Peppermynteolje test - et allsidig produkt!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  Peppermynteolje er utvinnet fra blader, blomster og stammen til peppermynteplanten. Denne oljen kan ofte brukes både innvortes og utvortes, og kan ha effektiv virkning på flere plager som mange av oss sliter med i hverdagen!

  Oljen kan ha en lindrende effekt mot hodepine og kan også lindre insektsstikk. Det er nesten ikke grenser for hva du kan gjøre med en slik olje!! Forkjølelse er en annen ting som denne oljen blir brukt mot, da det kan ha en lindrende effekt, særlig hvis du har noen dråper med olje i kokende vann, og puster inn dampen som oppstår.

  Oljen kan også virke avslappende for den glatte muskelaturen i tarmen, som kan gi positiv virkning mot tilstander som for eksempel irritabel tarm. I denne testen ser vi på peppermynteolje av høy kvalitet, og forklarer deg mer om hva de kan hjelpe deg med!

  Japansk peppermynteolje

  I hver pakke får du 10 ml japansk peppermynteolje, som du kan bruke på svært mange måter! Oljen kan brukes til innvortes og utvortes bruk, og blir ofte brukt for å forbedre lette plager av forskjellig slag. Blant annet kan du smøre denne oljen i pannen din når du har hodepine, eller du kan ha noen dråper på en sukkerbit for de samme plagene. Når du er forkjølet kan du bruke oljen i badevann eller i dampbad for å hjelpe til med å åpne tette bihuler. Japansk peppermynteolje kan også brukes når du har lettere magekatarr.

  Dette er et flott produkt som kommer i en hendig flaske som du enkelt kan ha i vesken. Japansk peppermynteolje som dette brukes etter behov.

  peppermynteolje irritabel tarm (IBS)

  Forfriskende japansk peppermynteolje fra Bioflora

  Dette er en japansk peppermynteolje som du kan bruke både innvortes og utvortes, og vil gi god effekt ved symptomer på forkjølelse og hodepine!

  Denne oljen har blitt renset hele 3 ganger for at du skal få best og renest mulig produkt. Olje som dette virker hemmende for betennelser og virker også bakterie-drepende, og har derfor en rekke flotte bruksområder som kan gjøre hverdagen din litt bedre og friskere!

  Til innvortes bruk kan du bruke 2-3 dråper med olje som du blander med vann, 1-2 ganger daglig. Det kan bidra til å dempe sår og vond hals og andre plager du opplever når du er forkjølet. Du kan også bruke noen dråper i dampbad og inhalere det, hvilket også vil gi god effekt ved forkjølelse, og hjelpe deg med å åpne bihulene.

  Hvis du har vondt i hodet eller har fått et stikk fra et insekt, kan du bruke oljen. Da smører du noen dråper på huden, direkte der du kjenner at smerten er, eller der hvor stikket er. Det er viktig å unngå at du får oljen i øynene. Japansk peppermynteolje er kjent for sin gode kvalitet og effektive virkning, og vil derfor bli et godt valg for de aller fleste, enten du er erfaren når det gjelder bruk av oljer, eller du bare ønsker å se hva oljer kan gjøre for deg!

  hvor får man kjøpt peppermynteolje

  Organisk peppermynteolje!

  I denne flasken får du 10 ml med ren eterisk olje som er fremstilt av økologisk peppermynte – et rent og naturlig produkt!

  Denne oljen kan du bruke både til vond muskulatur og mot hodepine, så vel som mot forkjølelse og lett kvalme. Du kan bruke oljen i badevannet ditt, du kan massere den inn i huden, og du kan ha den i kokende vann og inhalere dampen for å lindre en rekke av symptomene du får ved en forkjølelse, slik som tett nese og hoste.

  Når du bruker olje som dette kan du også oppleve at det har en oppløftende effekt, og det kan også virke beroligende. Samtidig vil det gi immunforsvaret ditt en liten booster.

  Peppermynteolje kan også løse opp lette kramper og fremme en sunn fordøyelse – det er mange grunner til å prøve det ut!

  peppermynteolje forkjølelse

  Eterisk peppermynteolje

  Akamuti er en produsent som kun selger varer som er naturlige og økologiske, og denne peppermynteoljen er intet unntak! Peppermynte-planten som denne oljen kommer fra, har sin opprinnelse i India, og gir deg selvfølgelig et produkt av meget høy kvalitet.

  Denne oljen har en rekke forskjellige bruksområder, og har en herlig, forfriskende duft.

  Peppermynteolje som dette kan du fint blande inn sammen med andre typer oljer slik som jojoba eller avokado, og bruke miksturen som en kroppsolje. Denne oljen vil gi deg en avkjølende og avslappende effekt, og kan også gi vonde muskler og ledd en velfortjent hvil! Du kan også bruke oljen med å massere den på tinningene for å motvirke lett hodepine, og er derfor et flott produkt å ha liggende i vesken – man vet jo aldri når man kan få bruk for det!

  Også denne oljen kan du bruke i varmt vann for å skape en damp som du puster inn. Dette vil ha en god effekt for tett nese og plagsom hoste. Du kan også bruke noen dråper i badevannet, noe som også vil ha god effekt når du begynner å bli forkjølet.

  Du kan til og med bruke denne oljen sammen med hårolje!

  peppermynteolje apotek

  Til bakverk og matvarer!

  Nå har vi snakket mye om hvordan du kan bruke peppermynte nesten som en medisin, men viste du at du også kan bruke det i matlaging?

  Her får du en økologisk olje av peppermynte som er meget konsentrert, og som er designet for å gi en rik myntesmak i dine bakverk!

  Siden denne oljen er så konsentrert, så trenger du ikke mange dråpene for å oppnå den deilige og rike smaken av peppermynte, en smak som mange av oss elsker! Den friske smaken passer godt sammen med for eksempel sjokolade eller i en rekke forskjellige kaker, hvor den også vil kunne fremheve andre smaker.

  Denne oljen er dermed best egnet for deg som setter stor pris på smaken som peppermynte har, og for alle som liker å eksprimentere med smaker!

  peppermynteolje matbutikk

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss