Allsidige hybridsykler til herrer

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Hybridsykler er en smart investering for deg som ønsker en sykkel som kan brukes til mer enn kun terreng eller asfalt. Disse syklene kombinerer det beste fra tre verdener; Landeveis-, terreng- og bysykler. Resultatet er en allsidig sykkel til pendling, tur eller trening.

  Utvalget av sykler har blitt stort. På dagens sykkelmarkedet finnes det et hav av modeller innenfor landeveissykler, terrengsykler, gravelbikes, bysykler og i tillegg sykler med elektrisk motor. Hvis du ønsker en sykkel som kan brukes til både asfalt, grus og lett terreng så er hybridsykkel tingen for deg, og her finner vi egne modeller spesielt designet for herrer. På disse syklene er innsteget høyere og med en komfortabel geometri som gjør at du kan trives på sykkelen. Hybridsyklene kan kjøpes både med og uten elektrisk motor, men vi har tatt for oss de uten motor. Innenfor hybridsykler finnes det også mange ulike modeller og sykkelmerker, hvor prislappen varierer. Før du kjøper en sykkel kan det derfor være greit å tenke over noen ting; 1) Budsjett og prislapp, 2) bruksområde, 3) størrelse. Ut ifra dette kan du finne den perfekte sykkelen til deg. Velger du en hybridsykkel har du uansett en stor fordel ved at prislappen generelt er lavere enn om du kjøper en terreng- eller landeveissykkel. Ulempen er at du må tråkke hardere om du sykler ut med en gjeng med landeveissyklister eller det kan oppleves mer krevende i vanskelige terrengpartier. Sykkelen passer derfor til deg som vil ha en sykkel til pendling, asfalt- og grusturer med familie eller venner eller til trening i samme terreng. Når det kommer til hybridsykkel herre-test så er blant annet BMC sin Alpenchallenge THREE og Gekko Flow Street to populære sykler. Hvor begge modellene er rimelige, men samtidig raske, sykler med god kvalitet. For under 10 000 kroner får du her sykler som kan brukes til både trening, pendling og turer og hvor du virkelig kan få utbytte av sykkelen. Både BMC og Gekko har produsert hybridsykler som skal oppleves som raske og komfortable. Også Scott hybridsykkel til herre og DBS hybridsykkel til herre har ulike modeller som er anerkjente og populære blant forbrukere. Ønsker du derimot en lett hybridsykkel kan det hende du må ut med mer enn 10000 kroner, men igjen så er det bruken og lommeboken din som avgjør hvor mye vekten på sykkelen har å si for deg.

  Våre anbefalte produkt i 2022

  Vi har plukket ut våre anbefalte produkt til deg i 2022. Her finner du gode, raske og slitesterke hybridsykler til herrer for under 15 000 kroner.

  Kvikk, unik og stilig hybridsykkel fra BMC

  BMC sin Alpenchallenge er designet med inspirasjonBMC sine raske landeveissykler, resultatet er en kvikk, allsidig, snerten, komfortabel og stilig hybridsykkel. Sykkelen har en aluminiumsramme med intern kabelføring, og et meget stilig design. Alpenchallenge kan brukes som bysykkel, til asfalt og på grus enten det er i forbindelse med pendling, trening eller tur med familien. Best av alt er at sykkelen trenger mindre vedlikehold enn andre sykler. Alpenchallenge er utstyrt Shimano Sora 2x9, som er et driftssikkert drivverk med landeveisutveklsing. I tillegg til Shimano hydrauliske skivebremser. Dette gir deg sikker bremsing og raske girskift når du sykler. Hybridsykkelen kan brukes året rundt, det eneste du bør vurdere er å bytte til grovere dekk om vinteren. I denne sykkelen kan du være trygg på at du får et allsidig produkt med høy kvalitet. BMC-sykkelen har fått gode omtaler fra forbrukere og er en favoritt hos mange.

  bmc hybridsykkel

  Rask sykkel til både pendling og trening

  Gekko Firm Netto STR er kjent for å være en rask hybridsykkel til både pendling og trening. Perfekt til deg som liker en aktiv hverdag og ønsker en hybridsykkel til hverdagsbruk. Sykkelen egner seg fint for sykling til jobb, korte og lange treningsturer eller familieturer, enten det er på grus, asfalt eller lettere terreng. Dekkene som følger med er av type smale og med et raskt rullemønster, men disse kan fint byttes om du ønsker grovere dekk. Videre er Firm Netto utstyrt med Shimano Deore XT hvor du får hele 30 gir og dermed et gir som alltid passer, selv i de bratteste bakkene. Med kraftige skivebremser fra Shimano kan du være trygg på god bremsekraft, uansett vær eller utfordring. Geometrien på ramma gir en mer aggressiv sittestilling som vil gi deg større effekt i tråkket. Vi anbefaler sykkelen til spreke herrer som ønsker et rimeligere og allsidig produkt til trening eller tur.

  lett hybridsykkel herre

  Solid sykkel fra verdens største sykkelmerke

  Giant er omtalt for å være verdens største sykkelmerke, og leverer her en hybridsykkel som kan brukes til turer, jobb eller trening på både grus og asfalt. Giant 22 Roam 2 Disc er utstyrt med en lettvekts aluminiumsramme, Shimano 2x9 drivverk og Tektro hydrauliske skivebremser. Alt i alt gir dette deg en driftsikker, komfortabel og allsidig sykkel til en rimelig prislapp. I motsetning til de to foregående modellene vi har omtalt, så har Giant 22 dempegaffel foran. Dette vil gi deg mer komfort når du sykler i ulendt terreng. Generelt sett er sykkelen utstyrt med holdbare komponenter slik at den tåler dårlig asfalt, grus eller brostein. Ønsker du å sette på grovere dekk er dette fullt mulig fordi ramma har plass til degg på opptil 53 millimeter bredde. Med denne sykkelen er det bare å nyte sykkelturen, treningen eller pendlingen til jobb.

  giant hybridsykkel herre

  Allsidig sykkel for tur og pendling

  Gekko Flow STR Brutto er en allsidig og rask hybridsykkel for trening, tur eller jobbsykling. Flow STR Brutto er utstyrt med Shimano 24-girs drivverk som gjør at du alltid har et gir som passer, både på flatmark og i bakker. Hjulene som følger med er både lette, raske og stive og vil gi deg en god sykkelfølelse, mens den stive gaffelen av aluminium sørger for effektiv utnyttelse av kraften i hvert tråkk. Geometrien på sykkelen gir deg en oppreist og komfortabel sittestilling slik at du kan unngå for mye belastning på nakke og rygg, samtidig som du både får effektive tråkk og overblikk i trafikken. Med de kraftige hydrauliske skivebremsene har du maksimal bremsekraft, sikkerhet og kontroll hvis du må bråbremse. Vi anbefaler sykkelen til deg som ønsker en allsidig hybridsykkel til hverdagsbruk med pendling eller som trening.

  hybridsykkel herre tilbud

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss