Ekkolodd test - dette er ekkoloddene som garantert gir suksess

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Et godt ekkolodd kan være med på å gjøre fisketuren uforglemmelig, og vil utvilsomt gjøre selve fiskingen mer spennende, enkel og effektiv. Med skikkelig utstyr på plass vil fiskeopplevelsen tas til nye høyder.

  Den siste tiden har vi sett enorme utviklinger innen ekkolodd, og ny teknologi har virkelig kommet til sin rett. Ekkoloddene du kan få kjøpt i dag er ikke bare mer presise, de er også lettere å bruke, og koster en brøkdel av hva de gjorde før i tiden.

  Hvis du aldri har testet ut et ekkolodd tidligere er kanskje sommeren i år det perfekte tidspunktet for å prøve noe nytt? Med et solid ekkolodd vil du kunne skanne terrenget under vann, se viktig informasjon om hvor fisken er, og dermed navigere båten på en måte som gjør at sjansen for fiskelykke øker betraktelig. Hvis du har lyst til å investere i et ekkolodd, men ikke helt vet hvilken modell du bør gå for kan du sjekke ut våre favoritter her.

  Humminbird ekkolodd

  Våre anbefalte produkt

  Det finnes en helg haug av gode ekkolodd på markedet i dag, og det kan være vanskelig å velge blant så mange gode produkter. Vi har likevel forsøkt oss! Her finner du våre favoritter for sommeren 2022.

  Mest for pengene:

  Ser du etter et ekkolodd som gir deg mye for pengene? Da vil Deeper Smart Sonar Pro+ være et ypperlig valg. Her får du et portabelt og trådløst ekkolodd, som gir en god oversikt over hvordan det står til under vannoverflaten. Med Deeper Smart Sonar Pro+ vil du enkelt finne fisk, nesten uansett hvor ferden går. Det hele er også såre enkelt - det eneste du behøver å gjøre, er å koble ekkoloddet til en fiskestang, kaste ut og lese av informasjonen via en smarttelefon eller et nettbrett.

  Med Deeper Smart Sonar Pro+ vil du blant annet få:

  • En enhet på 6,5 cm i diameter

  • Enkel kontakt som opprettholdes via Bluethooth eller Wi-Fi

  • To frekvenser på 90kHZ (15°) og 290kHz (55°)

  • Innebygd temperatursensor

  Velg mellom enkel-modus og avansert-modus

  Deeper Smart Sonar Pro+ har en tilhørende app som lar deg velge mellom en enkel-modus og en avanser-modus, samt en helt egen isfiskemodus! Dette vil virkelig gjøre fisketuren spennende og oversiktlig. I tillegg til disse funksjonene finner du også en haug med andre morsomme alternativer og funskjoner i appen til ekkoloddet.

  Billig ekkolodd

  Deeper Smart Sonar CHIRP+

  Blant utallige gode ekkolodd finnes det en modell som virkelig tar kaka. Deeper CHIRP+ tilbyr verdens aller første kastbare, GPS-aktiverte ekkolodd, som også har Wi-Fi og CHIRP-teknologi. Lyst til å kunne lokalisere rovfisk, oppdage fiskestimer eller fiske på helt ekstreme dybder? Da vil de tre strålefrekvensene, den utrolige klarheten og den presise nøyaktigheten til Deeper CHIRP+ gjøre det hele til en lek.

  Fang mer, raskere og bedre med Deeper CHIRP+. Modellen vil sikre deg:

  • God nøyaktighet i grunt vann

  • Innebygd GPS

  • 100 m rekkevidde på alle kast

  • 100 m skannedybde

  Tradisjon møter teknologi

  Deeper CHIRP+ har en tradisjonell sonar som sender ut en enkelt frekvenspuls om gangen. CHIRP står faktisk for Compressed Hig Intensety Radiated Pulse, og sonaren bruker nettopp en kontinuerlig strøm av frekvenser, for å oppnå klarere og høyere oppløsning på sonoravlesningene enn det man får på eldre sonarer.

  Beste ekkolodd til fritidsfiske

  For den proffe:

  Har du fisket med ekkolodd i lang tid, og er på jakt etter et mer avansert produkt? Da er absolutt Lowrance Elite 9 Ti2 Kombi noe du bør sjekke ut. Eliteproduktet tilbyr populære premium-funksjoner, avanserte ekkoloddfunksjoner og gode tilkoblingsmuligheter. Du får for eksempel:

  • En brukervennlig touch-skjerm

  • Høy-detaljert Active Imaging™ ekkolodd

  • FishReveal™

  • Tilgang på trådløst nettverk og trådløs tilkobling og smarttelefonvarsling

  • Innebygd Genesis Live kartopprettelse i sanntid

  • Forbedret skjermklarhet og målseparasjon

  • Elektrisk motor/Power Pole®-integrering

  Hele pakka leveres også til en svært fornuftig pris sammenlignet med andre ekkolodd eller kartplottere i samme type kategori.

  Gjør livet på sjøen enklere med Lowrance Elite 9Ti2 Kombi

  Det er ingen tvil om at Lowrance Elite 9Ti2 Kombi er et ekkolodd full av funksjoner som kan gjøre livet ditt enklere på sjøen. Ekkoloddet er utformet for å hjelpe deg med å finne fisk raskt og effektivt. Elite 9Ti2 Kombi har gjennom Active Imaging 3-in-1-ekkolodd og 2-in-1-ekkolodd fått sin ekkoloddytelse hevet til et helt nytt nivå. Nå har modellen mye høyere oppløsning, klarhet og kontrast - og derfor overgår den alle andre ekkolodd i samme kategori.

  Lowrance Elite 9Ti2 Kombi leverer også mye kraftigere navigasjonsfunksjoner med sitt forhåndslastede amerikanske C-Map® innlandskartleggingssytem, Genesis Live sanntidskartlegging, og C-MAP Easy Routing + Navionics® automatisk ruting. Du kan dermed enkelt få tilgang til alle de forhåndslastede fiskekartene i verden, men det er også mulig å opprette egne kart over dine favorittfiskeplasser, eller over innsjøer som mangler detaljert kartlegging.

  En av våre favorittfunksjoner i Lowrance Elite 9Ti2 Kombi er utvilsomt den nye funksjonen for smarttelefonvarsling. Den gjør det nemlig mulig å konsentrere seg om fisken, samtidig som du slipper å gå glipp av tekstmeldinger eller anrop hvis du venter en viktig beskjed. I tillegg er det også mulig å slå av disse varslene dersom du ønsker en helt uforstyrret fisketur.

  Beste ekkolodd for fiske

  Mest brukervennlig:

  Uansett om du aldri har brukt et ekkolodd, eller om du kun er på jakt etter en brukervennlig kartplotter, vil du nok ende opp med å elske Lowrance Hook2 4x Bullet. Dette er nemlig et av verdens mest brukervennlige ekkolodd, med enkle menyer, rask tilgang til de viktigste funksjonene. Ekkoloddet har også autojustering, samt en nøyaktig GPS-plotter. Det eneste du trenger å gjøre er å komle deg til, så er det bare å sette igang.

  Autojustering sørger for en trivelig og stressfri fisketur

  Hvis fisketuren for deg handler mest om kos og hygge, vil HOOK2 4x GPS Bullet sørge for at du får nettopp det. Ekkoloddet sine automatiske justeringer aktiveres når fiskeforholdene endres, og gjør egentlig hele jobben for deg. På den måten kan du lene deg tilbake og bare nyte fisketuren.

  test av billige ekkolodd

  Ta sommeren med storm - kjøp ekkolodd i dag

  ekkolodd fiske

  Blir det en norsk sommer på deg i år? Det finnes enorme mengder fisk i norske vann over hele landet. Hvorfor ikke finne frem fiskeutstyret, pakke bilen og gjøre deg klar for ditt neste fiskeeventyr? Uansett om du foretrekker å fikse alene, med venner eller familie, vil et godt ekkolodd være med på å gjøre fisketuren enklere, mer spennende og for mange også mer givende. Hva venter du på? Har du ikke et ekkolodd på plass, så skaff deg et før din neste store fisketur.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss