Landeveissykkel - for trening, fart, og spenning!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  #6

  Er det på tide å oppgradere sykkel-behovet ditt? I denne artikkelen skal vi se på flere flotte landeveissykler, og også fortelle deg hvorfor en slik sykkel kan være et godt valg for nettopp deg. Følg med videre, og gled deg til å suse bortover asfalten!

  Landeveissykler til trening og konkurranser

   Både susing og asfalt er stikkord man må ha i bakhodet når man tenker på en landeveissykkel. De aller fleste modellene er nemlig utviklet for å komme seg opp i en høy hastighet, og det aller meste av designet spiller seg rundt dette. Blant annet er rammene lette og stive, og du har tyngre gir, noe som gir deg mer kraft og fart enn du får fra for eksempel en terrengsykkel.

  Dekkene er ofte tynne. Dette byr også på et bedre utgangspunkt for fart, men er ikke noe særlig hvis du ferdes i terrenget. Et jevnt underlag, da gjerne asfalt, er absolutt å foretrekke for en trygg og god sykling med en landeveissykkel!

  Mange modeller er også utstyrt med det som kalles for et bukkestyre. I kombinasjon med en setepinne som ofte er høyere enn styret, får du en mer fremoverlent sittestilling. Dette blir mer aerodynamisk, som igjen kan skrelle av viktige sekunder når du varmer opp til en konkurranse!

  Med en landeveissykkel har du nemlig et godt utgangspunkt for spennende og fartsfylte konkurranser, og de er også svært flotte å bruke til trening. De byr nemlig på en helt utmerket kondisjons-trening! Utover trening og spennende opplevelser, er dette en type sykkel som tar deg fra A til B – hvis du ikke har med deg noe bagasje. De er som nevnt utviklet for fart og har ingen unødige tillegg som kan redusere dette. En landeveissykkel er derfor ikke den type sykkel du tar med deg på lange ferieturer hvor du er avhengig av mye bagasje. Vi skal se på flere modeller av landeveissykler, i ulike prisklasser. Sjekk utvalget og finn deg en flott landeveissykkel i dag!

  Specialized Tarmac SL6 unisex landeveissykler

   Tarmac SL6 er en unisex landeveissykkel som, naturligvis, er designet for å være rask og praktisk! Her får du en sykkel som vil takle det aller meste, og vil være et godt valg når du ønsker å presse deg litt ekstra. Enten det er lange stigninger eller vindfulle områder, vil landeveissykler som dette få deg fint frem, og gi deg en god dose trening på veien!

  Dette er en  sykkel du fint kan stole på. Shimano Tiagra mekanisk giring med 10 trinn sørger for den riktige kraften til enhver tid, og de kraftige hydrauliske skivebremsene sørger for at du alltid har full kontroll. Geometrien til din nye landeveissykkel er nøye utviklet, og basert på Retul-datapunkter og data hentet fra profesjonelle ryttere. Resultatet er en sykkel som responderer øyeblikkelig, har en optimal overføring av kraft, og som virkelig oser av kvalitet og gjennomtenkte komponenter – hele veien! Rammen er laget av karbon og holder en lav vekt. Dekkene er 26mm x 700mm store med sammenleggbar perle og BlackBelt beskyttelse for optimal holdbarhet.

  Pakken inkluderer det meste du trenger for å komme i gang, men det er viktig å merke seg at pedalene blir solgt separat – slik at du finner de pedalene som passer for akkurat deg, og slik får den beste opplevelsen når du legger ut på veien. Dette er vanlig når det gjelder landeveissykler, og sørger for at din individuelle opplevelse blir så god som mulig.

  landeveissykkel størrelse

  Cannondale Synapse Carbon landeveissykkel - dame

   Vi fortsetter med en flott landeveissykkel for damer, som har en noe mer oppreist sittestilling enn andre modeller i samme sjanger. Denne modellen vil egne seg godt for deg som elsker fart og bruker sykkelen hovedsaklig for trening, og som ønsker seg en nydelig og elegant sykkel som oppfyller svært mange kvalitets-krav!

  Landeveissykler som dette er perfekt for lengre turer, da både sittestillingen og komforten generelt er litt bedre enn hva andre landeveissykler kan by på. Det er fremdeles en svært praktisk rittsykkel som virkelig får opp farten, og som vil være god å bruke når du trener til konkurranser! Dette er en utmerket allround sykkel som er et must for deg som bruker sykkelen sin din hoved-trening, og ønsker å legge ut på både korte og lange treningsturer! Under et elegant utseende og en flott sort finish, finner vi ramme og gaffel i karbon. De slanke dekkene byr på rask ferdsel, og med et 11-trinns Shimano-gir vil du alltid ha tilgang til den kraften du trenger for ulike oppgaver langs veien. Også bremsene er fra Shimano, og sørger for en rask og effektiv nedbremsing når du trenger det. Alt dette, pluss flere komponenter av svært høy kvalitet, gir deg en fullverdig allround sykkel som kun veier 8,3 kilo!

  landeveissykkel dame

   BMC Teammachine SLR TWO - landeveissykler for den erfarne og kresne

   Med denne modellen fra BMC får du en fantastisk landeveissykkel som vil egne seg svært godt for den erfarne syklisten, og for alle andre som ønsker seg en skikkelig seriøs sykkel! Elegansen til denne sykkelen er gjennomgående i alle komponenter, og det helhetlige uttrykket oser av sporty kvalitet og smarte løsninger. Her er det ingen ting ekstra, ingenting unødvendig – bare det du trenger for god fart og god trening!

  Vekt er viktig når du velger en landeveissykkel. Karbon-rammer er derfor vanlig, og her har du en ramme med Aerocore Design som betyr at ytelsen er helt maksimal. Rammen er også optimalisert for å passe Aerocore flaskeholdere, slik at du alltid kan ha vann tilgjengelig når du legger ut på lengre turer. Girsystemet er av typen 2x12 SRAM FORCE AXZ, og har en 10-33T kassett og et 48-35T kjedehjul. Det betyr at du får et svært godt utvalg av gir, som du enkelt varierer mellom ettersom stigninger og terreng endrer seg på din ferd. Giringen i seg selv vil virke sømløs, og de reagerer svært presist, slik at du alltid får det giret du trenger, når du trenger det. For en smooth og jevn tur som du virkelig kan nyte! Gaffelen til denne sykkelen byr på en meget responsiv styring, og optimal stabilitet når du trenger det aller mest, enten dette er under trening eller under ritt. Skivebremsene med Centerline XR rotorer på 160/160 mm sørger for at du får en trygg og effektiv nedbremsing under alle forhold. Bremsene reagerer svært godt og byr absolutt på en ekstra sikkerhet når farten øker. Dette gir også en bedre selvsikkerhet når du sitter på sykkelen din, noe som gir deg mulighet til å teste grensene dine!

   Dekkene er 25mm brede og sørger for både godt grep og en god komfort når du sykler. Her har du en dekklaring på 30mm har du muligheten til å sette på litt bredere dekk hvis du ønsker enda bedre komfort og bedre grep på et mer variert underlag. En flott mulighet å ha, på en sykkel som du vet vil være en god følgesvenn gjennom mange år! Landeveissykler som dette får du i flere ulike størrelser, slik at du enkelt kan lete deg frem til den modellen som passer høyden din perfekt. Med størrelser som går fra 47 opp til 58, altså fra en høyde på ca 166 cm og opp til 192 cm, tror vi du fint vil finne din modell her!

  landeveissykkel herre

   BMC Roadmachine FIVE

   Vi fortsetter produsenten BMC, og viser deg her en overraskende komfortabel racersykkel med kvalitets-komponenter og en overlegen geometri. Dette er en flott high-performance landeveissykkel som har hentet inspirasjon fra Teammachine SLR, men byr på en mer komfortabel sittestilling, samt flere smarte løsninger som gjør dette til en litt mer hverdags-vennlig sykkel.

  Du kan fint bruke denne modellen når du legger ut på lange oppdagelses-turer langs en landevei, så vel som når du ønsker å virkelig trene kondisjonen din. Like flott vil den være når du bare vil nyte en deilig søndagstur – kort forklart er dette en allsidig landeveissykkel som vil passe for svær mange, og som også vil egne seg for nybegynnere. Rammen byr på en perfekt kombinasjon av komfort og stivhet, og sammen med den noe mer komfortable sittestillingen, er kanskje dette en av de mer behagelige landeveissyklene du finner på dagens marked. Overføringen av kraft er svært god og responsiv, og styringen er meget presis, noe som absolutt byr på en bedre sikkerhet når du er ute og sykler. Ekstra sikkerhet får du også fra de sterke Shimano 105 skivebremsene. De byr på overlegen kontroll og bremseytelse selv når forholdene ikke er helt optimale, noe som byr på ekstra selvtillit gjennom hele turen. Dekkene til denne modellen er 28mm brede – altså litt bredere enn hva man ser til vanlig på en landeveissykkel som er designet hovedsakelig for fart. De litt bredere dekkene byr naturligvis på et litt bedre grep, samt økt komfort for deg som syklist. Takket være en dekkaring på 33mm i bredden, kan du også sette enda litt større dekk på denne sykkelen. Perfekt for deg som ønsker deg en mer variert sykling, men fremdeles vil nyte denne fantastiske rammen og de andre flotte komponentene denne modellen har å by på! Merk at denne modellen også leveres uten pedaler.

   Sykkelen i seg selv har et klassisk og sporty design som understreker landeveissykkel-følelsen. Det komfortable bukkestyret gir deg muligheten til å lene deg godt fremover når farten øker, og sørger for at du har et sikkert og godt grep gjennom hele turen. Dette er en svært flott og allsidig landeveissykkel som vi tror vil passe for svært mange!

  landeveissykkel tilbud

   Cannondale 700 CAAD Optimo 2 landeveissykkel - nybegynner-vennlig modell

   Videre til produsenten Cannondale, og til en landeveissykkel som vil være godt egnet for nybegynnere, både når det gjelder pris og komfort!

  Med Cannondale 700 CAAD Optimo 2 får du en ambisiøs landeveissykkel som har hentet inspirasjon fra sine «storebrødre» innen Cannondale sitt sortiment. Her finner du geometri med direkte påvirkning fra CAAD13, en ekte prisvinner, noe som byr på følelsen av en mye dyrere sykkel. Du vil absolutt få kjenne på den ekte racer-følelsen med en sykkel som dette, og du vil absolutt oppnå den farten og den treningen du er ute etter når du legger ut på veien. Geometrien, setet og styret sørger for at du sitter i en optimal posisjon til en hver tid når du sykler, og fremdeles har en behagelig tur fra begynnelse til slutt. Med en ramme av aluminium blir dette en lett sykkel som ruller utrolig godt. Dette blir understreket av de slanke dekkene på 700x25mm, som i kombinasjon med gaffelen byr på presis styring og overlegen kontroll til enhver tid. Bremsene byr også på den kontrollen du trenger for å føle deg trygg, og er signert Promax RC-476. Dette er en perfekt sykkel for deg som er nysgjerrig på hva landeveissykling egentlig er, hvordan du kan høste fordelene fra det, og om det er den rette sporten og treningen for akkurat deg. Samtidig er det en flott «ekstra»-sykkel for deg som allerede vet å sette pris på de flotte syklene til Cannondale!

  test landeveissykkel

   Cannondale Synapse Carbon 3 L unisex landeveissykler

   Cannondale byr også på en Synapse Carbon 3 L modell som vil passe for både herrer og damer – altså en smart og praktisk unisex-sykkel som kombinerer fart og komfort på en overlegen måte!

   Her sitter du overraskende godt, takket være en mer oppreist sittestilling. Slik vil du fint kunne legge ut på lengre turer uten at du blir for sliten og for støl etterpå – en perfekt sykkel for deg som liker de lange turene, men fremdeles ønsker deg muligheten til å trå skikkelig til og få opp farten! Rammen og gaffelen byr på en klaring som vil passe dekk opp til hele 35mm, slik at du kan velge ulike dekk til ulike forhold, og dermed få enda mer nytte og spenning ut av din landeveissykkel. I tillegg byr denne modellen på en fantastisk ekstra sikkerhet, og synlighet, signert SmartSense. Dette er et system med intelligente lys som slår seg av og på automatisk når du går av og på sykkelen. SmartSense teknologien sørger for at lyset justerer seg automatisk etter forholdene og omgivelsene dine, slik at du kan ha full fokus på turen i seg selv, heller enn på å justere lysene.

  billig landeveissykkel

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss