Benpress / Leggpress maskin - Bli sterkere med benpress

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  "Leg press"-maskin er et meget godt treningsapparat for å trene muskulatur i bein. Benpress-øvelsen er en god og skånsom øvelse som passer alle. Vi har plukket ut leggpress apparat til deg som tenker å investere til hjemmegym eller treningsstudio ditt.

  Det finnes flere varianter, typer og prisklasser av leg press-maskinen. Treningsapparatet tar stor plass, så dette er ikke et utstyr du kjøper dersom du ikke et eget treningsrom hjemme. Har du et ekstra rom hjemme derimot kan det være en god investering å gjøre det om til eget treningsrom, hvor en av øvelsene bør være benpress.

  Selve benpress øvelsen er en fin øvelse som er mer skånsom enn for eksempel knebøy, fordi du ikke trenger å stabilisere hele kroppen under deg når du utfører øvelsen. Dette gjør benpress til en mer skånsom øvelse, med mindre risiko for skade. Det er likevel viktig å være nøye på utførelsen av øvelsen, for at den skal ta der den skal ta. Når du trener benpress er det primært rumpe, forside lår og bakside lår som trenes. Øvelsen er godt egnet til deg som enten skal trene deg opp etter skader, ønsker å bli sterkere eller for eldre som skal vedlikeholde muskulatur i beina. Kroppen din ligger stille i maskinen, og det er kun vektene som skal flytte på seg. Dette gjør også at det er lite krav til sterk stabiliseringsmuskulatur i mage og rygg, og du trenger ikke å jobbe for å holde deg oppreist når du gjør øvelsen.

  Samtidig som at du naturligvis må bruke musklene dine for å klare og skyve vektene og bena unna deg. Du kan også justere benstillingen din, og på den måten få forskjellige måter å gjøre øvelsen på. Øvelsen gjøres også av utøvere som driver med blant annet løping, sykler, skøyting, ski, snowboard, fotball, rugby, MMA, basketball eller håndball, fordi muskulatur i beina trenger styrketrening for å bedre arbeidsøkonomi og utnyttingsgrad i idretten de utøver.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Vi har plukket ut treningsapparatene i leg press som vi anbefaler for 2021.

  Den beste på markedet

  Dette er treningsapparatet innen leggpress-maskiner som er kjent for å være blant de beste på markedet. Den er stiv i pris, stor og kraftig, og vi anbefaler den derfor til deg som har god plass hjemme eller som har et eget treningsrom/studio. Her får du kvalitet, design og stabilitet. Når du trener benpress i denne har du robust ryggstøtte som kan justeres, og en stor metallplate som gir deg god støtte til føttene dine.

  Maskinen veier 287 kilo, og har en maksimal belastning på 400 kilo. Her kan med andre ord selv de sterkeste få god trening.

  Legpress maskin hjemmegym

  Spesielt utviklet for bedriftsmarkedet

  Dette benpressapparatet fra Abilica er kraftig bygd og spesielt utviklet for bedriftsmarkedet. Vi anbefaler derfor denne til deg som enten enten driver eller har et større treningsrom/studio. Abilica har hatt høyt fokus på sikkerhet og komfort, og et plassbesparende design. Apparatet er derfor kompakt.

  Benmuskulaturen er den sterkeste i kroppen, og Abilica har er bygd et apparat spesielt med dette i tankene. Her har du mulighet til å gjøre fire ulike øvelser; Benpress, knebøy med vekt på skuldrene, knebøy med fremoverbøyd rygg og vekt på korsryggen, og tåhev. Det er også flere justeringer for individuell tilpasning, og belastninger er beregnet for opptil 450 kilo med vekter.

  Apparatet leveres for 50 millimeter vektskiver.

  Vekten på hele apparatet er 150 kilo.

  abilica legpress maskin

  Kraftig og kommersiell treningsmaskin

  I dette benpressapparatet har du gode muligheter til å trene ben. Produsenten Impulse har her laget et brukervennlig apparat med allsidig design. Dette gjør at treningen for kundene dine eller deg selv blir både effektiv og har komfort under treningsøkten. Komponentene er av høy kvalitet, lang holdbarhet og du skal få en følelse av jevnhet når du utfører bevegelsen i benpress.

  Apparatet har også sikkerhetsbeskyttelse av de dynamiske komponentene som bidrar til lengre levetid. Putene er fremstilt av PolyFoam-materiale med høy densitet, dette gjør maskinen slitesterk og behagelig å bruke.

  Vekten på selve apparatet er 176 kilo.

  Kjøpe legpressmaskin norge

  Leggpress og -curlmaskin fra Impulse

  Dette er et treningsapparat fra Impulse som anbefales spesielt til treningsstudio, men også til deg som har et større treningsrom hjemme.

  Her kan du trene både benpress og bencurl, to øvelser som effektivt styrker rumpe, knær og lår. Dual LegPress/Curl IT9328 er perfekt til deg som ønsker å opprettholde en fin og sunn holdning, her kan du trene beinmuskulaturen din effektiv enten du vil øke utholdenheten eller eksplosiviteten din. Treningsmaskinen er designet med robuste rammer for å håndtere tøff bruk. Maskinen har også et solid lakkbelegg som er gjør at riper og annen slitasje uteblir. Putene av tykt og slitesterkt polyskum bidrar til at levetiden er lengre på apparatet, i tillegg til at det gir deg som trenere bedre komfort. Dette gjør at treningsøkten føles bedre, og du sitter godt når du gjennomfører øvelsen.

  Treningsapparatet fra Impulse gir deg jevne og glatte bevegelser i gjennomførelsen, som igjen gjør at treningen oppleves som nytelse og ikke hat. Impulse har også designet apparatet med PR-håndtak som har aluminiumsgrep. Med andre ord vil det gi deg både komfort og trygg trening.

  Vekten på apparatet er 148,8 kilo, og selve vektmagasinet er på 91 kilo.

  Leg curl og press maskin

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss