Massasjerulle: Vi kårer vår best i test foamroller (inkludert for rygg & fot)

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Har du opplevd å være øm i hele kroppen etter en hard treningsøkt? 

  Du er ikke alene, og dette er noe av grunnen til at masasjeruller har blitt så populære. Med disse produktene kan du nemlig massere og stimulere blodsirkulasjonen i kroppen, noe som kan hjelpe både før og etter trening. En foamroller er enkel å ta i bruk. Basisøvelsen gjør du ved å hvile en del av kroppen på massasjerullen for så å rulle sakte frem og tilbake. Dette kan du gjøre med store deler av kroppen, men det gir ekstra god effekt på ben, rygg og rumpe. 

  Ønsker du å komme i gang med øvelser med en foamroller? Vi har gått gjennom mange produkter fra flere forskjellige butikker og nettbutikker og funnet de aller beste produktene mtp. pris og kvalitet. Les videre i vår massasjerulle test, så er du sikker på at du får det beste produktet for deg!

  Best i test massasjerulle: Våre vinnere

  Det finnes utallige massasjeruller å velge mellom, og det kan være utfordrende å vite hvilket produkt som passer best for deg. Derfor har vi gjort arbeidet for deg og valgt ut massasjerulle best i test i en rekke forskjellige testkategorier.

  Casall Foam Roller

  Denne foamrolleren fra Casall har gjort det ekstra godt i vår foam roller test og er et perfekt produkt for både nybegynnere og mer erfarne treningspersoner. Mediumstørrelsen gjør at du kan trene nesten alle øvelser på den, og den passer f.eks vel så bra som en foam roller for rygg som en massasjerulle for fot. Likevel er den ikke større enn at du kan ta den med når du er ute og reiser, så om du ønsker litt ekstra trening under sommerferien eller å ha den med når du skal tøye ut på gymmen, vil vår anbefalte foam roller fra Casall kunne være en god match for deg.

  Den myke overflaten gjør at du ikke belaster kroppen like mye som ved bruk av en hardere massasje rulle. Dette bidrar til at du som nybegynner kan trene litt “feil” i starten uten at det vil ha så mye å si.

  Prislappen er på under 500 kr, noe som gjør at de fleste vil kunne ta seg råd til produktet. Dette er også en billig penge mtp. hvor godt produktet er.

  Enkel massasjerulle

  Testvinner: Trigger Foamroller Pro

  Denne massasjerullen har alt du trenger og er en goto for mange fysioterapeuter.

  Noen ruglete kanter som gjør effekten større, men ikke for store som gjør smerten uhåndterbar.

  Konstruert av kvalitetsmaterialer som ikke går i stykker.

  Rull før trening og gjerne en gang eller to i løpet av dagen for maks effekt.

  Beste Foamroller

  Trenger du dypere massasje? Da er denne for deg😅

  Denne massasjerullen er både større og kommer med en hardere og mer ruglete overflate enn vår helhetlige testvinner. Den store størrelsen gjør at du kan trene enda flere øvelser på den, og den passer f.eks perfekt for trening med foam roller på rygg.  Den ruglete overflaten vil grave dypere i muskler og bindevev, dette er bedre for folk som har "rullet" før og de som har høyere smerteterskel da en får bedre effekt. Kvaliteten på er upåklagelig, og det ruglete mønsteret gjør at du kan få ekstra godt treningsutbytte med dette produktet.

  Svart massasjerulle

  Massasjerulle – viktige ting å tenke på?

  Om du ønsker å prøve ut en massasjerulle, burde du først vite hvilket produkt som egner seg best for deg. Produktene kommer i både små og store størrelser, hvor de små egner seg best for mindre muskelgrupper og også er praktiske om du skal ha de med på reise, mens større produkter er enklere å ta i bruk og passer spesielt godt for nybegynnere som prøver ut en massasjerulle for første gang.

  Det er også viktig å ikke  overdrive treningen. 2 - 3 sets pr. muskelgruppe, hvor hvert sett er på under ett minutt, vil holde i massevis, og du burde begrense deg til 2 - 3 økter pr. uke. Gjør du det, vil du kunne oppleve mange positive helseeffekter, mens å trene for mye kan bidra til nye, ømme muskler og andre plager.

  Foam rolling hjelper ikke for mer alvorlige plager, men er ment som et produkt for å lindre normal ømhet som kommer etter hard trening. Har du vedvarende smerter som ikke forsvinner ved bruk av f.eks foam roller på rygg eller ben, kan det være lurt å oppsøke en terapaut eller lege for å se om andre hjelpemidler burde taes i bruk.

  Kvinne bruker massasajerulle

  Foam roller hos XXL, Biltema, G-sport, Gmax eller Sportamore – Hvem tilbyr det beste foam roller-tilbudet?

  I jakten på beste foam roller i Norge har vi gått gjennom en rekke forskjellige butikker og sjekket ut deres utvalg. Alle sportsbutikkene hadde flere alternativer å velge mellom, og det var også mulig å finne en billig foam roller hos XXL, Biltema, men hvor kan du gjøre best mulig foam roller kjøp?

  Om du ønsker å besøke fysiske butikker, fant vi både en foam roller hos G Sport og Gmax med god kvalitet til en grei pris. Men med alle gode alternativene som finnes på nett, kan det være like så greit å bestille produktet og få det levert til der du bor.

  Logo til posten og bring

  Opplev foam roller-effekten for deg selv!

  Om du har slitt med smerter etter trening, kan en foamroller bidra til å lindre disse smertene og samtidig gi kroppen en god og etterlengtet massasje. I tillegg vil jevnlig bruk bidra til å stimulere blodsirkulasjonen, noe som egner seg godt både før og etter en treningsøkt. Om du trenger enda dypere massasje, se vå massasjepistol test.

  Vår foam roller best i test, Casal Foam Roller Medium, er et allsidig produkt hvor du kan trene med store deler av kroppen, og produktets myke overflate gjør det til et veldig godt foam roller kjøp for nybegynnere.

  Jogger på vei

  Dette produktet passer bra uansett om du trener styrke eller driver med fotball eller løping, så nesten alle vil kunne dra nytte av trening med en foamroller!

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss