Manduka Yogamatte: Stor test av eKO-mattene – Hvor bør en kjøpe i Norge?

  Våre valg

  1

  Manduka matte

  Manduka er en produsent av yogautstyr med mange års erfaring. I lang tid har firmaet levert noen av de mest populære produktene for yogautøvere over hele verden, og i denne artikkelen skal vi gå gjennom deres Manduka eKO yogamatte, en yogamatte utelukkende laget av miljøvennlige tekstiler. Er du på utkikk etter en ny yogamatte, vil Manduka ha mange spennende alternativer å velge mellom, men dersom du ønsker å være ekstra miljøbevisst, anbefaler vi at du leser gjennom det vi har skrevet nedenfor.

  Manduka PRO Extra

  Yogamatte fra Manduka kommer i mange forskjellige versjoner, hvor fellesnevneren for produktene er at de er laget av solide tekstiler som holder lenge samtidig som mattene gir et veldig godt grep når du skal utføre yogaøvelser. Manduka eKO Yogamatte er likevel matten vi finner mest spennende, da den i tillegg til å ha alle de gode kjennetegnene til Manduka-produktene også er laget av 100% nedbrytbar, naturlig gummi fra gummitre. Dette gjør eKO-matten til et av de mest miljøvennlige yogaproduktene du kan velge, og matten er også spesiallaget for vår testvinner under matterens-kategorien, nemlig Manduka sine eKO-sprayer.

  Om du kjøper en eKO-matte, er det nemlig spesielt viktig at du ikke vasker den med vanlige såper eller f.eks spyler den med en hageslange. Gjør du det, kan du risikere at matten blir ødelagt, så om du skal handle en Manduka yogamatte, anbefaler vi også at du kjøper deg en rensespray i samme slengen. Bortsett fra dette, er det lite å tenke på når du handler en yogamatte fra Manduka. Disse er noen av mattene som ofte blir kåret til best i test på nett, og vi mener også du er sikret et veldig godt kjøp om du handler et produkt fra produsenten. 

  Hvorfor handle et eKO-produkt?

  Det er liten tvil om at vi mennesker setter vårt avtrykk på planeten, og derfor mener vi det er lurt å benytte seg av sjansene man får til å bidra til en bedre verden, spesielt når det ikke går på bekostning av hverken pris eller kvalitet. Manduka har med sine eKO-matter gjort en kjempejobb i å produsere yogamatter som både er behagelig å bruke, gjør det enkelt å utføre avanserte posisjoner, gir deg et veldig godt grep samt ikke er laget av giftige avfallsstoffer, men kun naturlige gummiprodukter fra gummitre.

  Selv om eKO-mattene holder veldig høy kvalitet, vil jo nesten alle produkter på et tidspunkt bli ødelagt. Da er det godt å vite at dine yogamatte kommer til å brytes ned og igjen bli en del av jorda. Om du ønsker flere miljøvennlige alternativer, kan du også sjekke ut vår artikkel om JadeYoga sine produker. JadeYoga benytter seg av tilsvarende metoder som er tatt i bruk for å lage Manduka sin eKO-matte, og de tilbyr også matter til alle mulige yogautøvere.

  Pass på dette når du kjøper Manduka yogamatte

  Du trenger ikke dra til Oslo for å handle Manduka i Norge. Å handle på nett er blitt tryggere og enklere enn noensinne, så du kan med få tastetrykk få ditt produkt levert rett på døren eller ved nærmeste postkontor eller leveringssentral. Likevel er det noen ting du burde tenke på, spesielt siden du ikke får prøvd ut produktet før du kjøper det. For å kunne se produktet og likevel ikke låse pengene dine helt, anbefaler vi at du finner en nettbutikk som tilbyr åpne kjøp samt gratis bytte. Om yogamatten mot formodning ikke skulle passe til ditt bruk, kan du da få pengene tilbake uten noen større problemer. Bare pass på at de fleste nettbutikker har visse vilkår knyttet til slike goder, f.eks at du ikke alltid kan åpne emballasjen samt at produktet må være så godt som nytt når du leverer det tilbake.

  Flere leveringer kan også fort gjøre at utgiftene hoper seg opp. Vi ser ofte etter nettbutikker som tilbyr gratis eller rabattert levering hvis du handler for en viss sum. Da kan du finne deg flere produkter du trenger på en gang og unngå store ekstrakostnader. Har du bestemt deg for å kjøpe Manduka sine eKO-matter, fant vi at C33 både hadde mattene og tilbyr alle disse tilbudene til sine kunder. Har du enda ikke funnet deg en nettbutikk du ønsker å handle på, kan det derfor være lurt å sjekke ut C33 først.

  Manduka eKO yogamatte – Perfekt for de miljøbevisste

  Manduka lar deg få i pose og sekk, da du med deres Manduka eKO yogamatte får et produkt som fungerer utmerket til yoga, samtidig som du også får en yogamatte laget av nedbrytbar gummi fra gummitre.

  Vi fant produktet hos C33, en norsk nettbutikk som både tilbyr åpent kjøp og gratis frakt om du kjøper for over 500 kr. Dette er et godt tilbud som du kan sjekke ut for deg selv. Om du ønsker flere alternativer, tilbyr også JadeYoga veldig mange miljøvennlige produkter i samme prisklasse som Manduka sine eKO-matter, og uansett hvilken av de produsentene du kjøper et produkt fra, vil du sannsynligvis bli veldig fornøyd!

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner