Justerbar treningsbenk - Et populært treningsapparat

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  En justerbar treningsbenk gir deg et hav av muligheter til hvilke øvelser du kan gjøre, spesielt hvis du også har alt du trenger av vekter og manualer.

  Treningsbenk er et av de mest populære treningsapparatene på markedet, nettopp fordi benken gir deg muligheten til å gjøre mange ulike øvelser. En justerbar treningsbenk gir deg enda flere muligheter. Her kan du justere benken slik at du både kan gjøre liggende og sittende øvelser.

  Den mest populære øvelsen å gjøre på treningsbenken er benkpress, men du kan også kjøre liggende flyes med manualer, stående roing med manualer eller liggende triceps med manualer. For å nevne noen øvelser. Kjøper du en justerbar treningsbenk får du stilt inn benken til sittende/halvliggende posisjon hvor du kan gjøre for eksempel biceps eller skulderpress med manualer.

  I tester gjort på justerbar treningsbenk i 2021 er masterfit justerbar treningsbenk fra Master Fitness blant favorittene. Dette er en treningsbenk som vinner tester fordi den skal være av høy kvalitet, samtidig som den er godt egnet for alle som er interessert i en treningsbenk enten til hjemmebruk eller til treningssenteret. Benken er bygd på en stabil stålramme med god konstruksjon, den har også justerbar rygg- og sitteputer som er 5 centimeter tykke. Her får du altså komfort når du skal gjøre treningsøvelsene dine.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Det er mye å velge mellom i markedet for justerbar treningsbenk, for å gjøre valget og innkjøpet ditt enklere har vi plukket ut det vi mener er våre anbefalte produkter i 2021. Ettersom produktene koster en del, er det som regel fri frakt og benkene er enkle å montere opp.

  Ideell treningsbenk for hjemmebruk

  Hammer sin justerbare treningsbenk er anbefalt til deg som ønsker å investere noen tusenlapper ekstra i en benk med høy kvalitet som gir deg følelsen av å ha treningsstudioet hjemme. Treningsbenken tåler en maksimal belastning på 450 kilo, den står gått på gulvet og gir deg muligheten til å gjøre mange ulike øvelser. Ryggstøtten kan faktisk i fem porsjoner, så her er det rom for variasjoner.

  Benken har en bred ryggpute med god polstring, for å gi deg god komfort. Putene er polstret med kunstlær av høy kvalitet, som i tillegg er enkelt å rengjøre.

  Fakta og egenskaper

  • Tjukk polstring slik at du kan sitte behagelig

  • Ryggstøtte kan justeres i 5 posisjoner

  • Transporthjul for enkelt flytting

  • Mål 170x65x50 cm

  • Maksimal belastning 450 kg

  • Vekt 37 kg

  Beste justerbare treningsbenk

  Funksjonell treningsbenk

  Denne treningsbenken fra Master Fitness har vært testvinner i 2021, hos blant annet "best i test". Vi anbefaler benken til deg som ønsker en funksjonell treningsbenk til hjemmebruk og som ønsker en benk som er enkelt å bruke.

  Benken er justerbar og tåler en maksimal belastning på 200 kilo, så du har muligheter for å løfte tung. Ryggdelen kan stilles inn i fem ulike nivåer, fra 0 til 90 grader. I tillegg kan setet justeres i tre forskjellige posisjoner. Med andre ord kan du ha stor variasjon i treningsøkten din og i hvilke øvelser du skal gjøre.

  Ryggputen er 50 millimeter tykk, noe som vil gi deg god komfort, og den har en bredde på mellom 20,5 til 26,5 centimeter.

  Vekten på benken er 20 kilo. Lengden på benken er 115 centimeter, bredden er 50 og høyden 48 centimeter.

  Justerbar treningsbenk

  Treningsbenk med både rygg- og magebenk

  Tunturi har her designet en multifunksjonell treningsbenk med både rygg- og magebenk. CT80 Core Trainer anbefales til deg som vil ha en treningsbenk med mange muligheter til treningsrommet hjemme, hvor det også er muligheter for å trene to personer i samme treningsbenk.

  Med denne kan du trene mage, rygg, lår og ben. Tunturi Combi Bench CT80 Core Trainer har også mange praktiske funksjoner som øker både allsidigheten og individuell tilpasning på treningsøktene. Du kan enkelt endre høyden, slik at du justerer den til hva som passer deg best. Du kan også velge om du vil ha benken flatt eller i sittende posisjon, alt ettersom hvilken øvelse du skal gjøre.

  Selve rullene er skumfylte og med slitesterkt trekk. Dette vil gi deg høy komfort og benken lang levetid. Rammene er kraftige og sikrer høy stabilitet og vektbelastninger på opp til 150 kilo. En annen praktisk funksjon med benken er at du kan slå sammen benken når den ikke brukes. På den måten slipper du at den skal ta all plassen.

  Spesifikasjoner:

  • Lengde. 148 centimeter, og 146 centimeter sammenslått.

  • Bredde: 62,5 centimeter, og 62,5 centimeter sammenslått.

  • Høyde: 90 centimeter, og 47 centimeter sammenslått.

  • Sammenleggbar: Ja.

  • Transporthjul: Ja.

  • Vekt: 24 kilo.

  • Maks brukervekt: 150 kilo.

  Tunturi

  Allsidig treningsbenk fra inSportLine

  InSportLine leverer her en allsidig treningsbenk som både kan legges sammen og er justerbar, med en høyde på 39 til 47 centimeter. Og da fire forskjellige høydenivåer, med enkel justering. Her kan du gjøre øvelser for både benkpress og trening med manualer. Treningsbenken er en kraftig stålramme med sklisikre gummiføtter. Den solide rammekonstruksjonen gjør at benken tåler en vektbelastning på 250 kilo. Den kan også slåes sammen og enkelt oppbevares under sengen eller andre plasser, når du ikke bruker den.

  Fold FB100 fra inSportLine anbefales til deg som ønsker allsidig trening hjemme og god variasjon i hjemmetreningen. Her kan du trene benkpress, styrkeøvelser med manualer, benkhopp/box jump, utfall og mange andre gode styrkeøvelser.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: