Maca pulver - start dagen med mer energi!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Maca er en rotfrukt som er de høyest voksende rotfrukten som finnes - den vokser nemlig på over 4000 meters høyde, høyt oppe i Andesfjellene! Maca bidrar til mer energi og utholdenhet i hverdagen, og kan brukes på en rekke forskjellige måter. Maca pulver er næringsrikt, og fungerer som en flott kilde til en rekke viktige mineraler og vitaminer. Det sies også at maca kan forbedre humøret ditt, og har blitt assosiert med reduserte symptomer på depresjon og angst, da spesielt blant kvinner som er i overgangsalderen. Det sies også at maca bidrar til mer seksuell lyst og økt fruktbarhet. Macapulver inneholder en rekke mineraler, vitaminer og emzymer, og er derfor en svært næringsrik tilsetning som du kan bruke i matlaging og som ekstra smak på smoothies og juice. Smaken kan minne om nøtter og passer derfor flott til flere forskjellige bruksområder! Det inneholder også en rekke mineraler som enkelt blir tatt opp i kroppen, slik som kalsium, jern, sink og jod. I denne testen skal vi kikke på maca i pulverform, og fortelle dere litt om hva det kan brukes til.

  Økologisk Maca fra Rawpowder

  Det er ikke noen hemmelighet at mange av oss sliter med å få i seg nok kostfiber kun gjennom maten vi spiser. Vi tar oss ikke like god tid til å lage middag fra bunn, og det er fort gjort å lene seg mot pasta og ris når man ikke har lyst til å bruke mye tid på matlaging i hverdagen. Dette inneholder ikke nødvendigvis nok kostfiber, og kan resultere i at vi raskt blir tappet for energi. Maca kan være en flott løsning! Denne posen inneholder konsentrert macapulver utvunnet fra fire røtter: røde, gule, sorte og lilla, og er en flott og lettvint måte for alle å få i seg denne spennende rotfrukten på! Maca inneholder veldig mye kostfiber og er enkelt og greit å få i seg, selv i en hektisk hverdag. Smaken minner mye om pastinakk, pepperrot og nøtter, og passer flott i en velsmakende smoothie eller som en ekstra smak til frokost-juicen din. Ekstra flott er dette pulveret å bruke for vegetarianere og veganere som ønsker å få i seg litt ekstra fiber og proteiner. Pulveret er selvfølgelig helt økologisk.

  maca pulver norge

  Full Spectrum Maca Pulver

  I denne pakken får du 180 gram pulverisert maca fra svart, gul og rød maca. Dette pulveret er gelatinisert, og er derfor mer konsentrert samtidig som det er lettere å fordøye enn rå maca. Maca er et adaptogen, som kan øke kroppens evne til å takle og tilpasse seg stress. Tradisjoner fra Peru snakker om hvordan maca kan brukes for å øke fruktbarhet og seksuell lyst. Vi ser også at kunder skriver at de har fått mer energi og utholdenhet gjennom hverdagene sine!

  Når det gjelder bruk, så er det tipset om at man starter forsiktig med ca en halv teskje i noen dager, slik at kroppen får mulighet til å vende seg til det. Siden kan du øke mengden. Bruk ca 1 teskje i kakao, te, kaffe eller juice og rør godt for å unngå klumper. Du kan også fint bruke dette pulveret i og smoothies, og da kan du bruke 1 til 3 teskjeer. Gelatinisert maca kan også brukes i matlaging, som for eksempel til hjemmelaget sjokolade eller pannekaker, siden det tåler varme. Pulveret gir deg en nøtteaktig smak som passer flott til en rekke forskjellige oppskrifter, så her er det bare å prøve seg frem! Til tross for navnet, så inneholder dette produktet ikke gelatin: det betyr at produktet har blitt varmebehandlet. Denne behandlingen gjør at pulveret er enklere å fordøye enn produkter som ikke har blitt varmebehandlet.

  maca pulver dosering

  Start dagen med ny energi!

  Dette pulveret er den perfekte tilsetningen til morgenens juice eller yoghurt, og sørger for en smakfull og sunn start på dagen! Ved å innta maca på morgenen, kan du dra nytte av energien du får gjennom hele dagen, og du får en oppfriskende start på dagen. Du kan også bruke pulveret i kaffe eller te, eller bruke det i matlaging og baking - slik får du nytte både av effekten som maca har på kroppen, men også av den friske smaken som pulveret har! Det sies også at pulveret balanserer stresshormoner i kroppen, og gjør deg mer motstandsdyktig for hva hverdagen kan ha å by på av stress. Dette pulveret fremstilles ved at røttene gjøres rene, skjæres opp i små biter og lagt til tørk. Når bitene er tørket, blir det malt om til et pulver. Resultatet er et økologisk raw-pulver som passer for de fleste! Også med dette produktet er det anbefalt å begynne med små doser, før du øker.

  maca pulver erfaringer

  Gir en perfekt blandet smoothie

  Denne posen inneholder masser av protein og fiber, og kommer raskt til å bli en del av morgenritualet ditt! Denne pulver-posen inneholder en blanding av rød, sort og gul maca. Pulveret har blitt varmebehandlet, dette betyr at stivelsen som finnes i planten har blitt brutt ned, og resultatet er at pulveret er lettere å fordøye enn maca som ikke har blitt varmebehandlet. Denne varmeprosessen bidrar også med å forsterke den nøtteaktige smaken til rotfrukten. I tillegg til nøttesmaken, får du også et smaks-hint av smørkaramell, som gjør at dette pulveret er en yndet ingrediens i smoothies og shaker, så vell som over frokost-yoghurten. Det gir den ekstra lille smaken, samtidig som det gir deg energi! Du kan også bruke pulveret i hjemmelaget sjokolade, i bakst eller i .

  macapulver test

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: