Toppturski test

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  Det er en vintersport nordmenn er veldig glade i, og det er ski. Det spiller tilsynelatende liten rolle om det er å sitte ved skiløypen eller foran TV-skjermen i flere timer hver eneste vinter, eller om du har muligheten til å dra på skitur. Skisporten er uten tvil veldig populær her til lands.

  På lik linje som med annen trening, så er det slik at enhver skiløper foretrekker forskjellige måter å gå på ski. Noen synes at langrennsløypen er grei nok, mens andre liker å herje i slalombakkene. Men det finnes også de som liker å ta skiene fatt når de skal gå på fjellet, og til det trenger man toppturski!

  Toppturski er en spesiell type ski på samme måte som langrennsski og slalomski. De brukes til forskjellige skiløp, og toppturski er noe som brukes for å komme seg til fjells. Det er imidlertid ikke verdens enkleste oppgave å finne seg et par toppturski, for det er mye som må tas med i betraktningen.

  Her er det mange spørsmål som bør besvares i forkant. Ønsker du deg lette toppturski? Hva er riktig lengde på toppturski? Er det mulig å få tak i en toppturski pakke? Listen over spørsmål er naturligvis veldig lang!

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Salomon N MTN Explore 88

  Salomon toppturski er veldig populære, og i vår test av toppturski skal vi se på to modeller av Salmono toppturski. Et av dem er Salomon N MTN Explore 88. Dette er et par topptur ski som er en kombinasjon av rød og svart. Det er en veldig fin kombinasjon.

  Når du kjøper disse skiene på Outnorth, blir du bedt om å oppgi litt informasjon om høyde, vekt og sålemål. De trenger denne informasjonen for å kunne anbefale deg eksakt hvilken størrelse du trenger. Det er noe som er veldig praktisk, hvis du ikke vet helt hva du er på jakt etter.

  Men generelt er dette et skipar som kommer i to ulike størrelser. Det er størrelse 177 og størrelse 184.

  Dette er et skipar med middels kjørenivå, så det er også viktig å være klar over dine egne kjøreegenskaper. Det er veldig viktig at du som skal bruke skiene, er i stand til å håndtere dem. Derfor er det lurt at du får testet ut de nye skiene dine ordentlig før du tar fatt på en eller annen topptur.

  toppturski best i test

  Dynafit Blacklight 80

  Et annet merke som er ganske populært er dynafit toppturski. Vi skal se på to modeller, også av dette merket. Også Dynafit Blacklight 80 er et skipar som er en kombinasjon av oransje og svart. Disse skiene har dog litt mer svart i seg, men en veldig fin kombinasjon er det uansett.

  Siden også disse skiene er til salgs på Outnorth, må du oppgi informasjon om din høyde, vekt og hvor store såler du trenger. Denne informasjonen brukes for å anbefale deg eksakt hvilken skistørrelse du trenger. Dette er veldig praktisk, spesielt hvis du ikke er helt sikker på hva du er på jakt etter.

  Også dette skiparet kommer i to forskjellige størrelser, og i dette tilfellet er det størrelsene 172 og størrelse 178 som gjelder.

  Den som skal bruke disse toppturskiene, må være veldig gode med ski på bena. Grunnen til det er at dette er et par ski med avansert kjørenivå.

  toppturski best i test

  Dynafit Beast 98 Women's

  Et annet skipar fra produsenten Dynafit, er Dynafit Beast 98 Women's. Dette er altså et skipar som passer godt til damer. Dette viser seg også i fargevalget som produsenten har gjort i produksjonen av disse skiene. Det er en kombinasjon av forskjellige nyanser av rosa, så de kan ligne litt på en flamingo.

  Også her må du oppgi informasjon om hvor lang du og føttene dine er, samt hvor mye du veier. Det er informasjon som Outnorth trenger for å finne ut hvilken toppturski lengde som er den beste for deg. Deretter vil de anbefale sine beste toppturski til deg. Tilgjengelige størrelser er 163 og 170.

  På denne nettsiden kan du alltid stole på at du får hjelp til å finne et toppturski tilbud som vil passe deg perfekt. Selv om du naturligvis ikke kan prøve skiene på før du bestiller dem, så er det veldig praktisk med en så brukervennlig nettside.

  Dette er et skipar hvor den som skal bruke dem, bør ha avanserte kjøreegenskaper med ski på bena. Det er nemlig dette kjørenivået disse skiene er egnet til.

  toppturski dame test

  Salomon N MTN Explore 95

  Tilbake til merket Salomon, har vi Salomon N MTN Explore 95. Hvis du er glad i fargene svart og mørkeblå, så vil disse skiene være midt i blinken for deg. Grunnen til det er at det er nettopp disse fargene som Salomon N MTN Explore 95 er i. Vi synes naturligvis at dette er et veldig fint fargevalg.

  Salomon N MTN Explore 95 er ski som selges på Outnorth, så det betyr at du har muligheten til å bli anbefalt det skiparet du trenger også her. Anbefalingen tar naturligvis utgangspunkt i din høyde, din vekt og ditt sålemål.

  Basert på disse opplysningene vil Outnorth gi deg en anbefaling vedrørende lengden på dine fremtidige toppturski. På Salomon N MTN Explore 95 har du imidlertid tre størrelser å velge mellom, og disse alternativene er 169, 177 og 184. Litt større størrelsesspekter her altså.

  Enten det er du eller noen du kjenner som skal ha Salomon N MTN Explore på bena, så bør vedkommende ha relativt gode kjøreegenskaper. Du trenger ikke å være verdens beste, men kjørenivået bør i hvert fall være middels. Det er dette kjørenivået disse skiene passer til.

  skitest toppturski

  Black Diamond Helio Carbon 104 Skis

  Black Diamond Helio Carbon 104 Skis er et veldig pent par ski. Dette er et skipar som produseres og leveres av produsenten Black Diamond. Dette er også det eneste skiparet av dette merket som har blitt inkludert i vår test av toppturski.

  Når de produserte dette produktet brukte de fargekombinasjonen svart, blå og hvit. De har også tenkt over designet på selve skiene. Produsentens navn er integrert som designelement, og de er skrevet med en slags form for typografi.

  Ved å oppgi informasjon om din høyde, vekt og sålemål vil Outnorth anbefale hvilke ski du bør få testet ut. Dette er en veldig praktisk mulighet siden det ikke er alle som har den informasjonen som er nødvendig når det handler om å kjøpe seg et nytt par med ski. Da er dette ganske nyttig.

  Black Diamond Helio Carbon 104 Skis kommer i to forskjellige størrelser, og det er størrelsene 166 og 172. I tillegg er det viktig at den som skal bruke skiene, uavhengig av størrelse, vet hvordan man står på ski. Grunnen til det er at kjørenivået disse skiene egner seg til er et særdeles avansert nivå.

  lette toppturski test

  Test av toppturski konklusjon

  Etter å ha tatt en nærmere titt på 5 forskjellige skipar, så er det noen av skiparene som skiller seg litt ut. Men når det er sagt, så vil du uansett få et godt par ski uansett hvilket skipar det var som trakk det lengste strået for deg i denne testen. Vi vil likevel gi deg en begrunnelsene for våre tanker.

  For oss så var det et par fra hver av noen av de mest populære merkene innenfor toppturski som skiller seg mest ut. Det er Dynafit Beast 98 Women's og Salomon N MTN Explore 95.

  Dynafit Beast 98 Women's

  Som vi så ovenfor, så er Dynafit Beast 98 Women's et par ski hvor fargevalget var veldig gjennomført. Fargekombinasjonen minnet litt om en flamingo, og det virker som at det var også det som var intensjonen til Dynafit når de produserte denne modellen. Et gjennomtenkt tema er alltid ekstra gøy.

  Det skal også nevnes at dette er det eneste skiparet hvor det var nevnt hvem de hadde i tankene når de lagde denne modellen. Det er naturligvis praktisk med ski som kan brukes av alle kjønn, men samtidig er det litt gøy når produsenten først hadde valgt å få for dette temaet.

  Salomon N MTN Explore 95

  Grunnen til at skiparet Salomon N MTN Explore 95 stakk seg frem i vår test av toppturski, er at de er tilgjengelige i flere størrelser enn noen av de andre skiparene. Det er nok en ganske liten detalj, men samtidig er det veldig praktisk. Da er jo sjansen for å finne par som passer perfekt enda litt større.

  I tillegg må det nevnes her også at skiene hadde en spennende fargekombinasjon. En kombinasjon av svart og mørkeblå med oransje detaljer. Det synes vi er veldig fint!

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss