Fulldempet elsykkel test 2024 - Få ekstra krefter i terrenget

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Er du glad i å sykle i terrenget? Med en fulldempet elsykkel kan du, uansett fysisk form, reise ut på uforglemmelige turer i skogen. Her får du komfort og ekstra hestekrefter, med elektrisk motor.

  Elsykkel har for alvor kommet inn på sykkelmarkedet og blitt et "must have" for både aktive mosjonister og trimmere. De siste årene har det flere av sykkelmerkene produsert fulldempet elsykkel, en sykkel til de som er glad i å sykle på sti, grus og ulendt terreng. Selv om en god fulldempet elsykkel koster fort over 40 000 kroner, får du mye valuta for pengene. Nettopp fordi du virkelig kan reise ut på eventyr i skog og mark. Med elektrisk motor får du ekstra hestekrefter i de bratteste bakkene og mest krevende terrenget, og med demper både foran på gaffelen og under setet gir det deg god komfort på stiene. Det er mye å velge i på markedet over sykler. Og det har vært en stor utvikling av elsykler de siste årene. Flere av de største sykkelprodusentene i verden har lagt mye i utviklingen av å lage de beste fulldempede stisyklene. Populære sykler på markedet er for eksempel Scott elsykkel fulldempet og Giant elsykkel fulldempet. Dette er anerkjente sykkelmerker som har produsert og utviklet sykler i årevis, og som nå leverer noen av de beste elsyklene på markedet. Men også Gekko, Pivot og BMC er blant andre sykkelmerker som leverer fulldempet elsykkel i høy kvalitet.

  Våre anbefalte produkt i 2024

  Under kan du lese mer om det nyeste innen fulldempet elsykkel 2024. Forhåpentligvis vil du finne din neste nye sykkel som du kan sykle milevis med til alle årstider.

  Den beste elektriske stisykkelen på markedet

  Pivot Shuttle Team XTR med 29 tommer hjul er en elektrisk stisykkel som sies å være den beste elektriske stisykkelen på markedet. Dette er en fulldempet elsykkel vi anbefaler til deg som virkelig vil bruke penger på sykkel og i tillegg sykler mye i terrenget. Sykkelen er slank, lett, kapabel og har et elegant design med integrert batteri og motor. Pivot Shuttle er utstyrt Shimano EP (85nm) som er en kraftig, lett og dynamisk motor. Den har også det største batteriet på markedet med sine 726wh. Sykkelen er designet med en allsidig og aggressiv geometri, som vil gi deg en balansert ytelse både opp og ned favorittstiene dine. Sykkelsiden terrengsykkel.no har testet Pivot Shuttle og beskriver den som en solid og allsidig elsykkel, perfekt for stisykling. Dette er sykkelen til deg som ønsker god rekkevidde, mye vandring og grove komponenter.

  Detaljer om Pivot Shuttle:

  • Lettere, mer effektiv og sterkere shimano EP8 motor

  • Fox DPX2 demper med 140mm vandring, DW link

  • 726 Wh batteri som er integrert i rammen. Lett og ta ut og inn.

  • Strømløs ladeinngang og på knapp. Pivot Cable port system

  • Aggressiv geometri sørger for gode utforegenskaper og trygghet i høye hastigheter

  • 160mm vandring foran med den klasseledende Fox 38 Emtb demperen

  • Den ultimate dekkombinasjonen med Maxxis Assegai foran og Minion DHRll bak.

  • Fullkarbon ramme vevet med karbonfibre fra øverste hylle og pivots egne og hemmelige veve og støpe teknikk

  • Veier kun 22 kg

  fulldempet elsykkel anbefaling

  Perfekt for norsk skogs- og fjellterreng

  Gekko sin fulldempede elsykkel, Flash ATM med 27,5 tommer hjul, anbefales til deg som vil ha et rått leketøy til norsk skogs- og fjellterreng. Til dette er sykkelen perfekt. Her får du en trygg og forutsigbar sykkel til alle forhold. Elsykkelen leveres med Shimanos kraftige og nyeste EP8-motor som har 84 Nm og et stort batteri på 630wh. Dette gir deg den ekstra kraften du trenger når sykler i utfordrende terreng. Drivverket er et 12-girs Shimano SLX som også fungerer godt under alle forhold, mens de kraftige hydrauliske skivebremsene gir deg solid stoppekraft. Demperne foran og bak har en vandring på 140 millimeter som gjør at du kan holde farten på steinete og ulendte stipartier. Batteriet er integrert i rammen og gir bedre beskyttelse mot vann og søl.

  test fulldempet elsykkel

  Rå fulldempet elsykkel fra Superior

  Med denne elsykkelen fra Superior får du en rå fulldempet elsykkel som passer perfekt til deg som liker å sykle på grove stier. Rammen er av robust aluminium, mens geometrien er moderne som gir deg flyt og selvtillit både i tekniske klatringer og utforkjøringer. Også denne sykkelen leveres med Shimanos nyeste EP8-motor på 85Nm, dette sørger for å gi deg mye kraft når du sykler. Batteriet på 503Wh er integrert i rammen og gir deg en rekkevidde på cirka 100 kilometer når du sykler i terrenget på Eco-modus. I en elsykkel fulldempet test gjort av eMTB.no har Superior eXF 8089 kommet godt ut, nettopp fordi den oppleves som kvikk sykkel med gode komponenter til en fin pris.

  fulldempet elsykkel test 2022

  Fulldempet elsykkel som gir deg maksimal kontroll

  Sykkelprodusenten Rock Machine er kjent for å lage elsykler, terreng- og grussykler med god kvalitet og ikke den dyreste prisklassen. Denne modellen fra Rock Machine er en fulldempet elsykkel med mullet-oppsett og innovativ geometri som skal gi deg maksimal kontroll når du sykler i terrenget. Et mullet-oppsett betyr at du har 29 tommer hjul foran og 27,5 tommer hjul bak. Vandringen på demperen foran er 160 millimeter og bakdemperen har en vandring på 140 millimeter. Shimano EP8-motoren er lett og kraftig og kombineres med et 635Wh-batteri som er integrert i sykkelen. Her får du god rekkevidde til de lengste turene. Setepinnen er senkbar, noe som er med på å gi deg enda bedre kontroll når du sykler i terrenget. Drivverket Shimano Deore 1x10 er kjent for å være markedets mest pålitelige, og med en 11-46-kassett får du også alle girene du trenger når du sykler.

  fulldempet elsykkel test

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss