Sportamore erfaringer og rabattkoder*

  Sportamore har etablert seg som Nordens største aktør innen salg av sportsklær og utstyr på nett. Nettbutikken så først dagens lys i Sverige i 2010, og selskapet har senere ekspandert til Norge med sportamore.no, samt Finland og Danmark. Hos Sportamore er de markedsledende på salg av sportsutstyr til nett.

  Sportamore fører kjente varemerker for dame, herre og barn, som eksempelvis Nike, Salomon, Bjørn Borg, Under Armour og ASICS. Det brede utvalget av produkter hos Sportamore gjør at du som kunde alltid kan være sikker på at du finner noe som passer for deg, enten du er på jakt etter klær, gode sko til løpeturen, eller sportsutstyr til ridestevnet eller golfturneringen.

  rabattkode sportamore

  Hvordan navigerer jeg rundt på sportamore.no?

  Når du handler på sportamore.no er du sikret en god kjøpsopplevelse. Først velger du kategorien av produkter du ønsker å handle innenfor, avhengig av hva du er på jakt etter. Hos Sportamore finner du et stort utvalg til hele familien, samt utstyr til diverse sportsaktiviteter.

  Har du sett deg ut et par sko fra et spesielt varemerke, kan du også søke direkte etter dette på varemerkesiden. Her vil du få opp noen av de mest kjente merkene Sportamore fører, men du kan også klikke deg videre inn på en alfabetisk ordnet liste over alle de 358 (!) merkene de tilbyr.

  Dersom du heller vil se relevante produkter utfra hvilken sport du skal kjøpe utstyr til, ligger dette ordnet i en egen fane. Uansett hva du ser etter av sportsutstyr finner du det svært enkelt organisert i sine respektive faner. Veien til de nye ridestøvlene, joggeskoene, eller fotballshortsen du har sett deg ut i det siste har dermed aldri vært så kort.

  rabatt sportamore

  Informasjon om kampanjer og tilbud

  Selv om du som kunde har et upåklagelig utvalg å forholde deg til, kan sportsutstyr ofte være dyrt. På sportamore.no har de ukentlig kampanjer med tilbud på en mengde gode produkter. Som kunde får en spesiell rabattkode hos Sportamore når du handler et kampanjeprodukt, og du kan dermed gjøre gode kjøp til en fordelaktig pris.

  Sportamore har også fantastiske Black Friday- og Singles Day- tilbud. Om du vil oppgradere garderoben med et nytt par sko eller investere i en god pulsklokke til en brøkdel av vanlig utsalgspris, lønner det seg at du handler hos Sportamore når kjøpefesten setter i gang.

  På kampanjesiden finner du også en oversikt over nyheter for dame, herre og barn, samt en oversikt over populære kolleksjoner. Dette gjør det lett å holde deg orientert i det store landskapet av produkter.

  sportamore rabattkode student

  Sportamore rabattkoder!

  Ingen rabattkoder akkurat nå.

  sportamore erfaringer

  Sportamore Outlet

  Om du ikke finner det du er ute etter på tilbud i en kampanjeperiode, er det verdt å ta en kikk på Sportamore sin outlet-nettbutikk. Her får du samme gode utvalg av varemerker, som for eksempel Nike og Kari Traa, men alltid til en langt lavere pris. Selv i outlet-seksjonen har de flere kampanjer, slik at du kan spare enda mer enn du gjør med de allerede svært gunstige prisene.

  Sportamore Magazine

  Hos Sportamore er de imidlertid opptatt av noe mer enn å gi deg som kunde stor valgfrihet og gode tilbud. Gjennom det nettbaserte magasinet Sportamore Magazine gir de deg gode treningsguider, nyttig informasjon om det siste innen utstyrsmote, ekspertuttalelser, og sunne oppskrifter for et bedre kosthold.

  Artikkelforfatterne utviser stor kunnskap om emnene de skriver om, og jevnlige intervjuer med produkteksperter for flere av varemerkene de fører gir deg som kunde verdifull kunnskap om hvilke varer som kan passe for deg eller dine nærmeste. De svarer på de relevante spørsmålene du eventuelt måtte ha, slik at du slipper å stille dem selv. Formålet med magasinet er å inspirere og opplyse, både hva trening og produktene de fører.

  sportamore erfaringer

  Kundeservice hos Sportamore

  Det er enkelt å kontakte Sportamore sin kundeservice dersom du skulle ha noen spørsmål. For kontakt direkte over telefon kan du nå dem på 21 98 09 80. Denne tjenesten holder åpent mellom kl. 09:00-11:00, mandag til fredag.

  Chatfunksjonen er dessverre stengt på nåværende tidspunkt. Det er imidlertid mulig å henvende seg til kundeservice gjennom et kontaktskjema med de spørsmålene du måtte ha om din ordre.

  På Sportamore sin outlet-nettbutikk er kundeservice tilgjengelig på det samme telefonnummeret, og holder åpent fra mellom kl. 09:00-17:00, mandag til fredag. Her er det også mulig å chatte med en medarbeider mellom 09:00-16:45 de samme dagene.

  Informasjon om levering, frakt og retur

  Hos Sportamore er de opptatt av å sikre at din kjøpsopplevelse som kunde blir best mulig. Derfor har de alltid 30 dagers åpent kjøp, og gratis frakt om du handler for over 299 kr. Sportamore beregner sin leveringstid fra mellom 2-6 virkedager, avhengig av hvor i Norge du bor. For enkelte postnummer er det mulighet for ekspresslevering, mot et tillegg. Ordren sendes da på bestillingsdagen, forutsatt at dette gjøres før kl. 17:00. Sportamore har også flere hentesteder hvor du selv kan plukke opp varene.

  Ordinært leveres ordren vanligvis innen 2-3 virkedager for Oslo og omegn, mens det for Nord-Norge tar 3-6. Sportamore leverer også til Svalbard. I tillegg får du som kunde også fri retur. Sportamore sitt lager ligger i Stockholm, og en retur tar således rundt 14 virkedager. Retur av varer gjennomføres enkelt ved å fylle ut returskjemaet som følger med originalemballasjen. Varen legges beskyttet nedi og pakkes inn, før den medfølgende returseddelen klistres på.

  Skulle du som kunde ha noen spørsmål om levering, frakt eller retur av et produkt, er det bare å ta kontakt med kundeservice. I mange nettbutikker er det ikke anledning til å bytte varer som er kjøpt på salg. Dette er imidlertid ikke tilfelle når du handler hos Sportamore. Om du ikke er fornøyd med varen kan du på returseddelen be om å få pengene tilbake.

  Når du finner en vare du ønsker å bytte den opprinnelige til, gir du kundeservice ordrenummeret for den nye og gamle bestillingen. Der vil de sågar priskompensere for prisen av varen du ønsker byttet, forutsatt at prisen på det opprinnelige kjøpstidspunktet var bedre. Og med fri retur trenger du ikke tenke på ekstrakostnader i prosessen.

  sportamore erfaringer

  Betalingsløsninger på Sportamore.no

  På Sportamore kan du betale gjennom Klarna eller Payex. Som kunde får du valget mellom å betale direkte for ordren din, å betale via kort, gjennom delbetaling, eller faktura. Med Klarna kan du blant annet betale innen 14 dager uten noen ekstra kostnad, slik at du kan få produktet hjem til deg og vurdere hvorvidt du er fornøyd med kjøpet eller ikke.

  Med delbetaling fra Klarna kan du betale beløpet månedlig, men også velge å betale hele det resterende beløpet når du måtte ønske. På denne måten kan du fortsatt benytte deg av et godt tilbud på klær eller sko selv om lønnskontoen er slunken for øyeblikket.

  Sportamore gir deg en flott netthandel

  Det er ingen tvil om at Sportamore byr på en god netthandel. Er du glad i sport og tilbud på tilhørende utstyr, så er dette nettbutikken for deg. Sportamore leverer sport på nett som ingen annen aktør, og i en bransje som generelt har det tøft, så fremstår denne aktøren meget selvsikker!

  © Sweat.no 2024

  Om oss