Slakkline - Balanse på dynamisk line

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Slakkline er blitt en populær aktivitet, hvor man balanserer på en dynamisk line som spennes opp mellom to trær og utfordrer balansen og kroppskontrollen.

  I motsetning til stram line gir slakkline et ustabilt underlag å balansere på, som er med å på utfordre både balansen og kroppskontrollen. Slakk line spennes opp mellom to trær eller lyktestolper, med en diameter over 10 centimeter. Lengdene på slakk line varierer mellom tre til 50 meter, mens en nybegynnerline er mellom fem til ti meter. Om man ikke har trær eller stolper å feste linen i, kan man også kjøpe slakk line stativ og sette opp linen hvor man vil.

  Å gå på line har blitt en populær aktivitet, siden 2004 har vi sett line blitt festet opp i parker og hager. Aktiviteten er enkel da den kun krever utstyr som kjøp av line til en rimelig pris, slakkline stativ eller feste i andre ting. Uansett hvilken trening man bedriver er fysisk og psykisk balanse og kordinativt beredskap viktige elementer, noe du får ved å balansere på slakkline. Her kreves fullt fokus og balanse ved bruk, i tillegg får også kjernemuskulaturen nye utfordringer. Du kan gjøre mye på linen; gå baklengs, forlengs, sidelengs, med eller uten lukkede øyne, hender i lomma, i været eller holde noe tungt samtidig. Her er det bare fantasien som stopper deg.

  Som nybegynner i slakkline kan det være en idé å nøye seg med 5-10 meters-line, mens for de mer viderekommende kan man kjøpe line - produkter som er 15-25 meter lange.

  For alle som ønsker nye utfordringer, er dermed slakkline en morsom aktivitet å gjøre alene, med venner eller familie. Slakkline uten trær er ingen unnskyldning, nettopp fordi det finnes løsninger til å feste opp linen likevel.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Vi har tatt en titt på noen av produktene innenfor slakkline, og under har vi valgt ut tre gode alternativer i forskjellige prisklasser. Vi starter med den rimeligste.

  Gibbon Slacklines Flowline Treewear Set

  Gibbon Slacklines Flowline Treewear er et komplett sett, med slakkline som du spenner opp mellom to trær. Linen er fra det tyske merket Gibbon, og passer for nybegynnere og barn, men også for viderekommende som liker mer hopp og triks på linen.  

  Makslengden på denne er 20 meter, bredden er 25 millimeter, bruddstyrken er på 30kN og monteres da opp i trær. Kjøp av stativ eller andre løsninger/utstyr for feste av linen, må da skje utenom. Bruk av linen gjør du da ut i fra egen nivå og kunnskap. For de nye kan man da montere linen ved bruk av kortere avstand mellom trær, for eksempel.

  slakkline no

  Gibbon Slacklines Jib Line x13

  Slakk line xxl leverer denne Gibbon Slacklines Jib Line, som er for den mer erfarne og den som er kommet så høyt opp på balansenivået at bruk av triksing er blitt et tema. Linen har en spenneordning med sikkerhetslås og innfrir de høyeste kravene. Total lengde er 15 meter.

  Slackline er 12,5 meter med ring, slyngen er 2,5 meter med ring, bruddstyrken er 30kN og med sikkerhetslåsen skal det være trygt å gjøre stilige og morsomme triks på linen.

  kjøp house of hygge

  15 meter Slakkline, sett

  I dette settet fra får du alt du trenger når det kommer til å trene balanse på slakkline. Denne kan spennes i kortere avstand for barn eller nybegynnere.

  Linen har en bredde på 50 mm, og en lengde på 15 meter.

  Innholdet i settet er 15 meter line med 50mm bredde. Veier ca 3k med andre ord lett å håndtere og enkel å ha med seg i sekken på tur/reise.

  Enkel slakkline

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: