Proteinpannekaker- et sunnere alternativ

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Pannekaker er for mange en enkel favoritt å lage seg til frokost, lunsj eller middag, men for de som er opptatt av trening, muskler og et sunnere kosthold med færre karbohydrater er proteinpannekaker et godt alternativ.

  Det finnes to måter å lage proteinpannekaker på:

  1) Du kan lage det fra bunnen av selv.

  2) Du kan kjøpe ferdigmiks, som du enkelt blander ut selv.

  Som regel er proteinpannekaker noe man gjerne spiser til frokost før trening, til lunsj eller som et måltid etter trening. Derfor er det ikke alltid at man tar seg tid til å lage pannekakene fra bunnen av. Alternativ to er derfor det raskeste, og smaker likevel godt, samtidig som det er sunt.

  proteinpannekaker med banan

  Hvorfor velge pannekaker med protein?

  I et variert kosthold er det viktig å få i seg riktig med karbohydrater, fett og proteiner. For mange kan karbohydratene være lettere å innta gjennom kosten enn proteiner, da vi ofte spiser mye brød, pasta, ris, osv. Mens karbohydrater ofte kan være "tom og rask energi", er proteiner kroppens byggesteiner og en meget viktig del av kosten.

  Proteiner er en kilde til aminosyrer og nitrogen, og menneskekroppen kan bare produsere tolv av aminosyrene som brukes til å lage kroppens egne proteiner. De åtte andre er vi avhengige av å få fra mat og drikke, og kalles de essensielle og livsviktige aminosyrene. Jo mer aktive vi er, jo viktigere er det også å få i seg nok proteiner slik at musklene får energi til å bygges opp igjen.

  De vanligste næringskildene til protein er som regel fisk, egg, kjøtt, ost og melk, men som variasjon kan proteinpannekaker være et supplement.

  I motsetning til vanlig pannekaker som inneholder mye karbohydrater, smør og sukker, er proteinpannekakene en god kilde til proteiner, de er som regel sukkerfrie og uten særlig fett. I tillegg har de et høyt innhold av fiber.

  Pannekakene er også enkle å lage, de ferdige produktene du kjøper blandes som regel ut med vann som også kan suppleres med melk, stekes og spises. De passer perfekt sammen med valgfritt pålegg, sukkerfri sirup eller å spises som de er.

  Våre anbefalte produkt i 2024

  Mange aktive eller sunne mennesker velger proteinpannekaker fremfor vanlige i dag. På markedet er det flere leverandører som leverer populære pannekakene, i mange varianter, smaker og næringsinnhold.

  Vi kommer her med tre anbefalinger på produktene vi mener er best akkurat nå.

  Protein Pancake Mix fra Star Nutrition

  Star Nutrition sin pannekake-miks inneholder 50 prosent protein, og også disse er uten tilsatt sukker. Skal vi tro leverandøren selv smaker de som vanlige pannekaker. Hver porsjon på 3-6 pannekaker gir 30 gram protein, og kun 180 kalorier. Den kommer i to varianter; vanlige eller med vaniljesmak. I likhet med proteinfabrikken er også disse glutenfrie kan lages som tynne, amerikanske eller vanlige pannekaker.

  proteinpannekaker med proteinpulver

  Proteinrik pannekakemiks

  Disse proteinrike pannekakene er veldig gode. Nyt dem somet fint og sunt alternativ når man er søtsugen og har lyst til å kose seg litt ekstra. De er laget av eggeprotein og har 37g protein og bare 4,3 g fet. Uten tilsatt sukker, men et naturlig innhold av det. Her får du pannekaker med et høyt innhold av protein og fiber og lette å lage.

  pannekaker med proteinpulver

  Proteinpannekaker fra Proteinfabrikken

  Disse er glutenfrie, sukkerfrie, høyt fiber- og proteininnhold. Proteinfabrikken sine pannekaker har også et naturlig innhold av mineraler, og den lave glykemisk indeksen gjør at opptaket av sukker i blodet går langsomt som gir et stabilt blodsukker. De er laget av myseprotein, egghviteprotein, glutenfri hvetestivelse og havrefiber, og inneholder nøkkelaminosyrer som er nødvendig for optimal vekst, reparasjon og god helse.

  proteinfabrikken pannekaker

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss