Gi deg selv en ny opplevelse og ro i hengende telt

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Et hengetelt er et telt som "svever" over bakken og vil gi deg en ny opplevelse og ro, sammenlignet med et vanlig telt. Teltet vil vugge i takt med vind og bevegelser, og du kan sette det opp hjemme, på hytta eller i skogen.

  Hvis du er glad i både hengekøye og telt kan et hengende telt være midt i blinken for deg. Denne varianten av et telt er en kombinasjon mellom hengekøye og telt, fordi det festes og henger over bakken som en hengekøye og har tak og beskyttelse som et telt. Et slikt telt kan brukes som et krypinn hjemme i hagen, når du er på ferie eller du kan ta det med deg i skogen på dags- eller overnattingsturer. Uansett hvor du monterer det opp kan et hengende telt gi deg en ny opplevelse, en indre ro og en fin "time out" i en travel hverdag. Nå som sommeren nærmer seg kan det også være en fin investering å kjøpe et hengende telt, hvor du kan trekke deg tilbake og nyte stillheten.

  Teltene finnes i ulike varianter og hvilket du velger bør ta utgangspunkt i hvordan det skal brukes. Har du lyst på et hengende telt som du kan bruke på friluftsturer i skog og mark bør du kjøpe et telt som er laget til denne brukes. Skal teltet kun brukes hjemme, på hytta eller på campingplassen finnes det egne modeller for dette. Et telt til bruk på overnattingsturer i skogen koster litt mer enn et enklere telt til hjemmebruk, men her får du kvaliteten du trenger til friluftsturer. Av telt til innen- eller utendørsbruk hjemme er Cacoon hengende telt populære blant både barn og voksne, men også Outlust hengende telt er en favoritt hos mange forbrukere. Begge merkevarene er kvalitetssikre produkter som vil gi mye glede og avslapning hjemme.

  Et hengetelt kan gi både voksne og barn et sted å slappe av med en god bok, en serie, musikk, en powernap eller når du bare ønsker å ligge og slappe av i stillhet. Skal teltet brukes til skogsturer vil et telt som henges over bakken gi deg en ny opplevelse av overnattingsturer i det fri.

  Våre anbefalte produkt i 2022

  Vi har sett nærmere på hva som finnes på markedet over hengende telt, og har plukket ut tre favoritter som anbefalte produkt til deg i 2022. Her finner du både telt til hjemmebruk og turbruk.

  Hengende telt til skogsturer for to personer

  Dette er det dyreste produktet vi anbefaler, men til gjengjeld får du et hengende telt som kan brukes til friluftsliv og overnattinger i skogen. Teltet er et kuppeltelt som rommer to personer, og passer til deg som er mye i skogen eller ønsker et telt til campingturer. Connect 2-person fra Tentsile monteres enkelt opp mellom fire trær, beveger seg lite og er i tillegg forholdsvis vanntett. Ytterduken har en vannsøyle på 3000 HH millimeter. Selve teltet i seg selv med teltstenger veier 8,3 kilo og kan fint puttes på toppen av sekken når du skal på tur. Her får du et produkt fra Tentsile i høy kvalitet og som virkelig kan gi deg en ny opplevelse av å sove ute i skogen. Med dette teltet unngår du å få unødvendig bøss inn i teltet, ingen ormer som kan trenge seg inn og du slipper å ligge på eventuelle steiner eller røtter.

  hengetelt cacoon

  Perfekt vanntett telt til vår og sommer

  Hang in There sitt produkt er rimeligere i pris, men likevel et allsidig telt til deg som er på utkikk etter et hengende telt som kan brukes i hagen, på terrassen, altanen eller til overnatting i skogen. En annen god egenskap med teltet er at du kan bruke det både inne og ute, og ved utebruk er produktet laget i vanntett materiale. Teltet har en diameter på 1,5 meter og en høyde på 1,5 meter og vil derfor romme en voksen eller to barn. Hang in There sitt telt kan vugge deg i søvn sammen med vinden, gi deg avslapping og kan være et perfekt sted å falle til ro om våren eller sommeren. Kroker og tau for oppheng følger med.

  cocoon hengende telt

  Koselig krypinn for voksne

  Outlust sitt produkt er til deg som ønsker topp kvalitet for under 2000 kroner. Produsenten tar avslapning seriøst og har her utviklet et telt som skal være det optimale hvilestedet for voksne. Her får du et telt som enkelt henges opp, er utstyrt med en myk madrass inni og teltet kan brukes utendørs eller inne. Som voksen kan du her lage deg ditt egne koselige krypinn som kan ta deg bort fra hverdagens mas og kjas. Her er det bare å lene seg tilbake og puste ut. Madrassen har et mykt fyll og kan brukes som den er eller du kan blåse opp madrassen om du ønsker ekstra komfort. Hengeteltet kan monteres opp i et trær eller på uteplassen din, og har du et hjem som er høyt nok under taket kan du henge det opp innendørs. Teltet har en høyde på 1,5 meter og en diameter på 1,5 meter, og det er plass til en voksen eller to barn i teltet. Produktet henges opp i et tre og du bær forsikre deg om at det henger trygt før du legger deg inni teltet. Ønsker du å ha med teltet på tur i skogen kan det også gjøres, men det produktet er laget for å brukes hjemme. Enten utendørs eller innendørs. Skal du må en mer strabasiøs skogstur bør du kjøpe et hengetelt som er laget for det.

  cocoon hengetelt test

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss