Infrarød yogamatte -Til deg som vil trene Hot Yoga hjemmefra.

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  Infrarød yogamatte er den perfekte treningsmatte til deg som vil trene Hot Yoga hjemme i stua. Hvis du kombinerer yoga med infrarød varme gir det deg bedre treningseffekt, i tillegg til at du får svettet mye. Vi anbefaler deg å kjøpe Radiant Health infrarød yogamatte.

  Yoga har lenge vært en populær og alternativ treningsform. Direkte oversatt fra sanskrit betyr ordet yoga "å føre sammen" eller "å forene", og det er nettopp det som er hensikten med å trene yoga; Å forene kropp og sjel. Yoga er en psykofysisk form for trening, hvor målet er å bedre både fysisk og psykisk helse gjennom å styrke kroppen, bedre balansen, øke fleksibiliteten i kroppen, redusere stress og å trene på fokus. Det er flere ulike måter å trene yoga på, hvor målet ofte er det samme, men måten man trener på ulik.

  En av de nyeste formene for yoga-trening er hot yoga. Her gjennomføres treningen under varme og fuktige forhold, som da resulterer i høyere svetteproduksjon. Hot yoga prøve å gjenskape varmen og fuktigheten i India, hvor yoga som treningsform oppsto.

  Hvis du ikke ønsker å gjøre hot yoga på et treningssenter eller på saltrening, kan du nå gjøre det hjemmefra ved å kjøpe infrarød yogamatte. Den infrarøde varmen i matten går fem ganger dypere inn i kroppen enn varmen fra konvensjonelle varmeapparater. Varmen vil bidra til at stivhet og stølhet raskere forsvinner, og at du dermed lettere kommer inn i de ønskede yoga-stillingene. I vanlig hot yoga er varmen mellom 38 til 40 grader, mens varmematten har en temperaturinnstilling på mellom 20 til 70 grader. Yoga er en populær og effektiv treningsform som sikrer både god balanse, smidighet og styrke – kombinert med infrarød varme, vil du oppleve en enda bedre treningseffekt.

  Vi har plukket ut Radiant Health sin yogamatte med infrarød som vårt anbefalte produkt. Denne koster noen tusen, men er en god investering til deg som jevnlig gjør yoga hjemme.

  Yogamatten til deg som vil gjøre hot yoga hjemme

  Radiant Health™ Infrarød Yogamatte er fantastisk for deg som ønsker å gjøre Hot Yoga eller Bikram Yoga hjemme i din egen stue. Denne yogamatte har en regulerbar temperaturinnstilling på mellom 20 til 70 grader, avhengig av hvilken effekt du vil oppnå. Den infrarøde yogamatte har et sklifritt og vaskbart underlag, hvor det likevel anbefales at du bruker et håndkle. Matten har en tidsinnstilling på 60 minutter, som du selv kan regulere på fjernkontrollen.

  Det er mange helsefordeler ved å bruke infrarød yogamatte med varme; Du øker sirkulasjonen i kroppen, det er sterk avgiftning, du styrker immunsystemet ditt, øker forbrenningen, får en penere og friskere hud, i tillegg til smertelindring.

  Radiant Health sin yogamatte veier bare 2,5 kilo, og kan enkelt brukes hjemme eller ta med deg til treningssenteret. I tillegg bruker yogamatte lite strøm. Med denne matten kan du få mange gode treningstimer med hot yoga hjemmefra eller der du befinner deg.

  hot yoga yogamatte

  Ikke solgt? Så også vår artikkel for å finne beste yogamatte.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss