Sykkelpumpe test - Pumper til både trening og hjemmeverkstedet

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  #6

  Du kommer ikke så veldig langt uten sykkelpumpe. Sykkelpumpe finnes både som gulvpumpe, minipumpe, Co2-pumpe, elektrisk sykkelpumpe og demperpumpe. Alle med samme funksjon, men til ulik bruk.

  Det finnes sykkelpumpe i mange varianter. Minipumpen eller sykkelpumpe liten er et must til sykkelturene, fordi du med den kan få pumpet opp dekket igjen dersom du er uheldig å punkterer. Gulvpumpen derimot er fin til både verkstedet hjemme eller til å ha med på ferien. Med denne får du enkelt pumpet opp tilstrekkelig med luft i dekkene før du skal ut på tur eller trening. Co2-pumpe med patron inneholder Co2 som gjør at du, uten å pumpe, kan fylle opp slangene med luft når du punkterer. Disse er enda enklere å ha med seg på trening eller tur, men dersom du mislykkes med å få luften inn kan du risikere å bli stående uten noen ting. Det kan derfor uansett være lurt å ha med minipumpe sammen med patroner når du sykler. Demperpumpe derimot er en pumpe til å fylle opp demperen på terrengsykkelen med luft, dette er ikke noe du nødvendigvis trenger å ha med deg på trening, men er fint å ha hjemme på verkstedet ditt. Elektrisk pumpe er også noe som egner seg best til verkstedet hjemme, er kan du ved hjelp av elektrisitet fylle opp dekkene dine med luft.

  Sykkelpumpe med trykkmåler er noe de fleste større pumpene kommer med. Her kan du på en liten skjerm se hvor mye luft du har i dekkene enten før du pumper eller underveis. Det er viktig å huske og ha nok "bar" eller luft i dekkene. For mye luft kan gjøre at dekket sprenger eller at du lettere punkterer, spesielt på terrengsykkel og turer på sti, mens for lite luft i dekkene kan ødelegge felgene eller gjøre at det føles mindre stødig å sykle.

  Uansett hvordan pumpe du skal kjøpe deg, så finnes de i ulike prisklasser. Det er anbefalt for alle som sykler mye å ha to pumper; En gulvpumpe eller elektrisk pumpe til hjemmebruk og en minipumpe eller patroner til selve sykkelturene.

  Våre anbefalte produkt i 2023

  Det finnes mange sykkelpumper på markedet, og for å gjøre kjøpet ditt enklere kommer vi her med våre anbefalte produkter for 2023.

  Kraftig gulvpumpe med multiventilhode

  Denne pumpen er omtalt som en testvinner. Her får du en kraftig gulvpumpe med multiventilhode, som vil si at den kan brukes både til terreng, hybrid og landevei. Pumpen har sylinder i stål med en sammenleggbar fot, i tillegg til gummibeskyttet manometer med nøyaktig visning av lufttrykk. Slangen er ekstra lang, som gjør pumpen mer håndterbar. Ventiltypene som følger med pumpen er Presta/Bil til terreng eller og Dunlop til landevei. Maks trykk er 16 bar eller 230 psi og lengden er 650 millimeter.

  Rennkompressor

  Mindre gulvpumpe som er lett å ta med seg

  Birzman gulvpumpe er liten i størrelse, men fortsatt like anvendelig og god. Når det kommer til ytelse har denne pumpen de samme egenskapene som de større gulvpumpene. Ettersom denne er mindre i størrelse er den perfekt å ha med seg i sykkelbanen når du skal ut å reise med fly eller i bilen. Den har også en smart ventil som enkelt kan tilpasses bil og presta, og har dermed ventil for både - og . Birzman-pumpen ser meget fin ut og er produsert i polert aluminium. Du bruker bare 30 push til 100 psi, og kan fint passere 120 psi.

  Gulvpumpe sykkel

  Demperpumpe med oversiktlig manometer

  Denne demperpumpen fra Birzman har 1 tommer stort og oversiktlig manometer med press-release-knapp som gjør det enkelt og nøyaktig å sette riktig lufttrykk i demperen på terrengsykkelen din. Pumpen skrus på og av ventilen på demperenheten, og ved hjelp av Birzmans patenterte Air Lock funksjon skal du ikke miste trykk når du skrur pumpa av ventilen.

  Birzman er også kjent for å levere produkter av god kvalitet og til konkurransedyktige priser.

  Birzman sykkelpumpe

  Minipumpe spesielt for landeveissykler

  SKS Raceday sin minipumpe er en tredjegenerasjon av SKS sin mestselgende håndpumpe eller minipumpe. Her får du en høytrykks sykkelpumpe som er spesielt laget for landeveissykler, men fungerer også fint til terrengsykler. Pumpehodet passer til prestaventiler og er beskyttet mot vann eller smuss.

  Raceday minipumpe

  Perfekt pumpe til å ha i lomma

  SKS Airboy er en minipumpe som er perfekt å ha i baklomma på trøya di når du skal på tur. Håndpumpe er liten og lett. Den har to kammer som gjør at den pumper effektivt selv om størrelsen på pumpa er liten. Ventilhodet passer til både presta og dunlop. Lengden er 172 millimeter og diameteren er 19 millimeter. Makstrykket den tåler er 8 bar eller 115 psi, og vekten på pumpa er 62 gram.

  Airboy minipumpe

  Innovativ gulvpumpe for både med og uten slange

  Lezyne er en innovativ gulvpumpe med integrert system for slangeløse dekk i felg. Pumpen har en ekstra lang, nylonforsterket og flettet slange som tåler 15 bar som makstrykk, med en innebygd sikkerhetsutløser i tilfelle overopplåsning. Lezyne Pressure har for slangeløse dekkbrukere et bærbart alternativ til luftkompressor og eliminerer på den måten sløsing med CO2-patroner. Pumpen er konstruert på en måte som gir holdbarhet, kvalitet og pålitelig. Den har en stål- og aluminiumskonstruksjon og estetikken forbedres med et komfortabelt, men likevel stilig håndtak i tre. Lezyne har et sekundært pumpekammer hvor du manuelt setter et ønsket trykk, mens foctpedalen i rustfritt stål brukes for å slippe ut trykket fra pumpekammeren. Dette gir et jevnt og høyt lufttrykk gjennom munnstykket som setter det slangeløse dekket i felgen.

  Pumpen er utstyrt med et nøyaktig manometer, ABS1 Pro munnstykket gjør at du kan snu munnstykket og gjøre pumpen kompatibel med både presta og bilventiler.

  Lezyne er utstyrt med et nøyaktig manometer og ekstra lang, flettet og forsterket nylonslange. ABS1 Pro munnstykket gjør at man kan snu munnstykket og gjøre pumpen kompatibel med både Presta og Bilventiler. ABS1 Pro har også integrert ventilkjerne verktøy.

  Lezyne sykkelpumpe test

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss