Badminton racket test

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  En god racket til badminton er viktig for å få mest ut av selskapsspillet. Dersom du spiller profesjonelt, må racketen møte visse kriterier. Selv om du kun spiller for lek, moro og aktivisering, vil en racket av høy kvalitet gjøre spillet langt mer underholdene.

  Det finnes mange racketer å velge fra, og de varierer i pris, utseende og kvalitet. Godt utstyr gjør deg til en bedre spiller, og vil du vinne turneringene i sommer bør du se på våre anbefalte racketer.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Yonex - DUORA 8XP

  DUORA 8XP er en allsidig racket av høy kvalitet, som har gode egenskaper for både amatører og profesjonelle. Her får du fart i spillet, samtidig som racketen gir mye kontroll. Hver side av racketen har en unik funksjon – en for fart og en for kontroll.

  DUORA 8XP gir solide treff og raskere sving, samtidig som du får et unikt og godt grep. Modellen kommer i en lekker sort farge med mørk blå detaljer, og er et ypperlig valg for årets sommerturneringer.

  best i test badminton racket

  Yonex - ASTROX 99 Racket til badminton

  ASTROX 99 er en profesjonell og kraftig racket. Dette er modellen for offensivt spill, og den lar deg slå fra helt nye vinkler. Modellen brukes av toppspillere i verdensklasse, og kommer med Namd rundt hele rammen.

  Namd en grafitt som hardner når du slår kontrollert, men som flekser når du «smasher». ASTROX 99 er også DK-merket, hvilket betyr at racketen kommer direkte fra generalagenten. Du kan dermed være trygg på at dette er et originalprodukt for badminton som gir høy kvalitet i alle ledd.

  badminton racket test

  Yonex Duora 77 Racket til badminton

  Duora 77 er en utmerket racket til badminton produsert med banebrytende teknologi. Modellen blir en forlengelse av din egen arm, og lar deg spille raskt og effektivt. Vil du forbedre både backhand og forehand, er dette et godt valg.

  Duora 77 har en medium fleksibilitet og levers ferdig strenget. Denne modellen ligger rett under topp-racketene, og er en noe enklere variant i samme vektklasse. Som nybegynner eller hobbyspiller, vil du få mye glede av Duora 77.

  badminton racket norge test

  Konklusjon

  DUORA 8XP – Beste racket til badminton

  DUORA 8XP er en unik racket som passer like godt til nybegynnere som erfarne. Den ene siden lar deg stålkontroll under slag, mens den andre gir deg skikkelig fart under kampen. Godt grep, høy kvalitet og egenskaper i toppklasse, gjør dette til et ypperlig valg for alle badmintonspillere.

  Yonex - ASTROX 99 Racket til badminton

  ASTROX 99 er en racket til til badminton som brukes av spillere i verdensklasse. Her får du Namd rundt hele rammen, som hardner under kontrollerte slag, men flekser når du «smasher». DK-merking sikrer et originalprodukt, og dette er valget for offensivt spill.

  Yonex Duora 77

  Duora 77 leveres ferdig strenget, og er en racket av høy kvalitet. Den ligger et hakk under topp-racketene, men er utviklet med en banebrytende teknologi. En god fleksibilitet, balanse og vektklasse, lar deg forbedre både backhand og forehand.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: