Boksehanske test (inkludert for barn, damer & sekk) - Kjøp fra XXL?

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  Kampsport er blitt en superpopulær treningsform som byr på øvelser som kan ta deg fra sofagris til topptrent på veldig kort tid!  Når du begynner, er det viktig å skaffe seg det riktige utstyret, og boksehansker er noe av det første du burde gå til innkjøp av. Boksehanske trenger du enten om du ønsker å prøve ut boksings, kickboksing eller MMA, og hvilke du burde kjøpe, avhenger av hva du ønsker å få ut av treningen. Et par boksehansker hjelper deg å forebygge skader samt beskytter hendene dine mot smerter under treningen. Nedenfor har vi gått gjennom en rekke forskjellige produkter og valgt ut testvinnere under flere kategorier. Enten om du akkurat har begynt eller ønsker å gå til innkjøp av nytt utstyr, kan det derfor være lurt å lese videre.

  Fordeler med kampsporttrening

  Å trene kampsport, enten om det er MMA eller Judo, kan bidra til økt fysikk på veldig kort tid. Her består treningsopplegget stort sett av intense øvelser i form av både styrke og kardio samt kamptrening, såkalt sparring, som er noe av det beste du kan foreta deg for å få økt kondisjon. Du lærer deg å trene med din egen kropp, noe som gjør at du enkelt også kan fortsette treningen når du kommer hjem, da gjerne ved å også ta i bruk en treningsmatte eller boksesekk.

  Trening med pads

  Om du synes det høres skummelt ut med kampsport, trenger du ikke å bekymre deg. De fleste gymmene tilbyr nybegynnerkurs, hvor du får lært deg enkle øvelser av erfarne utøvere og får trent sammen med andre personer på samme nivå som deg selv. Det er også helt valgfritt om du ønsker å gå opp til kamp, så du trenger altså ikke sloss om du selv ikke vil det.

  Best i test: Våre vinnere

  Avhengig av hva du skal trene, vil det være forskjellige hansker som passer best til ditt bruk. Derfor har vi laget forskjellige testkategorier, men har også en helhetlig vinner som vi mener både gir deg best verdi for pengene dine samt er et produkt med fantastisk kvalitet og som bidrar til god beskyttelse når du trener kampsport.

  Helhetlig testvinner: Boksehansker proff – Gorilla Sports

  Det er mange produkter som har gjort det godt i vår test, og det var både boksehansker fra Everlast og boksehansker fra Fighter som holdt på å gå av med seieren. Likevel har vi valgt ut Boksehansker Proff fra Gorilla Sports som vårt anbefalte produkt. Disse hanskene kommer i hele fire forskjellige størrelser, noe som gjør at alle vil kunne finne et produkt som passer. De kan også både brukes til enkel nybegynnertrening, øvelser med sekk samt intensive sparringsøkter. Gorilla Sports er en av europas ledende leverandører av treningsutstyr, og vi har generelt sett vært veldig imponert over produktene vi har testet fra dem. Likevel lot vi oss overraske over hvor gode deres proffhansker var, og prisen gjør også at de vil passe vel så godt for personer som ønsker en enkel start til kampsportstreningen som for erfarne utøvere.

  Høykvalitets boksehansker

  🥊 Boksehansker barn: Everlast Youth barneboksehansker

  ​Everlast har skjønt at boksehansker for barn burde ha samme egenskaper som voksenhansker. Dette har de klart med sine Everlast boksehansker for barn, hvor du får den samme gode kvaliteten merkevaren er kjent for, bare i mindre størrelser som egner seg godt for yngre personer. Dette er boksehansker for junior med spesialpolstring som gir god trygghet og komfort, og materialet de har brukt er ekstra godt egnet for å tåle svette, noe det kan bli mye av under en intens kampsportsøkt.

  Boksehansker til barn test

  Boksehansker XXL, Biltema, G-sport eller Gorilla Sports?

  Det varierer i stor grad hva de forskjellige butikkene har når det kommer til kampsportsutstyr. Både XXL og G-Sport har et ok utvalg, hvor du vil finne det mest essensielle, mens Biltema kun har de aller mest populære produktene, men til en billig penge hvor kvaliteten ofte gjenspeiler prisen du betaler.

  Jente med røde boksehansker

  Vi fant både boksehansker hos XXL og boksehansker hos G sport, hvor XXL hadde det største utvalget. Gorilla Sports på sin side er en nettbutikk spesialisert på fitness- og kampsportutstyr. Dette gir de en unik innsikt og god erfaring i å vite hva som trengs, noe som har gjort at de også har designet vår helhetlig testvinner, et produkt hvor du får fantastisk kvalitet til en ikke for dyr penge, mye billigere enn f.eks mange boksehansker fra Adidas. Om du kun er ute etter kampsports- eller vekttreningstutstyr, vil vi derfor anbefale at du først sjekker ut Gorilla Sports. Siden alt kan kjøpes på nett, kan du nå også velge å f.eks kjøpe nytt sykkelkjede, men ikke nye boksehansker hos XXL eller Sportamore, for så å handle bokseutstyret hos f.eks Gorilla Sports.

  Gorilla Sports har også et billigere alternativ tilgjengelig, som ligger rundt samme prisklasse som om du handler boksehansker på Biltema, bare at du her kjøper et produkt fra et firma spesialisert på kampsportsutstyr.

  Kom i gang med treningen

  Internett har gjort det enkelt å finne de riktige produktene, og ved at kampsport har økt i popularitet de seneste årene, finnes det nå mye å velge mellom. Boksehanske er et viktig verktøy for å beskytte hendene under trening og kamp, og er noe av det første du burde gå til innkjøp av.

  Om du er seriøs med treningen, vil vår testvinner, Boksehanske Proff fra Gorilla Sports være et godt valg. Boksehansker for barn har også blitt veldig populært, og med Hammer Boxing barneboksehansker vil ditt barn få god beskyttelse og minimere sjansene for belastningsskader.

  Vi anbefaler alle som trener boksing å skaffe seg et par boksehansker. Med så mange valgalternativer, trenger det heller ikke være en spesielt dyr affære.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss