Padel racket test

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Padel er en av Norges raskest voksende sporter. Dette er et spill som kombinerer tennis og squash. Sporten blir ofte kalt padeltennis, og her spiller du med samme poengsystemet som i tennis. Det er derimot ikke et nett involvert, men du spiller mot en vegg, som i squash. Med disse elementene fra tennis og squash, er padle blitt en populær sport i Norge.

  For å ta del i moroa, trenger du en god padel tennis racket . Uansett hvilket nivå du spiller på, er det viktig at du har en god racket som passer for deg. Racketene kommer i tre fasonger: Runde, dråpeformede og diamantformede. Vi har sett på de mest populære racketene, for å gjøre valget litt lettere for deg.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  BULLPADEL HACK 02

  BULLPADEL HACK 02 er en dråpeformet racket til padel , og er derfor en hybrid av de runde og diamantformede racketene. Her er flaten noe mindre og modellen blir ofte brukt av konkurransespillere og amatører som spiller avansert. BULLPADEL HACK 02 er utviklet sammen med profesjonelle padel utøvere og har et helt unikt design og overflate.

  Kjernen er laget av skumgummi som er blandet sammen for å skape ulik tetthet. På yttersiden av racketen er tettheten høy, noe som gir en unik fart. Du får fortsatt en god kontroll, takket være den lave tettheten på innsiden av racketen. Dette er et ypperlig valg for de som ønsker å redusere vibrasjoner og få en god grepsfølelse.

  ADIDAS METALBONE CTRL

  METALBONE CTRL er en unik racket til padel som gir både kontroll og kraft til spilleren. Denne modellen har en rund form og er lett å kontrollere. Balansepunktet er sentralisert og derfor passer denne racketen godt for nybegynnere. Racketen er en del av Adidas sitt bærekraftige initiativ, og er med andre ord et miljøvennlig alternativ.

  Racketen er i utgangspunktet designet for profesjonelle spillere, men ettersom den gir mye kontroll og en god manøvrerbarhet, er den også ypperlig for amatører. METALBONE CTRL er svært lett å håndtere og gir mye komfort gjennom spillet. Her får du kontroll, uten at det går utover kraften.

  WILSON BELA TEAM

  WILSON BELA TEAM er en diamantformet racket til padel med et høyt balansepunkt. Dette er en racket som gir god fart og har en strukturert overflate. Padel racketen passer godt til erfarne spillere, eller de som ønsker å ta hobbyspillet til et nytt nivå. Modellene er utstyrt med EVA-skum, hvilket gir en god støtdemping til tross for mye kraft.

  Overflaten har et flott mønster og er den perfekte kombinasjonen av komfort og kraft. Designet er lekkert, og racketen er smykket med svarte og rød detaljer. Spille du med aggressive slag, vil du oppleve mye effekt fra denne modellen.

  Padel som treningsform

  Padel har blitt en populær sport i Norge, og flere av landets treningssentre tilbyr nå spesialdesignede padelrom. Dette er en flott treningsform som kan utføres av mennesker i alle aldre, uansett ferdighetsnivå.

  Sporten hjelper deg med å forbedre kondisjon og styrke, samtidig som du er sosial med motspillere. Her får du en sport som tar det beste fra tennis og squash. Padel er nemlig langt mindre krevende enn tennis, og mye mindre intensivt enn squash.

  Padel tennis Norge

  I 2015 ble padel en egen gren i Norges Tennisforbund. Nå finnes det både innendørs og utendørs baner i Norge, og vi har til og med egne idrettslag. Dersom du har en tennisklubb nær deg, er sjansene store for at padel er et del av aktivitetstilbudet.

  Det er også mulig å starte sin egen padelklubb, dersom det ikke finnes tilbud i nærområdet ditt. Med en god racket som er tilpasset erfaringsnivået og spillestilen din, vil du få mye glede og underholdene trening ut av denne spennende sporten.

  Konklusjon

  BULLPADEL HACK 02 – Beste racket til padel

  BULLPADEL HACK 02 er en unik, dråpeformet racket til padel med profesjonelle egenskaper. Her får du mye hastighet og kraft, takket være formen. Balansen er høy, og racketen er satt sammen av ulik tetthet. Dette er et kvalitetsprodukt for de som vil ha de beste forutsetningene gjennom padel-kampen.

  ADIDAS METALBONE CTRL

  ADIDAS METALBONE CTRL er en rund racket til padel som passer like godt for nybegynnere og erfarne. Amatører vil sette pris hvor lett racketen er å håndtere og hvor god kontroll du får gjennom spillet. Profesjonelle vil like den gode manøvrerbarheten og den lave balansen.

  WILSON BELA TEAM

  WILSON BELA TEAM er en effektiv og kraftig racket til padel som passer best for erfarne. Denne modellen er diamantformet, men klarer å gi en perfekt balanse av kraft og komfort. EVA-skum sørger for glimrende støtdemping og en behagelig spillopplevelse.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: