Treningsball fra XXL, Clas Ohlson + andre testet i både stor & liten størrelse

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Visste du at treningsballer kan brukes til alt fra yogaøvelser og forebygging av slitasjeskader, til å sitte på når du jobber på kontoret?

  En treningsball, også kjent som gymnastikkball er en ball laget av elastisk gummi som fylles med luft. Det brukes i yoga og andre former for trening. De har en diameter på 30 cm og større. De store kan også brukes på kontoret, som et alternativ til kontorstol.

  Nedover i artikkelen vil vi gå gjennom enkle øvelser som kan hjelpe deg i gang samt gå gjennom hvilke produkter som er de beste, hvor du får best treningsball pris samt mye annen nyttig info!

  Gode øvelser med en treningsball

  En treningsball kan brukes til så mangt, men for å enkelt komme i gang, har vi samlet en del nyttige treningsøvelser du kan starte med.

  Pushups

  Plasser føttene dine på ballen og ta pushups som du vanligvis ville gjort det. Dette bidrar til økt styrke i både armer og bryst, samtidig som kroppen din får nyttig stabilitetstrening.

  Dame på gul ball

  Dips

  Sitt på ballen og ha benene i en 90-graders vinkel. Plasser hendene på hver siden av ballen og sakte løft hoftene fremover så de er noen centimeter foran ballen. Bruk tricepsene til å senke armene for så å returnere til startposisjonen din.

  Squats

  Plasser ballen inntil en vegg og hold den der med nedre del av ryggen din. Senk kroppen mot gulvet samtidig som du holder ballen på plass med ryggen din. Målet er å ende opp med en 90-graders vinkel på benene, men start med å komme så langt ned som du er komfortabel med.

  Lårcurl

  Ligg på gulvet med bena strukket ut og plassert på balanseballen. Dra ballen mot deg med bena dine og prøv så å få hoftene så høyt opp mot taket du klarer.

  Trener du et sett med disse fire øvelsene 2 - 3 ganger i uken, vil du fort kunne merke økt styrke og bedre form.

  Best i test: Våre vinnere

  Dame trener ute på ball

  Det finnes hundrevis av forskjellige treningsballer, men hvilke er de beste? Vi har gjort en grundig gjennomgang av mange produkter og kommet frem til et utvalg treningsballer som gjør det ekstra godt i forskjellige kategorier.

  Treningsball stor: Casall Gymball

  Det er ikke til å legge skjul på at vi er mektig imponerte over Casall sine produkter, så dersom du ønsker et større produkt, vil Casall Gymball kunne være et veldig bra valg for deg. Har treningsball størrelse noe å si? Er din treningsball stor, vil den passe best til personer på mellom 165 og 190 cm, og det som er så fint med Casall sitt produkt, er at størrelsen ikke har så mye å si på prisen! Her trenger du kun å gå opp en hundrelapp i forhold til Casall Gymbal 60 og får den samme gode kvaliteten, noe som gjør at den både er slitesterk og enkel å ta i bruk.

  Stor svart treningsball fra casall

  Abilica Fitnessball 65 - 75 cm

  Abilica Fitnessball et godt valg. Denne ballen kan du velge hvor stor du vil ha, noe som gjør at den passer for de fleste personer. Den kommer også med et stripete mønster som gir deg ekstra godt feste når du trener med.

  Prisen gjør den også til et kjøp de fleste kan ta seg råd til.

  Som en allrounder, er det få produkter som slår Abilica Fitnessball, men dersom du ønsker en ball som er spesialdesignet for din størrelse, kan du også lese våre testvinnere i kategoriene treningsball liten og treningsball stor nedenfor.

  Stor grønn yogaball

  Treningsball liten: Casall Gymball 60 cm

  Casal Gymball er det perfekte produktet for å komme i gang med trening på treningsball. Dette er nemlig et av de rimeligste produktene på nett – fåes til kun 199 kr – men er samtidig et solid treningsverktøy, som med sine 60 cm passer perfekt personer som er lavere enn 165 cm. Ballen kommer med et slitesterkt stoff, og overflaten gir et godt feste når du skal holde eller stå på ballen. Dette gjør Casall Gymball 60 cm godt egnet for både nye og erfarne utøvere. Trener du jevnlig med dette produktet, vil du nok fort merke god effekt på både styrken og ballansen.

  Liten treningsball

  Treningsball XXL, Clas Ohlson, Sportamore eller Outnorth – Hvem har best produkter?

  Det finnes mange butikker som tilbyr treningsballer, men det vil variere stort hvor god pris og hvor stort tilbud du får. Både XXL og Clas Ohlson tilbyr treningsballer, hvor Clas Ohlson har de billigste produktene, mens du må ut med rundt 300 kr for å få en treningsball hos XXL.

  Dame på treningsball

  XXL sine produkter ligger alle rundt samme prisklasse og er veldig like. Clas Ohlson sin lave pris gjør at deres treningsball havner nærmere vår billigste testvinner, men er du ute etter god verdi for pengene dine, vil vi da heller anbefale at du kjøper deg Casall Gymball 60, som vi kun fant hos Outnorth. Det fine med Sportamore, som selger vår testvinner Abilica Fitnessball, er at de har en prisgaranti hvor de betaler tilbake mellomlegget dersom du finner produktet billigere hos en annen norsk butikk eller nettbutikk og sier fra innen syv dager etter kjøpet ditt. Om du finner samme treningsball hos XXl eller Outnorth billigere, får du dermed penger tilbake.

  Før en publiserer gå over og se at det er en god balanse mellom tekst og bilder. All tekst er formatert likt og at en ikke har glemt noen linker.

  Om en trenger flere bilder er det lettest å duplisere et av de eksisterende bildene for så å bytte.

  Kom i bedre form med en treningsball i dag

  Start å trene med en treningsball i dag, så vil du nok fort merke hvor enkelt det er å styrke både kjernemuskulatur og balanse. Her får du et enkelt verktøy som du kan bruke til øvelser for både nybegynnere og erfarne treningsentusiaster.

  Dame oppå ball

  Om du er helt ny til treningsformen, vil vår testvinner være et perfekt produkt for å komme i gang. For under 300 kr får du nemlig en veldig god treningsball, med en størrelse som gjør den veldig allsidig.  Treningsballen kan brukes til både yoga og styrkeøvelser samt til å sitte på når du jobber på kontoret, og med sitt slitesterke stoff og gode feste, er det et produkt som er enkelt å bruke og som sannsynligvis vil vare lenge.

  Om du sliter med stive skuldre eller ryggplager, kan f.eks det å bytte ut kontorstolen med en treningsball gi deg gode helsebringende effekter – bare pass på at det kun anbefales å bytte ut kontorstolen 2 - 3 timer i løpet av dagen. Mange kaller også treningsballer for yogaballer, og dersom du driver eller ønsker å begynne med yoga, kan en slik ball være et morsomt og effektivt hjelpemiddel for å komme i gang.

  Nyttig å ha en sykkelpumpe eller lignende for å blåse dem opp.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss