Kakaopulver - sunnere enn du tror!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Når man tenker på kakao, går nok tankene til den varme drikken som du koser deg med på vinteren, eller den ekstra digge ingrediensen som skal til for å lage den perfekte sjokoladekaken. Uansett hva du tenker, så opplever du sikkert ikke kakaopulver sunt. Det skal vi endre på i dag!

  Hvorfor er det sunt?

  Så hvorfor er det sunt? Rå kakaopulver, eller «raw» kakaopulver, inneholder faktisk en rekke viktige næringsstoffer. Det er en svært kompleks matvare som inneholder svovel, magnesium og en rekke andre mineraler som er viktige for at kroppen skal fungerer optimalt. Rått kakaopulver er dessuten svært rikt på antioksidanter, og har en konsentrasjon av antioksidanter som faktisk er hele 10 % høyere enn hva vi finner i blåbær og grønn te! Dessuten er det snakk om kakaopulver uten sukker, slik at du får litt bedre samvittighet.  Og som du kanskje har gjettet deg frem til, så utløser også kakao serotonin og endorfiner – man blir rett og slett i bedre humør av å få det i seg! Så det er altså mange positive sider ved kakao, som vi skal gå enda grundigere inn på i løpet av denne teksten. Vi kan love deg at de produktene vi skal se på nå, har en positiv og oppkvikkende effekt på både kropp og sinn! 

  Økologisk kakaopulver fra Rawpowder

  Dette kakaopulveret er laget av Criollo bønner – kakaobønner av aller høyeste kvalitet!  Denne eksklusive kvaliteten har gitt disse bønnene tilnavnet «dronningen av kakao» - og det er ikke uten grunn!  Selv om smaken er av herlig sjokolade, er kakaopulver slik som dette et mye sunnere alternativ enn den vanlige kakaoen du finner i dagligvarebutikken – den typen kakaopulver er nemlig tilsatt veldig mye sukker, hvor dette produktet er uten tilsatt sukker. Her har du en rekke bruksområder, og du kan i det store og hele bruke det på akkurat samme måte som du pleier å bruke kakaopulver: det er perfekt å bruke i varme og kalde drikker, det er digg i smoothie, og helt perfekt å bruke når du baker!  Dette pulveret utvinnes rått, og er økologisk og helt uten tilsetningsstoffer. Det er perfekt for deg som er glad i å bake, og som samtidig liker å tenke på helsen og derfor stadig er på let etter sunnere alternativer.

  test av kakaopulver

  Helt rent - helt naturlig!

  Her har vi et spennende produkt som er helt rent, og helt naturlig!  Dette kakaopulveret kommer også fra det som regnes som verdens beste kakaobønne – nemlig criollo-bønnen. Pulveret scorer derfor svært høyt på smak, er like super-sunt som annet rått kakaopulver. Det er proppet fult av magnesium og proteiner, som er viktige byggestener for at kroppen skal fungere optimalt. Kakaopulveret har en noe bitter smak, men blir fremdeles et deilig og sunt tilskudd til en forfriskende smoothie, eller som en ekstra ingrediens i baksten. Kort og godt kan dette pulveret også brukes på alle måter som du vanligvis ville ha brukt kakaopulver.  Tilsett gjerne noe ekstra søtt og sunt for å få full utnyttelse av den deilige kakao-smaken: hva med å tilsette noen ekstra søte bær eller en moden banan i smoothien sammen med dette pulveret, slik at du får en super-søt og deilig smaksopplevelse! Dette pulveret har blitt behandlet meget skånsomt, slik at alle de viktige næringsstoffene har blitt bevart, hele veien fra Peru og helt hjem til ditt kjøkken - det er luksus!

  råkakao test

  Deilig kakaopulver fra Økosjokolade

  Dette produktet fra Økosjokolade er også laget av rå criollo kakaobønner av høyeste kvalitet. Disse bønnene har blitt tørket på en svært skånsom måte slik at optimal mengde næringsstoffer blir bevart i hver enkelt bønne før det blir behandlet videre. Pulveret som utgjør det ferdige produktet er resultatet av det som blir igjen når alt kakao-smøret er presset ut fra kakaomasse. Det er kun det som er sunt og godt for deg blir igjen i pulveret! Dette gir kakaopulveret et svært lavt innhold av fett og mettede fettsyrer, og det blir betydelig sunnere enn hva man vanligvis finner i butikken. Dette pulveret har en rekke spennende bruksområder, i likhet med de andre produktene vi kikker på i denne testen. Det er et perfekt tilskudd for å gi smoothien før trening det lille ekstra, og helt perfekt til å benytte til baksten – resultatet blir uansett sunnere! Hvis du vil kan du tilsette kokosfett eller kakaosmør og dermed lage din helt egen sjokolade! Eller hvorfor ikke lage ditt helt eget sjokoladepålegg? Her er det bare fantasien som setter grenser! 

  kakaopulver tilbud på nett

  Raw kakao fra Renée Voltaire - ekte luksus!

  Er du på utkikk etter et ekte, økologisk kakaopulver av høy kvalitet og med svært god smak? Da er dette produktet fra Renée Voltaire det rette for deg!  Dette pulveret kommer fra Equador, som er en av verdens fremste eksportører av kakaobønner. I motsetning til andre kakaopulver, har ikke disse bønnene blitt ristet eller utsatt for oppvarming på kunstig måte. Disse bønnene har blitt forsiktig og langsomt tørket i solen, før de har blitt malt om til kakaomasse, og siden har pulveret blitt separert fra fettet. Smaken på dette produktet er rund og kraftig, og har en varm og fyldig smak av sjokolade. En delikat smak med litt bedre samvittighet!  Det er altså helt perfekt til å bruke i matlaging, baking, eller i din helt egen sjokoladeplate. Dette produktet fra Renée Voltaire er helt ubehandlet og inneholder ingen ekstra tilsetningstoffer – her er alt ekte, økologisk og rett fra naturen. Renée Voltaire går inn for å levere bærekraftige matvarer, og har som formål å hjelpe mennesker frem mot en grønnere hverdag – som vi syntes er helt supert!  Ikke bare leverer de et produkt av høy kvalitet og med en god smak, men det er også fornuftige og bærekraftige leverandører som står bak. Med dette produktet har du god samvittighet hele veien, fra butikk til kake!

  rå kakaopulver test

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: