Sykkelkoffert test - Soft case VS hard case

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  Enten du har tenkt deg ut på reise, eller ønsker en bedre oppbevaring for sykkelen din hjemme, vil en sykkelkoffert være et lurt kjøp.

  Det finnes flere typer sykkelkoffert, og vi skal se på både hard case og soft case i denne artikkelen. Vi skal gå inn på de ulike egenskapene og hjelpe deg med å gjøre et godt valg som vil passe både deg og sykkelen din, slik at du er klar både for internasjonale reiser og tryggere oppbevaring av sykkelen din hjemme!

  Thule sykkelkoffert - hard case

  Vi starter med en av de mest hardføre sykkelkoffertene på markedet.

  Når man legger ut på lengre turer, kanskje spesielt når man skal ut og fly, er det lett å bekymre seg for at det man pakker med seg skal bli ødelagt på ferden. Det er ikke alltid kofferter blir behandlet like pent, og når man skal ut på tur med en potensielt dyr sykkel som man er veldig glad i, blir dette en ekstra stor bekymring. Det er her Thule kommer inn i bildet, og presenterer deg med en utrolig god sykkelkoffert som tåler alt hva en reise har å by på!

  Skallet er laget av ABS-plast, som er svært holdbart og solid. En solid baseskinne av aluminium gir ekstra sikkerhet og stabilitet til kofferten, slik at den tåler ekstra mye. Kofferten vil med andre ord beskytte mot alt av ytre påkjenninger og potensielle skader.

  Med en sykkelkoffert som dette må du påregne at sykkelen må demonteres. Dette gjør at sykkelen naturligvis tar mindre plass, og passer perfekt inn i kofferten. Slik blir det enda enklere å ta sykkelen med seg på tur, uansett hvor ferden går! Når sykkelen er korrekt plassert inne i kofferten, står den godt og sikkert, og vil ikke slenge løst rundt.

  Du vil også kunne bruke en koffert som dette når du skal pakke sykkelen bort for sesongen.

  Under kofferten finner du to integrerte hjul som gjør transport enda enklere. Disse hjulene er også beskyttet slik at de ikke kommer i direkte kontakt med rammen, noe som forlenger levetiden og reduserer sjansen for skader. På innsiden finner du et supersmart monteringsstativ som gjør det enklere å både demontere og montere sykkelen din. Pakken inkluderer også adaptere for 15 mm og 20 mm gjennomgående aksler.

  Mange ønsker å ta med seg sykkelen når de skal ut og fly, og da vil en sykkelkoffert som dette være et smart valg.

  Dette er nemlig en sykkelkoffert som du i teorien kan ta med deg når du skal ut og fly - men det er viktig at du leser deg opp på hvilke regler og restriksjoner angående vekt og størrelse som gjelder for ditt flyselskap. Hvis dette er i orden, vil sykkelen din absolutt nyte godt av den effektive beskyttelsen som sikrer mot både knall og fall, og sørger for at sykkelen din er like fin når du lander!

  Selve kofferten har en egenvekt på 17,6 kilo, og er 137 cm x 39,3 cm x 94 cm stor. Den er svært romslig på innsiden og vil passe fint sammen med de aller fleste mountainbike-, cyclecross- og landveissykler. Det betyr at du kan ta med deg akkurat den sykkelen som passer for ditt eventyr, og vite at den kommer like trygt fram som deg.

  Hvis du er på utkikk etter en førsteklasses hardfør sykkelkoffert - test Thule!

  thule sykkelkoffert

  Soft case sykkelkoffert - perfekt til hjemmebruk

  Hvis du er ute etter en effektiv beskyttelse for sykkelen din når du er hjemme, vil en soft case sykkelkoffert være et godt valg.

  Der en hard case sykkelkoffert tar litt plass i seg selv, er en soft case modell laget av myke materialer som du enkelt pakker sammen når den ikke skal brukes. En sykkelkoffert som dette vil med andre ord ikke beskytte like godt mot ytre påkjenninger som knall og fall, men er til gjengjeld et smart valg når du skal beskytte sykkelen mot elementene.

  VK International WP sykkelkoffert er spesielt utviklet for å være en effektiv beskyttelse for El-sykler som står utendørs. Det slitesterke polyestermaterialet er vanntett, beskytter mot UV-stråler og generelt svært motstandsdyktig for både vær og slitasjer. Et elastisk strikk sørger for ekstra god passform, og forhindrer at det blåser av selv ved kraftig vind. Dessuten har materialet en lang fartstid, og det holder seg like flott år etter år.

  Den universale passformen gjør dette til en sykkelkoffert som nesten garantert vil passe for din el-sykkel! Selv sykler med bredere dekk vil passe godt under denne beskyttelsen.

  De smarte refleksdetaljene sørger for ekstra synlighet i mørket, og gjør det enklere å trygt la sykkelen din stå ute i all slags vær.

  sykkeldeksel

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss