Slakkline - Balanse på dynamisk line

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Slakkline er blitt en populær aktivitet, hvor man balanserer på en dynamisk line som spennes opp mellom to trær og utfordrer balansen og kroppskontrollen.

  I motsetning til stram line gir slakkline et ustabilt underlag å balansere på, som er med å på utfordre både balansen og kroppskontrollen. Slakk line spennes opp mellom to trær eller lyktestolper, med en diameter over 10 centimeter. Lengdene på slakk line varierer mellom tre til 50 meter, mens en nybegynnerline er mellom fem til ti meter. Om man ikke har trær eller stolper å feste linen i, kan man også kjøpe slakk line stativ og sette opp linen hvor man vil.

  Å gå på line har blitt en populær aktivitet, siden 2004 har vi sett line blitt festet opp i parker og hager. Aktiviteten er enkel da den kun krever utstyr som kjøp av line til en rimelig pris, slakkline stativ eller feste i andre ting. Uansett hvilken trening man bedriver er fysisk og psykisk balanse og kordinativt beredskap viktige elementer, noe du får ved å balansere på slakkline. Her kreves fullt fokus og balanse ved bruk, i tillegg får også kjernemuskulaturen nye utfordringer. Du kan gjøre mye på linen; gå baklengs, forlengs, sidelengs, med eller uten lukkede øyne, hender i lomma, i været eller holde noe tungt samtidig. Her er det bare fantasien som stopper deg.

  House of hygge er blant de populære når det kommer til salg av slakkline, til både nybegynnere og eksperter. House of hygge slakkline er kjent for å være de med det tryggeste og mest brukervennlige.

  Slakkline sett hos house of hygge finner du produkter i pris fra 499 som det rimeligste og 1700 kroner som det dyreste. Produkter finner i ulike type sorter, men ved kjøp av slakkline første gang er man nok nødt til å ha mer enn bare linen, og derfor kjøpe et fullt kit, hos hygge for eksempel. Slakkline xxl selger også house of hygge sine liner. Bestiller du line på nettet har flere av forhandlerne gratis frakt når du handler over en viss sum.

  Som nybegynner i slakkline kan det være en idé å nøye seg med 5-10 meters-line, mens for de mer viderekommende kan man kjøpe line - produkter som er 15-25 meter lange.

  For alle som ønsker nye utfordringer, er dermed slakkline en morsom aktivitet å gjøre alene, med venner eller familie. Slakkline uten trær er ingen unnskyldning, nettopp fordi det finnes løsninger til å feste opp linen likevel.

  Våre anbefalte produkt i 2020

  Vi har tatt en titt på noen av produktene innenfor slakkline, og under følger våre anbefalinger av produkter i 2020.

  #1 - Beste produkt: House of Hygge 15 meter Pro Slakkline, sett

  I dette settet fra House of Hygge får du alt du trenger når det kommer til å trene balanse på slakkline. Denne kan spennes i kortere avstand for barn eller nybegynnere. Med rullebinere gjør det strammingen mye enklere.

  Linen har en bredde på 25 mm, og en lengde på 15 meter. House of Hygge har spesialdesignet og produsert styret for slakkline, som er det beste, tryggeste og mest brukervennlige på markedet.

  Innholdet i settet er 15 meter line med 25mm bredde med sydd løkke, to rullebinere, én twist-lock biner, 2x2 slynger, linelås, bruksanvisning og dry-bag. Bruddstyrken er på 21 kn og vekten 1,6 kilo. Med andre ord lett å håndtere og enkel å ha med seg i sekken på tur/reise.

  Dette line-settet fra House of Hygge har 5 års garanti.

  #2 - Gibbon Slacklines Flowline Treewear Set

  Gibbon Slacklines Flowline Treewear er et komplett sett, med slakkline som du spenner opp mellom to trær. Linen er fra det tyske merket Gibbon, og passer for nybegynnere og barn, men også for viderekommende som liker mer hopp og triks på linen.  

  Makslengden på denne er 20 meter, bredden er 25 millimeter, bruddstyrken er på 30kN og monteres da opp i trær. Kjøp av stativ eller andre løsninger/utstyr for feste av linen, må da skje utenom. Bruk av linen gjør du da ut i fra egen nivå og kunnskap. For de nye kan man da montere linen ved bruk av kortere avstand mellom trær, for eksempel.

  # 3 - Gibbon Slacklines Jib Line x13

  Slakk line xxl leverer denne Gibbon Slacklines Jib Line, som er for den mer erfarne og den som er kommet så høyt opp på balansenivået at bruk av triksing er blitt et tema. Linen har en spenneordning med sikkerhetslås og innfrir de høyeste kravene. Total lengde er 15 meter.

  Slackline er 12,5 meter med ring, slyngen er 2,5 meter med ring, bruddstyrken er 30kN og med sikkerhetslåsen skal det være trygt å gjøre stilige og morsomme triks på linen.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: