som nok gir til både høyere fart og i bratte bakker. Bremsene er hydrauliske skivebremser fra Tektro som vil gi deg solid bremsekraft. Videre leveres sykkelen med dekk som har punkteringsbeskyttelse, slik at du slipper å bekymre deg for plutselige punkteringer når du sykler på grus eller brostein, samtidig som de ruller lett på asfalt. Vi anbefaler sykkelen til deg som liker en aktiv hverdag og vil legge ned noen mil på sykkelsetet.

  hybridsykkel dame tilbud

  Enkel, robust og trofast hybridsykkel fra Gekko

  Gekko Flow STR SE Mix er Gekko sin egen special edition av bestselgeren Flow Street. Her får du en hybridsykkel, spesielt for damer, som er enkel å bruke, robust og kjent for å være en trofast sykkel. Flow STR leveres med komponenter som har kvalitet, funksjon og holdbarhet. Med denne sykkelen har du en god følgesvenn gjennom hele året og du kan være trygg på at den tåler det meste. Rammen er en Double Butted aluminiumsramme med lavt innsteg og sammen med hydrauliske skivebremser, Shimano Acera drivverk og 28 tommer hjul er det bare å nyte turene. Vi anbefaler sykkelen til deg som vil sykle mye, gjennom hele året, og som ønsker en brukssykkel som tåler en støyt, uansett vær, vind og årstid.

  test hybridsykkel dame

  Praktisk hverdagssykkel for kortere turer

  Om du er på leting etter en sykkel for kortere koseturer så er Xeed Classic One Lav sykkelen for deg. Med denne sykkelen får du et praktisk fremkomstmiddel i hverdagen, enten det er til pendling, butikken eller sosiale aktiviteter. Rammen er spesielt designet for damer med sitt lave innsteg. Sittestillingen kan du enkelt justere med det justerbare styrestemmet og på den måten finne den sittestillingen som passer deg best. Her vil du få god komfort for nakke og rygg, samtidig som du har et godt overblikk i trafikken. Andre egenskaper med sykkelen er at den leveres med integrert bagasjebrett hvor du kan henge på sidevesker eller vanntett PC-veske, i tillegg til kurv på styre hvor du kan plassere handleposene dine. Foran og bak er det skjermer som vil hindre sølesprut på klærne dine, og kjedekassen vil unngå at du får olje på buksa eller leggen. Xeed Classic One Lav er utstyrt med 28 tommer hjul, lettrullende dekk og tre innvendige og vedlikeholdsfrie gir. Med andre ord kan du med denne damesykkelen sykle bekymringsfritt rundt i byen og bare ta inn det pulserende bylivet.

  hybridsykkel dame test

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss