Bordtennissko test - Økt ytelse med gode sko

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Bordtennis er et innendørs ballspill som foregår på et eget bord, spiller er raskt og krever både konsentrasjon, koordinasjon og motorikk. Racketen er gummikledd og plastballen hul. Spiller du mye bordtennis bør du også investere i egne bordtennissko.

  Bordtennis er en av verdens mest populære sporter, men også utesteder kan ha bordtennis som vil gjøre kvelden med alkohol i blodet enda mer morsom. Bordtennis er med andre ord både en sport man kan konkurrere i, og en morsom selskapsspill til fest eller sosiale sammenkomster. Man spiller enten én-mot-én eller to-mot-to. Ballen skal slåes med racketen frem og tilbake over et nett som går på tvers av bordet. Ballen skal sprette bare én gang før den returneres. Bordtennis oppsto som en form for miniatyrtennis innendørs.

  Er du en av dem som spiller mye bordtennis kan du øke ytelsen din med gode sko, spesielt utviklet for bordtennis. Gode sko er også viktig med tanke på å unngå skader eller unødvendige vridninger av ankelleddet. Bordtennis har mange brå bevegelser og et godt grep til gulvet er viktig, for å slippe og skli på underlaget. Når du skal kjøpe sko bør du kjøpe sko med utgangspunkt i hvor mye du trener på bordtennis, hvilket underlag du trener på, om du har tendens til overbelastningsskader, om du ønsker en tynn eller tykk såle. I tillegg til at du må finne riktig størrelse og modell som passer din fot.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Vi har plukket ut de bordtennisskoene vi anbefaler, blant skoene som er av de beste på markedet. Dette er sko som egner seg til deg som trener mye bordtennis eller ønsker å ha utstyret i orden når skal spille bordtennis.

  Sko til bordtennis med støtte rundt foten

  Salming Kobra 3 er en sko laget for innendørs banesport, hvor bordtennis er én dem. Skoene anbefales til deg som ønsker en lett sko med støtte rundt hælen. I hælens nedslagssone ligger det en Softfoam som har 70 prosent bedre støtdempende proporsjoner enn en vanlig EVA-mellomsåle.

  Skoens egenskaper som gjør dem til en meget god sko for bordtennis:

  • Overlegent grep med full Salms sekskantmønster.

  • Designet med Salms TGS 62/75 ledesystem for å stimulere fotens naturlige bevegelser.

  • Recoil Energy rettskum mellomsåle gir utmerkede rebound egenskaper.

  • LMS Torsion enhet sammen med LMS 8 ° gir mer stabilitet for å forhindre vridning av forfedrene dine.

  • Avtakbar EVA-innersåle

  • RollBar ™ gir deg bedre grep i startposisjon

  • Tradisjonell blondekonstruksjon

  • Støpt TPU hælbenk for økt stabilitet

  • Intern bootie for en sikker og låst passform.

  Salming bordtennissko test

  Hurtig og fleksibel damesko

  Salming leverer her en hurtig og fleksibel sko til damer. Skoen har lav profil og utmerket stabilitet. Dette gir deg god kontakt med underlaget. Salming Viper 5 er den nyeste versjonen av Viper-modellene. Skoen har en ny overdel, ViperSKIN, som gir stabilitet og holder foten på plass. Viper 5har også teknologier som RollBar, LMS og LMS 11, dette er med på å gjøre skoen meget god på foten og gir deg økt ytelse når du skal spille bordtennis. I mellomsålen har skoene RunLit2, dette er et lett skum som gir deg en høyere reproduksjon av energien.

  Vi anbefaler skoen til deg som ønsker en robust, stabil og stødig sko til på bordtennis-treningene.

  Salming bordtennissko dame test

  Sko med støtte og godt grep

  Denne skoen er spesielt utviklet for håndball, innebandy og andre innendørssport hvor støtte og grep er viktig. Skoen anbefales også til de som spiller bordtennis og ønsker en sko med gode egenskaper. Salming Eagle Men er en lett og stabil sko, skoen er designet med en lett EVA-mellomsåle med D30. Dette er et støtdempende materiale med høy ytelse.

  Grepet på skoen gir deg perfeksjonismen du trenger i spillet, mens Salming TGS 62/75 ledesystem stimulerer fotens naturlige bevegelser. LMS Torsien gir deg stabiliteten du trenger for å unngå vridning eller forståelse av foten. Innersålen er avtakbar, så du kan legge inn egne innleggssåler. Salming-skoen har også RollBar, som gir deg et stødig og godt grep. Det er også støpt inn TPU hælbenk for å øke stabiliteten. Dette er en sko med mange gode egenskaper, så til deg som spiller mye bordtennis vil du få en sko som både er skadeforebyggende og prestasjonsfremmende.

  Salming Eagle finnes også i egen sko til kvinner.

  Beste bordtennsissko

  Se også:

  Bordtennisbord

  Bordtennisracket

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss