Lær barnet å sykle med balansesykkel

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Når barn skal lære seg å sykle krever det tid, tålmodighet, trygghet og balanse. En balansesykkel er fin som barnet første sykkel . Sykkelen er uten pedaler og perfekt å bruke når barnet skal lære seg sykling.

  En av livets store milepæler er å lære seg og sykle, det krever mye for små barn å lære det, men ingenting er heller like fint som å se barnet trille avgårde uten støtte første gang. Foreldre bør smøre seg med tålmodighet, la barnet bruke tid på å prøve seg frem og man bør kjøpe en sykkel som bidrar til at barnet lærer seg å håndtere balanse og sykkelfølelsen. Derfor er det fint å kjøpe en balansesykkel eller løpesykkel som barnets første sykkel. Her kan barn over 2 år helt enkelt begynne med å finne sin egen balanse og håndtering av to hjul. Syklene har små hjul, kommer uten pedaler og krankarmer og sete er lavt slik at bena rekker ned i bakken. Når barnet skal komme seg fremover kan de bruke bena mot asfalten og etterhvert som de blir tryggere kan de slippe bena opp fra bakken og kjenne på balansen. Balansesykler til barn kommer i ulike modeller, fasonger og farger. Prisen er også fin, syklene ligger på rundt 1000-lappen.

  Blant de mest populære merkene finner vi Xeed, som produserer både løpesykkel, to-hjulssykkel med støttehjul og trehjulsykkel til barn. Vi anbefaler å velge en løpesykkel slik at barnet ditt kan mestre balanse og koordinasjon, som er viktige elementer å lære seg. Når barnet har lært seg å håndtere balansesykkelen vil de lettere kunne lære seg å sykle på to hjul med pedaler. Alfa omega å lære seg først er selvkontroll, balanse og å finne tryggheten. Når dette er i boks vil de lettere knekke koden med å trå rundt med pedalene samtidig som de skal holde balansen. Ulempen ved å bruke trehjuls- eller to-hjulssykkel med støttehjul er at de får hjelp til å holde balansen. Før du slipper småtassene ut på balansesykkelen bør du huske følgende punkter: - Kle på barnet egnede sko og klær, for best mulig opplevelse. - Husk alltid hjelm. - Start med å la barnet bruke sykkelen på små områder uten farlig trafikk, gjerne start innendørs. - Hjelp barnet på riktig måte, ved å for eksempel holde i jakken eller under armene. - Som foresatt bør du ha en positiv holdning, tålmodighet og la barnet bruke tid til å bli kjent med sykkelen. - Sist, men ikke minst, det er viktig at barnet selv har lyst til å bruke sykkelen.

  Jo tidligere barnet har lyst til å begynne og bruke balansesykkel, jo raskere vil barnet også mestre tohjulssykkel når de blir eldre.

  Våre anbefalte produkt i 2023

  Under kan du lese mer om våre anbefalte produkt av balansesykler til barn. Alle modellene er balansesykkel 2 år og oppover.

  Balansesykkel med komfort og stilig design

  Xeed har utviklet modellen Walky som er en sykkel med 10 tommers små hjul og til barn som skal lære seg å sykle. Denne sykkelen kan barna begynne å bruke allerede fra de har lært seg å gå. Walky 10 gir barnet effektiv trening av balanse og koordinasjon. Ved bruk av Xeed Walky kan barne slippe støttehjul og heller gå rett over til tohjulssykkel med pedaler. På grunn av Walky sitt lave styre og små hjul gjør det sykkelen enklere å håndtere for barna. Rammestørrelse passer barn fra 0 til 4 år, og vekten på sykkelen er 4,48 kilo. Sykkelen finnes i flere freste farger.

  løpesykkel test

  Liten balansesykkel for de minste

  STIGA Runracer C10 er en rimelig balansesykkel for barn mellom 2 til 5 år. Sykkelen har 25 centimeter hjul og gjør den derfor ideell i bruk for de aller minste. Rammen er laget av solid stål og tåler dermed en trøkk eller flere i bakken, mens håndtakene er i gummi for å gi barnet et godt grep. Dekkene som følger på sykkelen er både stillegående og vedlikeholdsfrie, og sykkelen kan derfor brukes både innendørs og utendørs uten å lage merker i gulvet. Setehøyden kan justeres etterhvert som barnet vokser, fra 32 til 42 centimeter. Det samme gjelder styret. I dette produktet vil barnet ditt få en stabil, stilig og god balansesykkel på veien mot å lære seg og sykle vanlig med to hjul. STIGA Runracer C10 har også gjort det godt i balansesykkel test, og er et godt og sikkert valg.

  løpesykkel barn test

  Balansesykkel med punkteringsfrie hjul

  Denne varianten av løpesykkel har en noe annen konstruksjon og geometri en produktene over. Formålet er likevel den samme; Nemlig at barna skal få trene opp egen balanseevne. På denne løpesykkelen kan barnet stimulere både den fysiske og mentale utviklingen i å lære seg og sykle. Etterhvert som barnet vokser kan du justere både sete og styret, det er viktig at barnet hverken sitter for lavt eller for høyt. En annen praktisk fordel med Krea sin løpesykkel er at den er utstyrt med punkteringsfrie hjul. Krea Running Bike finnes i stilig rød- eller blåfarge.

  balansesykkel barn

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss