Tredemøller på tilbud

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  Tredemøller er dyrt, og ikke alle er interessert i å bruke flere tusenlapper på dette treningsapparatet. Likevel er mølla et genialt treningsutstyr å ha i hjemmet, nettopp fordi du kan gjennomføre treningen din uansett vær, vind eller temperatur.

  Med en tredemølle hjemme i hus kan du gjennomføre treningsøkten eller gåturen din uansett hvordan været er utendørs. Samtidig som at du sparer tid. Her er det bare å kle på seg en shorts og overdel, ta på skoene og gå på mølla. Tredemøller er geniale å bruke både for den ambisiøse løperen eller for den litt mindre ivrige mosjonisten. Du kan gå lange turer, du kan løpe turer, du kan gå eller løpe intervall og du kan styre hastighet og stigningsprosent selv. Hvis du trenger inspirasjon til hvordan du skal trene, er flere av de nyeste tredemøllene utstyrt med treningsprogrammer, slik at du kan velge det som passer deg og dine mål best. Flere av møllene som finnes er også sammenleggbare, slik at du som har liten plass i huset kan sette vekk tredemølla etter bruk.

  Også er det prisen. De dyreste tredemøllene koster rett under 100 000 kroner, og disse er gjerne noe ikke den "vanlige mannen eller kvinnen" i gata kjøper. Likevel er de rimeligere møllene også stive i pris, du må fort ut med over 10 000 kroner. Vil du ha en mølle med høyere hastighet og flere funksjoner, må du fort regne med å bruke rundt 20 000 kroner på en mølle eller mer. Derfor er det smart å følge med på internett om tilbud eller salg tredemølle.

  For eksempel kan du gjøre et godt kjøp på xxl tredemølle salg eller xxl tredemølle tilbud. Da kan du kjøpe en i utgangspunktet dyrere mølle, til en snillere pris som passer deg. Andre tilbud tredemølle kan du finne i nettbutikkene til blant annet Abilica, Sportsmaster eller Treningspartner. Dette er anerkjente leverandører og produsenter av treningsutstyr, som gjennom året kan ha gode tilbud på tredemøller i ulike prisklasser.

  En tredemølle er for mange en god investering i helsa, og vil gjøre fysisk aktivitet i hverdagen mye enklere. Og ettersom vi alle liker tilbud, vil kanskje samvittigheten også føles bedre dersom du sparer noen tusenlapper på en mølle som ellers ville føltes altfor dyr. Likevel kan vi se større på det, en tredemølle til 15 000 kroner er gjerne et produkt du har over mange år. Bruker du mølla 2-4 dager i uken er ikke prisen over flere år så ille likevel, og du får igjen for å ta vare på din egen helse og fysiske form. Det er tross alt anbefalt å gå minst 10 000 skritt hver dag, og med en tredemølle i hus kan du enda enklere nå dette dagsmålet, hver eneste dag.

  Til deg som ønsker å komme i form

  Denne tredemøllen fra X-erfit anbefaler vi til deg som ønsker å komme i form med en brukervennlig og plassbesparende tredemølle. Run 100 tilbyr en maksfart på 12 kilometer i timen og har tre ulike stigningsnivåer som justeres manualer. Dette gir deg muligheten til å gå eller løpe i motbakker. Tredemøllen har også 12 forhåndsinnstilte programmer, hvor du kan finne det treningsprogrammet som du synes passer best til deg og dine mål. Run 100 har et display foran som viser tid, distanse, kalorier, hastighet og stigning, slik at du hele tiden kan følge med på tallene underveis i treningsøkten din. På siden av møllen er det håndtak som har innebygd pulsmåler. Hvis du holder på disse håndtakene kan du ha kontroll på pulsen din når du trener. Run 100 er plassbesparende i form av at du kan klappe sammen løpebåndet og sette bort mølla når du ikke bruker den.

  Konstruksjonen på Run 100 er solid og stabil, og behandler du mølla godt vil produktet ha god holdbarhet.

  beste enkle billig tredemølle

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss