Pickleballracket test - Her er våre favoritter

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Pickleball er en egen sport som inneholder elementer fra og er en kombinasjon av tennis, badminton og bordtennis. Det er utviklet egne racketer til pickleball. En pickleball racket er ulik den tradisjonelle tennisracketen, og er som regel laget av tre, komposittmaterialer eller grafitt.

  Pickleball blir gradvis større og mer populært også i Norge, og du kan leie baner for å spille med venner, familie, kjæreste eller en ivrige pickleball-entusiaster. Du kan også kjøpe eget nett som du kan sette opp i hagen, dette kan være en fin aktivitet å gjøre om sommeren. Sporten er kjent for å være sosial, fysisk krevende og en aktivitet som passer for alle aldre og nivåer. Selv om pickleball er en kombinasjon av tennis, badminton og bordtennis må du kjøpe egne racketer som er spesielt utviklet for nettopp pickleball. Racketene er som regel laget av tre, kompisitt eller grafitt. Hvor rackene varierer i pris og kvalitet, ut i fra hva det er laget av. Grafitt-racket er de letteste, mens kompositt-racketer er noe tyngre, men gir likevel den beste teksturerte overflaten som er ideell for spinn.

  Når du kjøper racket bør du spesielt tenke på vekt, vekten påvirker både farten og kontrollen. En lettere racket gir deg mer kontroll, men mindre kraft. En tyngre racket gir deg mindre kontroll, men mer kraft og fart i slagene. Med andre ord bør nybegynnere velge en lettere pickleball racket, mens den mer erfarne spilleren bør velge en tyngre racket. I tillegg bør du velge en racket med riktig grepsstørrelse for deg.

  Våre anbefalte produkt

  Vi vil under presentere våre anbefalte racketer til pickleball. Dette er racketer som koster noe mer enn de aller billigste, men det du får tilbake hvis du bruker drøye tusenlappen på en racket er kvalitet og en desto bedre følelse når du skal spille pickleball.

  Diamantform for mer kontroll i balltreffen

  Her får du en pickleball racket med en unik diamantform som skal være med på å generere mer kontroll når du treffer ballen. Head Extreme Pro gir deg mer kraft, samtidig som du beholder kontrollen. Racketen har en grov overflate som gir deg mer skru på ballen. Head-racketen har også Head´s OTC (Optimized Tubular Core) teknologi. Det vil si at kjernen som består av bikakepolymer er med på å skape en deilig følelse og en herlig lyd når du treffer ballen. Tilslutt har racketen Head Ergo Grip-teknologien som vil gi deg et grep med en mykere følelse og som demper vibrasjonene i balltreffet.

  Vi anbefaler denne racketen til deg som er en ivrig pickleball-spiller og som ønsker en racket med god kvalitet, grep og optimal spillfølelse. Vekten på Head Extreme Pro er 220 gram. Den er laget av polypropylen og kolfiber.

  Pickleball racket test

  Toppracket til deg som spiller mye

  Vi har her funnet en toppracket til deg som spiller mye pickleball og ønsker en racket som gir mye kraft og fart i balltreffen. I likhet med Head Extreme Pro har også denne modellen fra Head spin-teknologien med en grovere overflate som gir deg ekstra skru når du treffer ballen. Pickleball-racketen har også Optimized Tubular Core-teknologi, som gir deg en deilig følelse og god lyd i slagene dine. I tillegg til at racketen gir deg et godt grep med en mykere følelse og som demper vibrasjonene i balltreffen.

  Racketen veier 224 gram.

  beste pickleball racket

  Til den mer kresne spilleren

  Head Extreme Lite er en perfekt racket til den mer kresne spilleren som ønsker både mye følelse og kontroll i en lett racket. Racketen er en lettere diamantformet toppracket som er produsert og laget med de nyeste teknologiene fra Head. Den har blant annet Control Stabilizer Technology som optimaliserer racketens vridningsstabilitet og distribuerer vekten for å minske vibrasjonene. Dette vil gi deg en bedre følelse når du treffer ballen. Modellen fra Head har også teknologien Optimized Tubular Core, som vil gi deg en god følelse og bedre lyd i selve balltreffet. I tillegg har Head Extreme Lite også teknologien Head Ergo Grip. Dette gir deg et grep med en mykere følelse og demper samtidig vibrasjonene som skjer når du treffer ballen.

  Racketen er lett med sine små 205 gram. Den er laget av polypropylen og kolfiber.

  beste pickleball racket

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss