Personvekt test

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Nordmenn er et folkeslag som liker å holde seg i form. Med en personvekt kan du få en fullstendig oversikt over kropp og helse, fra ditt eget hjem. Før i tiden brukte vi personvekter til å veie oss, men nå kan de måle både fettprosent, muskelmasse og vannmasse. De smarte personvektene hjelper oss med å forbedre helsen, og utvalget er stort.

  Smartvekter har blitt et populært valg, da de gir verdifull innsikt i hva kroppen vår egentlig består av. Det finnes naturligvis også klassiske personvekter på markedet, og disse tar kun for seg kilo. Dersom du er på jakt etter en ny personvekt, bør du lese videre. Vi har gått gjennom noen av våre favoritter og sett på funksjonalitet, design og ytelse.

  Våre anbefalte produkt i 2021

   BF 600 Pure ++

  Hvis du virkelig vil ha oversikt over egen helse, er det BF 600 Pure ++ du skal gå for. Her får du både med en personvekt og en aktivitetsmåler. Personvekten er moderne og kommer med sensor-knapper. Denne måler måler alt fra kroppsvekt og fettmasse, til vann og muskelmasse. Opptil 8 person kan benytte seg av vekten, som har en automatisk brukergjenkjenning.

  Designet er utformet i rustfritt stål og vekten har et praktisk sikkerhetsglass. Dette forlenger levetiden. Modellen kan veie opptil 180 kg og du veksler mellom kg og lb. Det som skiller denne vekten ut på markedet, er aktivitetsmåleren som følger med. Dette er et armbånd som overvåker søvnkvalitet og fysisk aktivitet. Både vekten og båndet er knyttet til en applikasjon.

  Trenge du er enn en enkel personvekt? Med BF 600 Pure ++ får du en komplett oversikt over egen helse fra ditt eget hjem. Vekten måler og analyserer kroppen, mens armbåndet overvåker, skritt, søvn, puls, kaloriforbruk og aktivitet. Armbåndet er personlig, mens vekten kan brukes av opptil 8 personer.

  Beurer aktivitetsklokke og personvekt

  Withings Analysevekt

  Withings Analysevekt er en smartvekt som gir verdifull innsikt i egen helse og kropp. Dette er en personvekt med fettprosent, vannprosent, muskelmasse, BMI og flere andre funksjoner. Den støtter både Bluetooth og Wi-Fi, hvilket gjør vekten meget allsidig.

  Personvekten bruker også en bioelektrisk impedans, som kan måle fettfri masse. Overflaten består av et temperert glass, og kommer med et praktisk underlag av aluminium. Vekten er slank og kan benyttes både på teppegulv, stein-gulv, parkett og fliser.

  Til siden for ladeporten finner du knappen som skrur på vekten, og deretter får du informasjonen du trenger gjennom et stort display. Du laster ned applikasjonen som hører med, og alle resultatene dine vil automatisk bli overført etter hver veiing.

  Personvekt test

  Beurer Analysevekt BF700

  Beurer BF700 er en smart og innovativ personvekt med flere moderne funksjoner. Vekten kan kobles til smarttelefonen din, takket være Bluetooth-tilkoblingen. Med moderne teknologi kan du alltid holde et godt øye på kroppsvekten din, slik at du kan se progresjon eller endring over tid. Dette er en personvekt som måler fettprosent, muskelmasse og vannprosent.

  Personvekten kommer i et enkelt, men stilrent design. Den svarte fargen og mindre detaljer i sølv, gjør at vekten smelter inn på de fleste bad. Oversikt over vekt, muskelmasse, vannprosent og fettprosent, ser du i et stort LCD-display. Hvit tall mot mørk bakgrunn gir lettleselige resultater. 

  Beurer BF700 måler i både st, lb og kg, og gir deg en nøyaktig oversikt over egen BMI. Dette er et godt valg for større familier, da modellen kan huske inntil 8 brukere. Med en applikasjon på smarttelefonen din, har du alltid oversikt over egen helse.

  Beurer personvekt smart

  Beurer Scale PS 240

  Beurer PS 240 er en ypperlig og klassisk personvekt. Her kan du ikke måle fettprosent og BMI, men vekten gir en nøyaktig måling av vekt. Det er ikke alle som har behov for avanserte innstillinger og dyptgående informasjon – da er Beurer Scale PS 240 et godt valg.

  Denne vekten tåler opptil 180 kg, har god LCD-skjerm og en  sklifri overflate dekket av gummi. Modellen er rustfri og har en belyst skjerm som gjør det lett å lese av tallene. Vekten i seg selv veier kun 1,39 kg, slik at det er enkelt å forflytte den ved behov.

  Beurer Scale PS 240 gir deg resultater i både st, lb og kg, alt ettersom hva du ønsker. Dette styrer du enkelt fra vektens bakside. Nå du ønsker å veie deg selv i eget hjem, vil Beurer Scale gi deg svaret. Av funksjoner finner vi en overbelastning-indikator, hurtigstart-funksjon og en automatisk avstengning. Sistnevnte gjør at du får mest mulig ut av batteritiden.

  Beurer personvekt

  Konklusjon

  BF 600 Pure ++ – Personvekt best i test

  BF 600 Pure ++ er en best i test personvekt og aktivitetsmåler. Vekten gir deg en oversikt over egen kropp, mens armbåndet kontinuerlig følger med på skritt, søvn og kaloriforbruk. Vekten måler alt fra fettmasse til muskeltretthet, og gjennom appen vil du få en gjennomgående analyse av egen helse. Dersom du ønsker deg mer enn en klassisk vekt, vil dette være det beste valget.

  Beurer Scale PS 240 – Beste klassiske personvekt for hjem

  Beurer Scale PS 240 er en klassisk personvekt som tåler opptil 180 kg. Vekten har en automatisk avstengning som sparer på batteriet, samt en hurtigstart-funksjon og en overbelastning-indikator. LCD-displayet viser vekten med et behagelig lys, og både overflate og underlag er sklisikkert.

  Withings Analysevekt – Mest allsidige vekt

  Withings Analysevekt er en smartvekt som støtter både Wi-Fi og BlueTooth. Modellen har et lekkert design, og gir deg en verdifull innsikt i egen helse. Her får du oversikt over nøyaktig BMI, vannprosent, muskelmasse, fettprosent og PWV.

  Beurer Analysevekt BF700 – Beste personvekt for familien

  Beurer BF700 er personvekt med kroppsanalyse. Her får du fullstendig oversikt over egen BMI, vekt, fettprosent, vannmasse og muskelmasse. Vekten kan kobles opp til smarttelefonen din, slik at holder et øye med fremgang. Dette er et godt alternativ for storfamilier, da vekten husker data om opptil 8 brukere.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: