Bordtennisbord test | Finn det beste bordtennisbordet!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  #6

  Et bordtennisbord er et perfekt samlingspunkt når du har venner på besøk. Samtidig er bordtennis morsomt både for store og små, og en ypperlig aktivitetsform.

  Når du skal velge bordtennisbord bør du blant annet tenke over design og pris. Samtidig er det mange andre faktorer som spiller inn. Bør du for eksempel velge et utendørs bordtennisbord, eller skal du gå for et bordtennis-bord du kan ha innendørs?

  I vår bordtennisbord test ser vi nærmere på noen av markedets beste bordtennisbord-modeller. Finn ut hvilken som passer best for deg!

  Våre anbefalte bordtennisbord i 2023

  Enten du leter etter et billig bordtennisbord eller en mer proff modell av høy kvalitet, finnes det mange gode valgmuligheter. Ved å ta hensyn til viktige faktorer som pris, størrelse, materialer og kvalitet, kan du finne bordtennisbordet som passer best for deg.

  Sjekk ut vår test, og finn ut hvilken modell du bør velge basert på overnevnte kriterier!

  Garlando Performance utendørs bordtennisbord

  Om produktet

  Garlando Performance er et sammenleggbart bordtennisbord som leveres i standard konkurransestørrelse (samme som brukes av profesjonelle). Denne modellen passer ypperlig til offentlige arenaer som klubbhus og skoler, men kan også brukes hjemme.

  Bordet har praktisk utstyr som en låsemekanisme og ECS-system. Det er håndtak på begge suder av bordet, slik at man kan åpne opp toppen raskt og enkelt. Bordflaten har en lekker gråfarge, og kan også vise til anti-lysreflekterende egenskaper. Dette sikrer optimale forhold for en ball rebound!

  Garlando Performance har en stødig struktur og er laget av slitesterke materialer. Bordet kan enkelt fraktes fra A til B siden bordet er sammenleggbart og har doble hjul.

  Spesifikasjoner

  • Mål: 274 x 152,5 x 76 cm

  • Vekt: 60 kg

  • Sammenleggbar: Ja

  • Utendørs eller innendørs: Utendørs

  Konklusjon

  Garlando Performance er et godt valg for deg som ser etter et bordtennisbord av høy kvalitet. Dersom du planlegger å bruke et bordtennisbord utendørs, er denne modellen helt ypperlig.

  Den profesjonelle standarden gjør bordet perfekt for den kravstore hobbyspilleren, eller for skoler og klubbhus!

  bordtennisbord proff

  Garlando Champion Outdoor

  Om produktet

  Garlando Champion Outdoor er et bordtennisbord som leveres i den offisielle konkurransestørrelsen. Bordet har et design som gjør det velegnet både for privat og offentlig bruk. Modellen har låsemekanisme, et ergonomisk ECS-system og praktiske håndtak.

  Overflaten har anti-lysreflekterende egenskaper for minimalt med gjenskinn fra solen. Strukturen er robust, med doble sveiv og firkantede føtter. På bordkanten er det rom for å oppbevare både baller og flaggermus.

  Spesifikasjoner

  • Mål: 274 x 152,5 x 76 cm

  • Vekt: 60 kg

  • Sammenleggbar: Ja

  • Utendørs eller innendørs: Utendørs

  Konklusjon

  Garlando Champion Outdoor passer perfekt for deg som ønsker å kunne spille bordtennis utendørs. Borden er av høy kvalitet og ser dessuten skikkelig proft ut.

  Bordet skiller seg ut ved at du får mulighet til å oppbevare utstyr på bordkanten. Dette er veldig praktisk!

  bordtennisbord ute bordtennisbord til salgs

  Garlando Training Indoor

  Om produktet

  Garlando Training Indoor er designet spesielt for fritidsbruk (innendørs), og passer ypperlig for hobby-spillere og spilling med familie eller venner.

  Bordet har offisielle dimensjoner, og er sammenleggbart for enkel oppbevaring. Kvalitetsmaterialene sikrer optimal rebound på ballen. Bordets finish er også behagelig for øynene, siden lys fra lamper og vinduer ikke reflekteres så godt. Bordet har automatisk låsesystem, hjul og kan legges sammen.

  Spesifikasjoner

  • Mål: 274 x 152,5 x 76 cm

  • Vekt: 69 kg

  • Sammenleggbar: Ja

  • Utendørs eller innendørs: Innendørs

  Konklusjon

  Garlando Training Indoor passer perfekt for bruk innendørs, enten du spiller med barna eller vennegjengen.

  Bordet har samtidig gode kvaliteter, som antireflekterende overflate, mulighet for å legges sammen og et automatisk låsesystem.

  bordtennisbord ute pris

  Garlando Progress Indoor bordtennisbord

  Om produktet

  Garlando Progress Indoor er et innendørs bordtennisbord som passer perfekt for deg som ønsker å kunne spille hjemme sammen med familie og venner. Modellen har offisiell bordtennisbord-størrelse, noe som gjør at dere kan spille som proffer i kjellerstuen!

  Med sine klassiske bordtennisbord-mål tillater dette bordet deg dessuten å øve på spilling hjemme dersom du driver aktivt innen konkurranser.

  Modellen har løsninger som tillater enkel glidning og låsing. Det smarte låsesystemet gjør at du enkelt kan slå bordet sammen når det ikke er i bruk. Det er også enkelt å forflytte bordet, siden det leveres med fire hjul. Du kan også låse halve bordet i oppreist posisjon for solotrening.

  Spesifikasjoner

  • Mål: 274 x 152,5 x 76 cm

  • Vekt: 69 kg

  • Sammenleggbar: Ja

  • Utendørs eller innendørs: Innendørs

  Konklusjon

  Garlando Progress Indoor er laget for deg som ønsker å spille bordtennis hjemme. Modellen er imidlertid også super for idrettslag, klubber og lignende som ønsker et brukervennlig bordtennisbord i offisiell størrelse.

  Bordet har et stilrent design og er veldig enkelt å legge sammen. Modellen passer både for trening til konkurranser og solospilling på hobbybasis.

  grønt bordtennisbord

  Garlando Master Indoor bordtennisbord

  Om produktet

  Garlando Master Indoor er et bordtennisbord som er designet for innendørs bruk. Dette flotte bordet har SMS (Smart Manual System), og passer ypperlig både til lek og seriøs trening. I likhet med de fleste andre modeller fra Garlando, er dette bordet sammenleggbart.

  Takket være SMS-systemet kan du enkelt åpne bordtoppen med en enkel bevegelse. Bordet har dessuten et solid og automatisk låsesystem, slik at du kan redusere størrelsen på bordet ved å folde det.

  Bordet er laget av robuste metallmaterialer, og har svært høy stabilitet. Modellen leveres også med fire praktiske dobbelthjul for enkel transport. Hjulene kan dreies i 360 grader.

  Spesifikasjoner

  • Mål: 274 x 152,5 x 76 cm

  • Vekt: 78 kg

  • Sammenleggbar: Ja

  • Utendørs eller innendørs: Innendørs

  Konklusjon

  Garlando Master Indoor er bordtennisbordet for deg som ønsker et stabilt og robust bordtennisbord for innendørs bruk.

  Bordtennisbordet passer ypperlig enten du vil spille med barna eller skal trene til en konkurranse.

  innendørs bordtennisbord

  Garlando Training Outdoor

  Om produktet

  Garlando Training Outdoor er et bordtennisbord som er designet for utendørs bruk. Det stilige blå designet gjør bordet til et blikkfang i hagen. Modellen er laget med et vannavvisende materiale, slik at bordet ikke tar skade av vær og vind.

  Det blå designet er ikke tilfeldig. Overflatens farge gjør at gjenskinn fra solen minimeres, slik at du ikke trenger å anstrenge deg for å se ballen. Bordet har offisielle dimensjoner, slik at det passer like godt til lek som profesjonell trening. Nettet er fastmontert, men bordet kan likevel slås sammen.

  Spesifikasjoner

  • Mål: 274 x 152,5 x 76 cm

  • Vekt: 52 kg

  • Sammenleggbar: Ja

  • Utendørs eller innendørs: Utendørs

  Konklusjon

  Garlando Training Outdoor er et godt valg for deg som ønsker et robust bordtennisbord som er egnet for utendørs bruk i hagen.

  Du trenger ikke et Stiga bordtennisbord for å kunne spille som en proff. Med sine offisielle dimensjoner og robuste kvalitet, er Garlando-modellen perfekt for både hobby og trening!

  Bordtennisbord utendørs

  Slik velger du riktig bordtennisbord

  Det å velge riktig bordtennisbord kan være utfordrende. Først og fremst bør du tenke over hvorvidt bordet er for privat eller offentlig bruk, og om du spiller på hobbybasis eller profesjonelt.

  Det er også lurt å vurdere hvilke krav du stiller til bordets overflate. Her er noen av faktorene du bør ta hensyn til ved valg av bordtennisbord:

  • Materialer: Er bordet egnet for bruk ute eller inne?

  • Overflate: Reflekterer bordet lys?

  • Pris

  • Design

  • Oppbevaring: Er det mulighet for å legge sammen bordet?

  • Offisiell størrelse eller miniversjon?

  • Enkel frakt: Har bordet hjul?

  Innendørs eller utendørs bruk?

  For at et bordtennisbord skal være egnet for utendørs bruk er det nødvendig at bordet er laget av vannavstøtende og rustfrie materialer.

  Det er også en fordel om bordet har en overflate som ikke reflekterer sollys, da gjenskinn fra solen gjør det vanskelig å se ballen.

  Dimensjoner: Kan bordtennisbordet legges sammen?

  Mange synes det er viktig å finne et bordtennisbord som kan legges sammen. Alle bordene i vår test er sammenleggbare, noe som gjør dem plassbesparende.

  I tillegg til å kunne legges sammen, er det fint om halve bordet kan låses i stående posisjon. Da kan du nemlig spille solo ved å slå ballen mot «veggen» som stikker opp.

  Enkel frakt og oppbevaring

  Et bordtennisbord kan ta opp mye plass, enten det er innendørs eller utendørs. I mange tilfeller har man ikke mulighet til å ha et stort bordtennisbord stående fremme. Da er det veldig greit å kunne slå sammen bordet på en rask og enkel måte.

  Det er også lurt å sjekke hvorvidt bordet har hjul. Dette gjør frakt av bordet lekende lett, og du kan enkelt trille bordet fra A til B. Bord uten hjul må løftes, noe som kan være tungt. De fleste bordtennisbord veier tross alt over 50 kg.

  Offisiell størrelse på bordtennisbord?

  Du finner bordtennisbord i mange ulike størrelser. Alle bord vi har inkludert i testen vår har offisielle mål. Vi mener dette er best, spesielt for voksne brukere. Med offisielle mål har du nemlig mulighet til å trene på proff spilling, noe som kan være kjekt.

  Offisielle mål på bordtennisbord er 274 x 152,5 x 76 cm ifølge de internasjonale standardene som er gjeldende. Ballen du spiller med skal ha en diameter på 40 mm, og veie 2,7 gram. Det er også viktig at bordet er laget av et hardt materiale, da dette sikrer god nok sprett på ballen.

  Finn et bordtennisbord i dag!

  I vår test av bordtennisbord har vi sett nærmere på en rekke ulike modeller. Disse er enten designet for innendørs eller utendørs bruk, og kan også ha ekstrautstyr og unike egenskaper.

  Enten du ønsker et bordtennisbord til lek og moro, eller til profesjonell trening, finnes det mange gode alternativer. Det kan være lurt å ikke bare se på pris og design, men også på funksjonalitet, kvalitet og dimensjoner. Husk på at racket og ball som regel må kjøpes separat.

  Velg det bordet som tilfredsstiller dine kriterier, og se frem til mange morsomme timer rundt bordtennisbordet sammen med venner og familie!

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss