Boksesekk & bokseball test | Boksebag med stativ, stående og for barn

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  #6

  Trening med boksesekk er en fantastisk måte å få trent både kondisjon og koordinasjon, samt det kan være med på å styrke muskelgrupper i hele kroppen. I vår boksesekk test finner du gode produkter til hjemmetrening. Med en boksesekk får du også en trygg “sparringspartner” tilgjengelig hele døgnet, og det er et flott verktøy enten om du har meldt den inn i en bokseklubb eller ønsker å lære deg boksing via internett. Du kan også enkelt skalere opp og ned intensiteten når du trener med en punching bag, hvor du kan starte med såkalte jabs, hvor du slår rette slag, for så å kunne utvide repertoaret med alt fra uppercuts til krevende spark.  Vi har gått gjennom en rekke forskjellige produkter og kommet frem til de beste boksesekkene i forhold til pris og kvalitet, samt testet ut boksesekker i forskjellige kategorier. Dette inkludert stående boksesekk og med stativ. 

  Dame spenner på sekk

  Best i test boksesekk: Våre vinnere

  Nedenfor har vi vurdert mange forskjellige boksesekker og både funnet allroundprodukter til en billig penge samt mer avanserte og spesialiserte alternativer. Vi har også en helhetlig testvinner som vi mener er et produkt som skiller seg spesielt positivt ut blant sine konkurrenter. 

  Helhetlig testvinner: Boksesekk 37kg fra Gorilla Sports

  Denne slitesterke boksesekken er et unikt produkt som både passer for nybegynnere og erfarne utøvere. Dette produktet kommer i et syntetisk skinn som tåler mye juling. 

  Dette er et skikkelig solid produkt som er perfekt om du ønsker en sekk som kan være med deg noen år.

  Billigere produkt har problemet med at ytterstoffet får små skader etter bruk som fører til det slutt revner.

  Sekken egner seg også som en MMA boksesekk

  Det at du ikke trenger å kjøpe et nytt produkt når du kommer i bedre form, bidrar også til at du kan spare mye penger i det lange løp.

  Svart boksesekk

  ​Frittstående boksebag:

  En gulvstående boksesekk er enkel å ta i bruk og kan fungerer vel så godt i stuen og kjelleren som på kontoret. Du kan fylle den med vann, sand eller grus for økt vek. Produktet har lang levetid, da du dynamisk kan øke motstanden ettersom du kommer i bedre form og får bedre teknikk. Din boksesekk på gulvet kommer også med justerbar høyde i tre nivåer, så om dere er flere i familien som ønsker å trene med produktet, er det enkelt å justere boksesekken ut fra hvor høye personene er. Om du ønsker å prøve ut en gulvstående boksesekk, vil vi derfor anbefale denne på det sterkeste. Det er ikke en billig stående boksesekk, men til gjengjeld er det et av de mest allsidige produktene vi har vært borte i, som kan brukes av nesten alle, uavhengig av vekt, styrke eller høyde.

  Stående boksesekk test

  ​Boksesekk stativ: Gyronetics 2 i 1 – Bokse- og pull up-stativ

  Er du på utkikk etter en boksebag med stativ, er Gyronetics 2 i 1 et produkt som kan være midt i blinken! Her får du med et stativ som både har en boksesekk og en pull up-bar. Dette gir deg mange treningsmuligheter og er perfekt om du ønsker å trene med egen kroppsvekt. Boksesekken veier 21 kg, noe som gjør Gyronetics stativ velegnet om du er ny til trening med boksesekk. Her kan du enkelt komme i gang med tekniske øvelser, og i forhold til store treningsapparater, trenger du her kun en vegg som tåler vekten av deg og stativet. Øvelsene du kan gjøre med dette apparatet er mange, og når det selges for under 1 500 kr, mener vi også det er et godt kjøp om du har litt plass til overs i leiligheten eller huset. 

  Kombi boksesekk og pullupstativ

  ​Bokseball: Speedball Rack

  Med Speedball Rack kan du trene på signaturøvelsene du kanskje har sett fra f.eks Rocky-serien. En bokseball er et mindre produkt enn en boksebag og passer perfekt for raske, tekniske øvelser. Speedball Rack er et passende produkt om du ønsker å bli en bedre bokser, samt du vil nok også raskt merke økt kondisjon og styrke i armer, skuldre og rygg.  Du kan også bruke den som en bokseball for barn, da du selv velger hvor høyt du vil feste opphenget. I forhold til f.eks en stående bokseball, får du derfor mye mer valgfrihet og kan enkelt tilpasse produktet til hvem som ønsker å trene med det.

  Speedball bokseball

  ​Boksesekk barn: ​Junior 15 kg, inSPORTline

  Det kan virke skummelt å skulle sende barnet ditt på boksing, men de fleste kampsportsgymmer har god opplæring i moral og etikk samt holder seg innenfor trygge treningsrammer som kan bidra til at barnet ditt får god trening og økt selvtillit. inSPORTline sin 15kg sekk er perfekt til barn og små fightere, hvor det er blitt tatt en rekke hensyn som gjør treningen trygg og morsom. For å unngå skader må en boksesekk for barn ha mindre vekt enn en som er beregnet for voksne, og denne er både mindre og lettere enn mange andre produkter. I tillegg kommer sekken med et slitesterkt stoff som absorberer slag godt. Om du ønsker å gi barnet ditt en bedre forståelse av sin egen kropp og styrke, kan virkelig en boksesekk for junior gjøre susen.

  Rød boksesekk for barn

  Kom raskt i form med boksesekk

  Om du har travle dager, vil korte og intense treningsøkter med din boksesekk kunne bidra til å forbedre formen din betraktelig. Ved å implementere benbevegelse får du også veldig god kondisjonstrening.

  De første øktene kan være veldig tunge, da du må bruke hele kroppen når du trener, og raske og eksplosive bevegelser er krevende for kroppen. Det skal dog ikke mange økter til før du vil kunne oppleve en betraktelig økning i både kondisjon og styrke. Dette er også en perfekt treningsform om du ønsker å gå ned i vekt.

  Hva slags sekk du burde kjøpe, avhenger av hva slags trening du er ute etter samt hvor mye erfaring du har. En lettere boksing bag er bedre for nybegynnere, da disse er bedre egnet for å trene grunnleggende teknikk. Å starte direkte med de tyngste produktene kan føre til at du bygger opp betennelse eller andre skader i både hender, armer og skuldre. 

  Hvordan gjøre det rette kjøp?

  Om du er ny til trening med boksesekk, er det vanskelig å vite hva som er det rette kjøp for deg. Skal du finne en billig boksebag til salgs eller investere i et dyrere stativ som kan brukes av hele familien? Hva er riktig vekt på boksesekken for deg eller barnet ditt, og hvor finner du beste punching bag i Norge?

  Juniorer og mindre kvinner vil få best effekt av boksesekker på rundt 20 kg, mens en normal, voksen person stort sett burde ha en på rundt 30 kg. Om dere er flere i familien som ønsker å trene, kan det være lurt å f.eks gå til innkjøp av vår testvinner.

  Bokser på sekk

  Små barn burde ha lettere sekker, hvor f.eks vårt produkt over vil være et godt alternativ.

  Både boksesekk med oppheng og stativ samt frittstående produkter vil kunne gi deg et godt treningsutbytte, men en stående sekk kan være enklere å flytte på og sette opp samt du slipper å få skruehull i veggen din, dersom du ikke ønsker det.

  Hvordan gjøre det rette kjøp?

  Om du er interessert i å trene boksing, vil en boksesekk gjøre det mye enklere for deg å komme i gang. Her får du et produkt som enkelt kan taes i bruk, og det finnes mange forskjellige versjoner som fungerer godt til forskjellige personer og treningsformer. Ønsker du f.eks å trene MMA eller kickboxing, vil en lengre sekk kunne gjøre susen, mens om du ønsker et produkt som fungerer for flere personer i husholdningen, kan f.eks Abilica Boksesekk Flexi være midt i blinken! 

  Vi anbefaler at du leser gjennom våre testkategorier nøye, så vil du nok kunne finne et produkt som passer perfekt til akkurat dine behov.

  Om du ønsker enda flere produkter å velge mellom, vil vi også anbefale deg å sjekke ut produkter som Energetics boksebag, Casall boksesekk hvit, Mobech boksesekk eller en boksesekk fra Everlast. Dette er alle produkter og leverandører som er kjent for god kvalitet, men vi holder likevel en knapp på vår anbefalte boksesekk fra Master.

  Boksesekk oppheng: Takoppheng og Fjær

  Om du har kjøpt deg en ny boksesekk uten eget oppheng, er det viktig at du går til innkjøp av et solid produkt som gir godt takfeste og som gjør treningen så enkel som mulig. Under har vi linket til to produkter som gjør det enkelt å komme i gang og som hjelper å ta bort mye av belastningen fra taket ditt. Takopphenget er enkelt å feste og kommer med to solide skruer. I tillegg anbefaler vi at du skaffer deg fjær til takopphenget. Fjæren hjelper med å absorbere mye av belastningen fra opphenget og festekroken på boksesekken din, som gjør at produktet vil holde lengre.

  fjaer til oppheng

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss