Vektvest test | Dette er markedets beste vektvester!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Med en vektvest kan man få et enda bedre utnytte av treningsøkten sin. Vektvesten er en vest som har høy egenvekt, slik at du øker belastningen når du trener.

  Det finnes vektvester i en rekke ulike vektklasser. Veier en vektvest 30 kg, kan du potensielt gjøre treningsøkten mye tyngre enn uten vest. Du kan imidlertid også få godt utbytte ved å trene med en vektvest på 10 eller 20 kg også!

  I vår vektvest-test ser vi nærmere på de beste vektvestene. Hvilken passer best for deg?

  Våre anbefalte vektvester i 2021

  En vektvest kan være et supert verktøy når du ønsker høyere belastning under trening. Vesten er imidlertid også super når du ønsker å ha ledige hender mens du trener, og kan være et smart alternativ til vekter.

  I vår test ser vi nærmere på noen av de mest populære vektvestene fra kjente kvalitetsmerker. Enten du går for en Casall vektvest eller noe annet, er det viktig å gå for en modell som passer deg og din kropp!

  Master Fitness: Weight Vest Master, 30 kg

  Om produktet

  Weight Vest Master fra Master Fitness er en av markedets beste vektvester, og stikker av med tittelen «best i test». Denne vesten er svært kompakt, noe som gir deg mye ekstra tyngde uten at vesten føles sjenerende.

  Vesten er laget av cordura, som er et svært slitesterkt materiale. Weight Vest Master er over snittet komfortabel i bruk, og føles veldig smidig å ha på seg. Vesten er ikke i veien, selv under øvelser med mye bevegelse – som knebøyhopp.

  Denne vektvesten fra Master Fitness har 30 innebygde jernvekter som er plassert på vestens frem- og bakside for jevn belastning. Du kan enkelt feste vesten rundt livet med beltet. Beltet sørger for at vesten holdes på plass mens du er i aktivitet.

  Spesifikasjoner

  • Vekt: 30 kg

  • Materiale: Cordura og jern

  • Annet: God passform og høy fleksibilitet.

  Konklusjon

  Weight Vest Master fra Master Fitness er en vest for deg som har høye krav til bevegelsesfrihet og komfort. Med denne vesten kan du enkelt trene ulike øvelser uten at vesten oppleves sjenerende.

  Vesten veier 30 kg, noe som gjør at den passer best til godt trente individer som ønsker høy belastning.

  Vektvest 30kg test

  Infico

  Om produktet

  Vektvesten p[å10 kg er designet for deg som ønsker en komfortabel vest for dynamiske bevegelser eller jogging.

  Vesten er designet for deg som ønsker lett til middels belastning under treningsøkten. Du kan bruke vesten til en rekke treningsøvelser, inkludert armhevinger og knebøy.

  Spesifikasjoner

  • Vekt: 10 kg

  • Materiale: –

  Konklusjon

  10 kg vektvesten er et godt valg for brukere som ønsker lite til middels mye ekstravekt under treningsøkten.

  Du kan bruke vektvesten til alt fra turgåing i parken, til styrketrening på treningsstudioet.

  10kg vektvest test

  Abilica vektvest Power, 1–20 kg

  Om produktet

  En vektvest Abilica har produsert, er en vektvest med garantert høy kvalitet! Denne modellen passer utmerket både til push-ups, pull-ups, utfall og joggeturer. Vesten har et behagelig materiale (neopren og polyester), noe som sammen med beltene sikrer høy komfort.

  Vesten kan enkelt justeres med borrelåsene slik at den kan tilpasses ulike kroppsfasonger. Du kan også justere vekten på vesten ved å fjerne eller legge til de 38 medfølgende posene med jernsand. Vesten kan veie alt fra 1–20 kilo!

  Hver av posene veier 0,5 kg, noe som betyr at posene alene veier 19 kg til sammen. Selve vesten veier rundt 1 kg. Vesten kan enkelt vaskes for hånd, men husk å først fjerne vektposene.

  Vesten har 16 vektposer på baksiden, og 22 på fremsiden. Dette sikrer optimal belastning og vektfordeling.

  Spesifikasjoner

  • Vekt: 1–20 kilo

  • Materiale: Neopren, polyester og poser med jernsand

  • Annet: Kraftige belter med borrelås gir optimale justeringsmuligheter. Du kan enkelt justere vekten på vesten. Vesten kan vaskes for hånd.

  Konklusjon

  Denne vektvesten fra Abilica passer perfekt for alle som ønsker en flett til middels tung vest der vekten kan justeres.

  Vesten er enkel å vaske og behagelig å ha på seg, og passer nybegynnere godt!

  Abilica vektvest test

  Hva er en vektvest?

  En vektvest er en vest som har høy egenvekt. Vesten kan derfor hjelpe deg med å oppnå bedre resultater under trening, siden du enkelt kan øke vektbelastningen.

  Du finner vektvesten i mange ulike vektklasser. Veier en vektvest 20 kg har du et godt utgangspunkt, men det finnes både tyngre og lettere modeller enn dette.

  Veier en vektvest 10 kg passer den bra til nybegynnere eller deg som ikke er veldig sterk i utgangspunktet. En lett vest kan imidlertid også passe deg som er sterk, men som ikke ønsker for mye belastning.

  Hva slags vektvest-trening anbefales?

  Vektvesten passer til mange ulike treningsformer. Så lenge du ønsker å øke belastningen med tanke på vekt, er en tung vest et godt alternativ.

  En vektvest passer ypperlig å bruke til styrketrening, siden det da er ønskelig å belaste musklene med vekt. Her er noen eksempler på treningsmetoder der du kan trene med en vektvest:

  • Pullups

  • Chins

  • Utfallssteg

  • Dips

  • Armhevinger

  • Knebøyhopp

  • Knebøy

  Hvordan velge riktig vektvest?

  Før du velger vektvest bør du tenke på hvor mye ekstra belastning du tåler. Veier en vektvest 50 kg, bør du naturligvis ha et godt utgangspunkt. Som nybegynner kan det ofte lønne seg å velge en lettere modell.

  Vektvestene veier stort sett et sted mellom 3 og 30 kg. Foruten vekt, bør du tenke på komfort. Det er viktig at vesten sitter godt, og at den ikke sitter løst når du hopper eller lignende. En vest som sklir og hopper er ikke behagelig!

  Pass på at du mestrer treningsøvelsen uten vektvest før du utfører den med vest. Uten riktig treningsteknikk kan du få skader. Få gjerne gode råd av en personlig trener.

  Finn en vektvest som passer deg

  Nå vet du hva du bør se etter før du velger deg en vektvest. Tenk over hva slags faktorer som er viktigst for deg, enten det er kvalitet, design eller pris.

  Det viktigste er å velge en vest som sitter godt og som er i riktig vektklasse for din kropp. Finn en vektvest i dag, og oppnå et enda bedre treningsutbytte!

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: