Merida-sykler til under 20 000

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Sykkelmerket Merida har bygd sykler av høy kvalitet og ytelse i over 45 år. Er du på utkikk etter en god hybrid-, grus- eller barnesykkel kan du kjøpe ulike modeller av Merida-sykler til under 20 000 kroner.

  Sykkel er blitt et populært produkt å bruke som fremkomstmiddel i hverdagen, pendling til jobb, treningsturer, søndagsturer, konkurranser eller sykkelferier. Det finnes utallige produsenter og sykkelmerker på markedet, hvor blant annet Merida er en av de mer anerkjente merkene. Selskapet, som er Taiwan-basert og med hovedkvarter i Tyskland designer, produserer og markedsfører sykler globalt i over 77 land. Og de har bygd sykler med et kjerneprinsipp om høy kvalitet og høy ytelse i over 45 år. Målet til Merida er å produsere sykler som gjør det mulig for kunden å nå målet sitt, uansett hva det måtte være. Derfor produserer Merida-sykkel utstyr til både profesjonelle idrettsutøvere, mosjonister, trimmere og turentusiaster.

  Er du en av dem som ikke ønsker å tømme lommeboken i forbindelse med kjøp av sykkel, så kan du finne flere gode modeller av Merida-sykler til under 20 000 kroner. Modellene vi har sett på er et knippe hybrid-, grus- og barnesykler, som alle har en overkommelig prislapp og god kvalitet. I tillegg har Merida en elektrisk hybridsykkel, denne koster litt mer enn syklene uten motor. For barn er naturligvis en barnesykkel det beste alternativet, men for voksne har man mer å velge i. Har du lyst på en sykkel som både kan brukes til pendling, trening og turer i variert terreng så er en hybrid- eller grusracer gode valg. Den største forskjellen mellom en hybridsykkel og grusracer er at hybridsykkelen har et rett styre som minner om et terrengstyre, mens en grusracer har et bukkestyre og en rammegeometri som minner mer om en landeveissykkel. Fordelen er at denne sykkelen triller godt både på asfalt og grus, og er en allsidig sykkel som kan brukes året rundt og på ulike veier. Det eneste du trenger å gjøre er å skifte dekk ut ifra bruk. Sykler du mye om vinteren kan grovere vinter- eller piggdekk være smart, mens sykler du mest om sommeren og høsten kan dekkene som følger med på sykkelen være nok til å gi deg gode opplevelser på setet. Ønsker du ekstra drahjelp i forbindelse med pendling eller trening kan en elektrisk sykkel være et godt alternativ. De seneste årene har sykler med elektrisk motor blitt mer og mer populært, og er et genialt fremkomstmiddel om man ikke vil trå all kraften selv. En av de rimeligste grusracerne til Merida, SILEX 200, har faktisk scoret 9 av 10 poeng i en test gjort Cyclingweekly og Road CC kåret Silex til "Gravel and Adventure Bike of the Year". Denne modellen koster under 15 000 kroner ny og er derfor et godt kjøp til deg som elsker grussykling med god komfort.

  Våre anbefalte produkt i 2022

  Under kan du lese mer om våre anbefalte produkt til deg i 2022. Her finner du Merida-sykler av type barne-, hybrid- og grusracere. I tillegg til at vi har tatt med en Merida el-sykkel, som dog koster over 20 000 kroner.

  Elektrisk hybridsykkel til trening og urbane turer

  Merida har utviklet en egen hybridsykkel med elektrisk motor som er laget for både trening og de mer urbane turene i byen. Sykkelen passer til deg som ønsker en elektrisk hybrid i forbindelse med trening, langturer, pendling eller transport. eSpeeder 400 leveres med raske dekk som gir god fart, og et flatt styre og kraftfulle skivebremser fra Shimano som gir deg full kontroll når du sykler. Sykkelen ser ut som en vanlig hybridsykkel fordi Mahle X35+ motoren er integrert i rammen, det samme er batteriet på 250 Wh. Med motor og batteri fra Mahle får du hjelp i de bratteste bakkene og ekstra kraft hvis beina blir slitne. eSpeeder 400 har et stilig og lekkert design i svart farge, hjulene er 28 tommer og sykkelen leveres med skjermer, bagasjebrett, pedaler, støtte og lys foran og bak. I dette produktet får du en lett og sporty elsykkel som vil gjøre by-, pendler- eller treningsturene til en lek. En annen fordel med eSpeeder 400 er at vekten er rett over 15 kilo, noe som gjør sykkelen til en av de lettere elsyklene på markedet.

  merida elsykkel

  Rask og komfortabel hybridsykkel

  Speeder 400 fra Merida er produktet til deg som ønsker en rask og komfortabel hybridsykkel i forbindelse med pendling, jobb, trening eller tur. Sykkelen har aluminiumsramme og karbongaffel i et stilig design. Speeder 400 er i følge produsenten selv en rask lettvekter. Sykkelen har sin arv fra landeveissykler og er en hybrid med sportslig geometri som gir deg utvidet rekkevidde for bedre stabilitet, samtidig som du får en mer oppreist og komfortabel sittestilling. Speeder 400 er utstyrt med Shimano 105 2x11 drivverk og hydrauliske skivebremser, også fra Shimano. Dekkene er brede og har god dekk-klaring til rammen, noe som gir deg godt grep på grus, våt asfalt eller ulendt terreng. Sykkelen veier kun 10 kilo.

  sykkel merida

  Opplev høy fart og komfort på grusen

  Merida Silex 200 er grusraceren som har scoret 9 av 10 poeng i en test gjort av sykkelnettstedet Cyclingweekly.com og blitt kåret til "Gravel and Adventure Bike of the Year" av Road CC. Vi anbefaler produktet til den som ønsker høy fart og komfort på lange turer på grus og asfalt. Og enda bedre; Til en svært god pris. Merida har her klart å kombinere kvalitet og pris. I utviklingen av Silex 200 har Merida blitt inspirert av moderne geometri på terrengsykler og sykkelen har derfor et langt overfør og styrerrør kombinert med et kort stem og reach. Dette gjør at du vil oppleve en komfortabel sittestilling, samtidig med kvikk og selvsikker styring. Med Silex 200 kan du sykle til og fra jobb, året rundt, eller du kan sykle langturer med eller uten bagasje. Sykkelen har aluminiumsramme og karbongaffel og er utstyrt med Shimano Sora 2x9 drivverk og Promax mekaniske skivebremser. Vekten på sykkelen er 10,4 kilo.

  merida grusracer test

  Lett, kvikk, leken og lekker barnesykkel

  Denne barnesykkelen fra Merida finnes i lilla farge til jentene og gul til guttene. Matts J.20 passer til barn mellom fire til seks år. Her får barna en lett, kvikk, leken og lekker barnesykkel med 20 tommers hjulstørrelse, gode V-bremser og sju gir. Sykkelen er laget solid for å tåle lek og røff bruk. Rammen er laget av slitesterk og lett aluminium med utskiftbar dropout-henger, i tillegg til at den er utstyrt med fester for stativ, skjermer og støtte. Merida har utstyrt sykkelen med spesifikke komponenter for barn for å sikre at barnet er i stand til å bruke sykkelen sin trygt, komfortabelt og er enkel å håndtere. Vi vil også nevne at Merida sin barnesykkel er laget av samme 6061 lettvekts-aluminium som de bruker til voksensykler, og er lakkert på samme måte. Vekten på sykkelen er under 10 kilo.

  merida sykkel dame

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss