Foam roller XXL - Les dette før du kjøpen en massasjerulle hos XXL

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  Planlegger du å kjøpe en foam roller fra XXL? Sjekk ut dette først! Å kjøpe en foam roller hos XXL Sport kan virke som en smart og enkel løsning. Butikkjeden har utsalgssteder over hele Norge og tilbyr et stort utvalg sportustyr, inkludert flere foamrollere. Likevel kan det være lurt å se hva slags alternativer du har, spesielt nå som det har blitt såpass enkelt å handle på nett. F.eks tilbyr nettbutikker som Sportamore flere alternativer du kan få levert rett på døren, hvor du også får tilbud om fri frakt, fri retur og 30 dagers åpent kjøp, noe som gjør at du kan sende tilbake varen dersom den ikke var slik du hadde sett for deg. Noen av de beste foamrollerene finner du også på nettet, inkludert vår testvinner, Casall Foam Roller Medium.

  Fordeler ved å handle på nett

  Det finnes mange fordeler ved å handle på nett. Fenomenet har økt betraktelig i popularitet de seneste årene, noe som har ført til økt konkurranse og et bedre tilbud til deg som forbruker.

  Tilbudet inkluderer nå et gigantisk utvalg sportsutstyr, hvor du kan få kjøpt alt fra energidrikker og næringsrik kost hos Myrevolution og Proteinfabrikken til fantastisk sportsutstyr hos f.eks Gorillasports, Sporttema og Sportamore.

  Er du skeptisk til å handle utstyr du ikke kan teste ut først? De fleste nettbutikkene tilbyr 30 dagers angrefrist som gjør at du kan sende tilbake produktet dersom det ikke var som du hadde sett for deg. Bare pass på at det finnes noen retningslinjer mtp. hvor mye du kan montere/bruke produktet før du kan sende det tilbake.

  Normal leveringstid er også ofte kun 1 - 3 dager, hvor du kan velge å få produktet levert rett til døren eller hente det på nærmeste postkontor. Dette gjør at det stort sett går nesten like fort å handle på nett som f.eks å kjøpe en foam roller hos XXL, uten at du behøver å dra ut med bilen samt bruke en stor del av dagen på å skaffe deg utstyret.

  Testvinner: Trigger Foamroller Pro

  Denne massasjerullen har alt du trenger og er en goto for mange fysioterapeuter.

  Noen ruglete kanter som gjør effekten større, men ikke for store som gjør smerten uhåndterbar.

  Konstruert av kvalitetsmaterialer som ikke går i stykker.

  Rull før trening og gjerne en gang eller to i løpet av dagen for maks effekt.

  Foam roller XXL: - Bra, men det finnes bedre alternativer

  Å gå til anskaffelse av en foam roller kan bidra til mange positive helsefordeler. Slike produkter anbefales av mange leger og fysioterapauter til bruk både før og etter en treningsøkt.  Via enkle øvelser kan du stimulere blodsirkulasjonen i muskelgruppene du har trent med. Dette gjør du ved å hvilke muskelgruppene på din foam roller for så å rulle sakte frem og tilbake.

  Slike øvelser er også veldig behagelige og passer perfekt til å koble av etter en hard treningsøkt. Med produkter som vår testvinner Casall Foam Roller Medium får du også en mykere overflate som gir minimal belastning for kroppen, og størrelsen på produktet gjør den enkel å ta med når du skal på gymmen. 

  Vi fant ikke Casall sin medium foam roller hos XXL selv om de hadde en del andre produkter fra produsenten. Vi har sjekket flere nettbutikker og funnet den beste prisen for produktet med de beste kjøpsvilkårene under. 

  XXL i Norge – Fra én butikk til Norges største kjede

  XXL Sport er ikke den eldste butikkjeden i Norge, men har siden sin start i 2000 vokst seg til å bli landets største butikkjede for sportsutstyr. Denne milepælen nådde de i 2013, med sine da 22 butikker og en markedsandel på 24%.

  Siden den gang har de åpnet flere butikker i både Norge, Sverige og Finland, og i 2017 startet de også sin første butikk i Østerrike, som også var XXL sitt første utsalgssted utenfor Skandinavia.

  Butikkjeden har gjort seg kjent ved å tilby et variert tilbud til alle sports- og friluftsinteresserte, hvor du nå kan kjøpe alt fra sykler og kajakker til fotballutstyr og en massasjerulle hos XXL.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: