Vektstativ - Hold orden med vektstativ

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Enten du driver et treningsstudio eller har et treningsrom hjemme er vektstativ noe du bør investere i. Et vektstativ hjelper deg å holde orden på vektene dine.

  Prisen på vektstativ varierer, det samme gjør kvaliteten, så her kan du fint kjøpe det stativet som passer best til egen bruk og lommebok. Vektstativet hjelper deg uansett å ha orden i vektene og at du kan komme inn til et ryddig treningsrom, noe som gjør selve treningsøkten litt bedre.

  Her kan du ha fin oversikt over hvilke vekter som er hvor, og det er lett å ta av og på vektskivene. Vektstativ knebøy er derimot noe annerledes, fordi det ofte følger med til knebøy-apparatet hvor vektskivene oppbevares på siden av stativet. Det finnes også vektstativ som kombinerer ulike vektskiver og i tillegg har oppbevaring for manualer.

  Du får kjøpt vektstativ hos alle leverandører som leverer treningsutstyr.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Vi har plukket ut våre anbefalte produkt i 2021.

  Vekstativ for trygg oppbevaring

  Abilica Multitrack er et vekstativ til deg som ønsker en ryddig og sikker oppbevaring av utstyr og vekter. Stativet passer til vektskiver med både 25 og 30 millimeter hull. Det er også en egen hylle for tvers på stativet, og muligheter for å oppbevare tre vektstenger langs hovedrammen. Vekstativet tåler en maks belastning på 570 kilo, så her kan du oppbevare mange vekter.

  Produktbeskrivelse:

  • Bredde: 78 cm.

  • Maks. belastning for vektskiveholdere: 50 kg. pr. pigg.

  • Maks. belastning for manual-hylle: totalt 80kg.

  • Maks. belastning for vektstangholdere: 80 kg pr. stang.

  Abilica multirack

  Kraftig og stilrent vektstativ

  Dette vekstativet fra inSportLine er kraftig og stilrent som passer for vektskiver med 50 millimeter hull. Vekstativet anbefales til både helsestudio eller hjemmebruk, og det kan plasseres mitt på gulvet eller inntil en vegg.

  InSportLine vektstativ er produsert i metall av høy kvalitet og står stabilt selv om det er fylt opp med vektskiver. Dette på grunn av sine brede ben og anti-skli på føttene.

  Stativet har seks pigger til å henge vektskiver på, som gjør at du kan holde god orden på vektskivene dine.

  Fakta og egenskaper

  • Kraftig metall

  • Står stabilt

  • Passer for vektskiver 50 mm

  • Mål på rammen 80x40 mm

  • Maks belastning 600 kg!

  • Mål LxBxH 107x66x102 cm

  Kraftig vektstativ

  Stødig og robust stativ fra Abilica

  Abilica W8 Support sitt vektstativ er stilrent, stødig og robust. Et vektstativ som passer til deg som ønsker å holde treningsrommet hjemme ryddig. Stativet har sju tagger til vektskiver med et hull på enten 25 eller 30 millimeter. Her kan du oppbevare vekter med tilsammen 450 kilo.

  Produktegenskaper:

  • Mål: LxBxH 46x35x90 cm

  • De ytterste pinnene måler 19 cm

  • De indre pinnene måler 13 cm

  • Maks vekt pr pinne er 75 kg

  Abilica vekststativ

  Vektstativ for internasjonale vekter

  Med dette vektstativet fra Body Solid kan du holde treningsrommet ditt rent og ryddig. Her har du plass til to av det man kaller internasjonale . Stativet er også enkelt å bruke, i form av du lett kan laste av og på vekter. Body Solid har totalt seks stolper som hver er 20 centimeter lange. Stativet er også produsert og designet med en stabil konstruksjon, noe som gjør det nesten umulig å velte stativet. Body Solid tåler en maksimal oppbevaring av 400 kilo med vekter.

  Vektstativ for 50mm vekter

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: