Sykkelsete herre - Hvilket sete er best for deg?

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Hvilket sykkelsete som er best for deg er en individuell sak. Vårt tips er å kjøpe et sykkelsete som passer til din bruk og rumpe, og om du sykler med eller uten sykkelshorts.

  Det å sitte godt når man sykler er alfa omega hvis man skal trives på sykkelsetet. Jo lenger man sykler, jo viktigere er det å finne et sykkelsete som passer til deg og din rumpe. Utvalget av seter er stort, og for mange er det ikke aktuelt å sitte på et tynt og hardt sete, mens for andre er dette førstevalget. Før du kjøper et sete er et av de viktigste spørsmålene om du sykler med eller uten sykkelshorts. Bruker du sykkelshorts får du god polstring av paden, denne gjør at du sitter mykere. Er du av dem som liker å sykle turer i vanlig turtøy eller sykler med vanlig klær til jobb kan et mykt sykkelsete være tingen. Sykler du mye i humpete terreng, uten sykkelshorts, kan et sykkelsete med demping være fint, mens bruker du shorts er det nok med et tynnere sete. Mens om du driver med urban bysykling kan et polstret sykkelsete være ditt beste valg. Proffene bruker mye tid på å finne riktig sete og kjøper gjerne et sete ut ifra størrelsen på sitteknuter og rumpa si. Dette finner de ut av gjennom sykkeltilpasning hos profesjonelle. For oss "vanlige" er det ikke noe poeng i å bruke mye tid og penger på sykkeltilpasning, men heller prøve seg litt frem og forhøre seg med kunnskapsrike personer som jobber i sportsbutikker. Her kan du få hjelp til å velge hvilket sete som er best for deg ut ifra om det skal brukes til terreng-, landevei-, by- eller elsykkel. I tillegg til hvor ambisiøs du er på sykkelen og hvor mange mil det er snakk om at du skal legge ned. Avhengig av bruk og nivå blir også prisen deretter. For fritidssykling over kortere distanser får du et mer enn godt nok sete til under 1000-lappen, mens mer seriøs milsanking på terreng- eller landeveissykkel gjerne krever et dyrere sykkelsete for best mulig komfort.

  Våre anbefalte produkt i 2022

  Vi har lest oss opp og sett nærmere på ulike varianter av sykkelseter, til både den ambisiøse mosjonisten og til deg som er mer glad i den urbane trimmen. Alle setene er designet spesielt for herrer, og anbefales derfor ikke å brukes av damer.

  Komfort, ytelse og stabilitet

  Dette setet har siden 1991 vært et stilikon fra anerkjente Selle Italia sin kolleksjon. Sykkelsetet passer og brukes både av amatører og profesjonelle, og det over hele verden. Her får du et sete med en lineær form og flat profil som vil gi deg komfort, ytelse og stabilitet. Setet kommer i en fart farge laget i Soft-Tek. Vekten på setet er forholdsvis lett, og det kan brukes til både terreng- og landeveissykkel. Vi anbefaler produktet til deg som sykler til jobb som trening eller liker å tilbringe flere mil på sykkelsetet i helgene. Flite Boost TM kommer i to ulike størrelser, og vi anbefaler å måle egen størrelse slik at du kjøper det som passer best til deg. For best mulig komfort anbefales det at du bruker sykkelshorts når sykler.

  lettvekts sykkelsete herre

  Bærekraftig sete med spesialgel for økt komfort

  Nok et produkt fra populære Selle Italia. Model X Green SuperFlow kommer i én størrelse og er et 100 prosent bærekraftig produkt uten bruk av limmaterialer. Sykkelsetet er laget helt fra bunnen av i Italia for å minimere CO2-utslipp. Enda viktigere; Sykkelsetet anbefales til deg som ønsker et rimelig, men samtidig bra produkt. Model X har en spesialgel (Total Gel) som dekker hele sete og sikrer støtdemping under alle forhold. Dette produktet kan du bruke på terreng-, grus- eller landeveissykkelen din og være forholdsvis trygg på at du vil oppleve komfort mens du sitter å tråkker. En annen grunn til å kjøpe sete er at den har Flex Control, som er en differensiert elastisk modul på innsiden av skallet som gjør det mulig å forbedre holdbarheten til produktet og riktig fleksibilitet ved å øke komforten. Kjøper du dette sete, kombinert med en god sykkelshorts, er det bare å glede seg til sykkelturene.

  sykkelsete for menn test

  Elegant og komfortabel sete med polstring

  Birk sitt sykkelsete er laget til den mannlige syklisten som ønsker et produkt med komfort. Her får du et elegant og komfortabelt sykkelsete med myk polstring, noe som gjør at du vil sitte godt enten det er med vanlig klær eller sykkeltøy. Under setet er det et håndtak som er praktisk å bruke hvis du må løfte eller trille sykkelen din. I tillegg til at setet er svært enkelt å montere og passer til de fleste setepinner og sykler. Sykkelsetet kommer i størrelsen 250 x 211 millimeter.

  sykkelsete mann

  Sykkelsete med smal og behagelig form

  Dette sykkelsetet fra Birk inngår også i kategorien komfortabelt, samtidig som det er svært rimelig. Vi anbefaler produktet til deg som er på jakt etter et sete med både komfort og lav pris. Dette sykkelsetet har en fast padding og er smalt i designet, men likevel med en behagelig form. Setet kan brukes til terrengsykler, hybrider og landeveissykler, og passer generelt til alle setepinner. I tillegg til at det er enkelt å montere. Målet på dette produktet er 270 x 159 millimeter og vil passe den mannlige rumpen helt fint.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss