Hva er Battle Rope og hvorfor trene med tau?

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Battle Rope øvelser er, for de som ikke vet det, et utrolig effektivt treningsverktøy om man vil trene eksplosiv styrke. Mange bruker det til trening som Crossfit, og består av et tungt tau.

  Nå er det ingenting i veien for helt normale folk å trene med Battle Rope, fordi effekten kan synes å være svært synlig. Å trene med Battle Rope vil virkelig sette en standard.

  Og hvorfor er Battle Rope så bra. Enkelt vurdert kan man si at denne harmløse formen for trening passer de fleste. Det er ikke fare for skader og tausene kan rulles sammen etter bruk. Selv om det krever litt god plass å trene med Battle Rops, så kan man i tillegg få masse frisk luft.

  Måten man trener med Battle Rope er at man fester tauet for så å strekke det helt ut. Man tar tak i endene av tauet og deretter slenger man endene opp i luften. Tauet har en egenvekt og dersom man ikke vet om kreftene som virker på et tau, bør man kanskje studere mekanikkens lover om likevekt. Jo lenger tauet er, jo tyngre er det. Supert for en som vil trene alt fra magemuskler, rygg, armstyrke, eksplosivitet og utholdenhet. Men legg gjerne også inn statiske økter i slyngetrener.

  En slik Battle Rope workout vil garantert kjennes på musklene, litt som å trene med kettlebell!

  Men hvilke Battle Rope bør man gå for og hvilke bør man unngå? Går det an å bruke tau man har hjemme eller andre lignende tau? Her skal vi se på hvorfor vi anbefaler Battle Rope fra InSportLine! Det er faktisk de som går av med pallplassene denne gangen!

  InSportLine Battle Rope testvinner

  Grunnen til at InSportLine sine sisal-tau blir ranket øverst, er blant annet på grunn av bruken av naturlige materialer. Sisal er svært slitesterkt og tåler derfor vær og vind, samt varig bruk. Vekten er rett under 10 kg, noe som gjør at både unge og gamle kan bruke tauet fra InSportLine. Med gode håndtak i PVC-materiale, har man grep som holder uansett frekvens og rytme. Vi har prøvd tauet selv, og for å si det sånn, bedre trening skal man lete lenge etter. Battle Rope vinneren er dessuten den med best pris, altså en vinn-vinn gevinst med dette 15 meter lange tauet for eksplosiv Crossfit - og styrketrening. Tykkelsen er 4 cm.

  Battle rope fra insportline

  Battle Rope beste alternativ

  Det er nok mange som vil ta til takke med hvilket som helst tau, men det har faktisk en god dl å si hvilket merke man bruker. Fra samme produsent kommer dette tauet, nesten identisk til testvinneren. Hagen er utmerket treningsplass når man strekker ut det 15 meter lange tauet fra InSportLine. Battle Rope –testen det refereres til viser at håndtakene har en viktig rolle i komfort og utnyttelse av redskapet. Tauet er i polyester og nylon og har en egenvekt på 22 kg. Med dette vil man få et skikkelig grep når man svinger endene som er komprimert i 5 cm tykke rep. Battle Rope øvelser i Norge er utmerket da vi har mye plass og vakker natur. Slik trening vil styrke kroppens funksjoner og gi en robust utholdenhet.

  Trening med battlerope sort

  Battle Rope andre alternativ

  Det siste alternativet til testvinneren er Battle Rope med 15 meters lengde, 3,8 cm tykkelse og en egenvekt på 13 kg. Polyester og nylon preger tauet, samt at håndtakene er av PVC. Det er veldig likt de to andre alternativene, men kommer nederst på pallen. Noe av grunnen er at den har lavere vekt, noe som er dumt for de som vil trene tunge økter. Det er i prinsippet forskjellen på tykkelsen som gjør utslaget. InSportLine kan virkelig produsere Battle Rope for nordmenn. Det beste er at de kan brukes både ute og inne. Det er bare å finne et festepunkt i enden, ved å tre tauenden gjennom. For eksempel kan en stolpe eller dørhåndtak i enden av en lang korridor gjøre nytten. Testvinneren med sisal materiale går av med seieren denne gangen, for et redskap som både er svært enkelt å oppbevare og ta i bruk. Man trenger ikke tømme bankkontoen for å få tak i et Battle Rope heller, da prisene er gunstige. Vil man ha en styrket kropp uten å risikere ledd og skjelett, er Battle Rope øvelser tingen. De fleste kan dra god nytte av det, selv folk som sitter i rullestol.

  Foldet opp battle rope

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss