Best i test: Salomon sko

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  Med en leken tilnærming til sport og natur ønsker Salomon å få folk ut i naturen for å bringe frem sitt indre barn. Selskapet ser på verden som en lekeplass og produserer klær, sko og annet utstyr til utendørsaktiviteter. Salomon er kanskje mest forbundet med ski og vinter, men har også et svært stort utvalg sko, med alt fra fritids- og joggesko til skikkelige tursko. Det dedikerte teamet er opptatt av å skape gode opplevelser for sine forbrukere, så du kan være sikker på at det finnes et par Salomon sko tilpasset de utfordringene du møter.

  Våre anbefalte produkt i 2024

  Beste Salomon fjellsko Dame - Quest Prime GTX W

  Salomon har et godt utvalg gode tursko, og det er derfor ingen overraskelse at Quest Prime Gore Tex, en Salomon fjellsko til dame havner øverst på listen. Disse Salomon Gore Tex støvlene har en lett vekt og gir god støtte i møte med forskjellig terreng opp fjellveggen. Skoene har en pustende egenskap i tillegg til at de er utrustet til å tåle hardt vær og ujevnt underlag med sin gummi beskyttelse foran. Disse skoene er laget for lange turer og vil føles like behagelige selv etter mange mil.

  Salomon sko dame

  Salomon sko herre - Outline

  Salomon's spasersko er laget med tanke på at du skal kunne få en lekende lett gå eller joggetur. Outline er en Salomon sko til herre, utviklet med en aktiv komfortabel og dempende såle som gir det beste grepet om du går eller løper. Sålen er også svært tykk, og laget for å beskytte føttene fra skarpe objekter på bakken. Den slitesterke skoen har et moderne design og passer perfekt til deg som liker å løpe på ulike terreng.

  Salomon tursko herre test

  # 4 - Speedcross Sandal

  I høye sommertemperaturer kan det ofte bli litt for varmt å ta joggeturen i heldekkede joggesko. Med den unike Speedcross sandalen fra Salomon, slipper du dette problemet. Sandalen er inspirert av løpeskoen Speedcross trail og er en atletisk sandal med like godt Contagrip-grep, en EVA-innersåle for bedre komfort og mindre friksjon. Disse egenskapene er med på å skape et unikt design som gjør at du lett velger sandalene istedenfor joggesko på din løpetur.

  Salomon gore tex sko

  Dame - La Sportiva Ultra Raptor GTX® W

  En av Salomons bestselgere er La Sportiva Ultra Raptor GTX® W. Dersom du er du ute etter en allsidig løpesko, kan en av bestselgerne til Salomon være et alternativ. Denne skoen har god demping og fungerer godt i ulente terreng og på fjellet, men passer også til fritidsbruk. Den gode passformen og den dempende effekten gjør den til en svært behagelig sko. I tillegg er den vanntett og du kan fint bruke den på glatte underlag.

  Salomon tursko dame

  Herre: - XA WILD GTX

  XA WILD GTX er en Salomon tursko til herre med et lett og moderne design, et alternativ til de tradisjonelt større turskoene, og passer like godt til bytur som fjelltur. Det fleksible designet gir skoene en atletisk komfort som gjør de lette å bevege seg i. De har også et godt grep på underlaget med sin Contagrip-såle, og er vanntette. Denne modellen kan også holde varmen i kaldt snøvær.

  gore tex salomon sko herre

  Det hele begynte med ski

  salomon fjellsko dame

  Salomon's reise ble startet av François Salomon med produksjon av skiutstyr i et lite verksted i de Franske alpene i 1947. Gjennom tidene har Salomon utviklet innovative produkter, og i 1972 var de den fremste produsenten av bindinger i hele verden. På 80-tallet introduserer de alpinstøvler som blir en stor suksess, og 10 år senere lanserer de sine første ski. Videre fortsatte de å utvide sortimentet med snowboard, softshell jakker og forskjellige typer sko til løping. I dag inkluderer sortimentet deres også fritidsklær, sko til alle mulige terreng og sportslige behov, og er idag en av de fremste globale aktørene innen sportstøy. I dag finnes det Salomonbutikker i 40 forskjellige land over 5 kontinenter, og bedriften drives av Jean-Marc Pambet, men er eid av Amer Sports og holder til i Helsinki.

  Salomon dame

  Viktigheten med godt skotøy

  Riktig skotøy fører til en bedre plassering av leddene over hverandre, noe som gir en bedre holdning og forhindrer skader oppover i ryggen og i føttene. Hvilke sko du bør bruke er avhengig av hva slags underlag du skal bruke de på og over hvor lang tid du skal bruke de av gangen. Alle har forskjellige føtter og det kan derfor være lurt å investere i gode såler som er laget spesielt med tanke på dine føtter. Salomon sine sko er utviklet for at man skal yte best mulig, både i hverdagens fritidsaktiviteter og som profesjonell utøver. De har et stort utvalg hvor de fleste skoene har god demping og såler med avansert teknologi. Dette gjør de til et godt alternativ når du er ute etter nye sko.

  Salomon joggesko norge

  Bli med på leken med Salomon

  I et samfunn preget av mye stress og høyt tempo kan det være vanskelig å glede seg over alle mulighetene naturen har å by på. Enten du tar en power-walk på vei til jobb eller skal begi deg ut på en lang tur i fjellet er det viktig med godt skotøy. Med et par Salomon sko er du klar for å se dagen fra et mer lekent perspektiv, og kan nyte dagen med en optimistisk energi.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss