Ozonmaskin og Ozonterapi byr på mange muligheter - sjekk de ut her!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Det flere bruksområder for ozonmaskiner, og det kan hjelpe deg med å få et bedre inneklima, det kan brukes til å fjerne vondt lukt fra tekstiler, og det kan også gi kroppen din en bedre forutsetning for å kunne opprettholde en god helse – for å nevne noe. Dette er produkter som kan være praktiske å ha i alle hjem, både nye og gamle! I denne testen skal vi se nærmere på noen av de forskjellige bruksområdene, og også se nærmere på hva ozonterapi og ozonmaskiner kan gjøre for deg og ditt hjem!

  Ozon maskin - Therasage TheraO3

  Vi starter med en brukervennlig maskin som vil kunne gi deg bedre luft i hjemmet ditt, som igjen kan gi et bedre grunnlag for god helse. Denne modellen er liten og oppladbar, og du kan derfor bruke den akkurat der du selv ønsker, enten det er på kontoret, i badstuen, eller i bilen – eller et helt annet sted! Maskinen er som sagt svært enkel å ta i bruk, og den har flere innstillinger du kan velge mellom.

  Den har blant annet egne ozon-innstillinger som lar deg velge mellom 30 min eller 60 min hvor det blir sluppet ozon ut i rommet. Ozon avgir en duft, maskinen vil slå seg automatisk av når den valgte perioden er over.

  Det finnes også en ION-knapp på maskinen, som vil sette i gang en periode på 90 minutter, hvor det blir sluppet ut negative ioner. Denne innstillingen fører ikke med seg noe ekstra luft, og kan derfor flott brukes for eksempel når man skal sove.

  Denne modellen er oppladbar, og lades opp via en USB-kabel som du får med i pakken. Denne kabelen er 100 cm lang. Selve maskinen er 7,6 cm lang, 12,7 cm høy, og 5 cm bred, og veier ikke mer enn 0,3 kilo! Den er derfor enkel å pakke med seg når man skal på tur, og rydde bort i perioder hvor man ikke skal bruke den. Når maskinen er fullt oppladet, vil du ha 8 timer med bruk fremfor deg. Dette er et godt valg for deg som ønsker å teste ut hva en ozonmaskin kan gjøre for deg og ditt hjemmeklima!

  anbefalt ozonmaskin

  Ozon generator - test den i ditt hjemmespa!

  Vi fortsetter med en ozonmaskin som er spesielt designet for å bli brukt i spabad. Denne flotte maskinen vil gi deg en effektiv måte å fjerne bakterier i spabadet ditt, uten at du trenger å bruke kjemiske stoffer!

  Ved mellom 2 til 3 gjennomkjøringer med denne maskinen, vil opptil 99,9% av alle bakteriene i spabadet ditt forsvinne – uten at du trenger å tilsette noe annet! Den vil også kunne redusere vannkjemi-behovet i ditt spabad uten at det vil gå utover renheten til vannet, eller hygienen – faktisk kan det bli redusert med 60 % til 90 %! Maskinen er svært enkel å bruke, og du henger den enkelt på panelet til ditt spabad. Dette er en mye mer miljøvennlig måte å holde spabadet ditt fritt for bakterier, og sørge for at det alltid er hygienisk å bade i det. En super, liten maskin som kommer til å gjøre virkelige underverker!

  anbefalt ozon maskin

  Generer god luft og bedre lukt - ozonterapi for biler, campingvogner og hus!

  Denne flotte maskinen vil gjøre det enkelt for deg å få en god og frisk luft i hjemmet ditt – eller hvor som helst annet du ønsker å bruke den! Hvis du sliter med at vondt eller ubehagelig lukt har satt seg fast for eksempel i bilen, campingvognen, eller i båten, vil denne generatoren gjøre kort prosess! På ca 60 minutter vil du kunne oppleve at luften har blitt betydelig mye bedre, mye takket være ozonen som maskinen slipper ut. Ozon gir fra seg duft av renhet, og etterlater seg stedet den blir brukt, med et mye friskere klima.

  Denne maskinen vil bli et must for alle som har kjæledyr som har en tendens til å ha uhell, så vel som det blir et praktisk produkt å bruke steder hvor fukt har satt sine spor. Derfor vil den være kjekk å bruke hvis du har et eldre hus som trenger litt ekstra stell og behandling, eller hvis du for eksempel har kjøpt en gammel bil eller campingvogn hvor en innestengt lukt sitter litt for godt igjen. Bruker du denne ozonmaskinen sammen med rensing og støvsuging når du skal rense seter, sofaer eller eldre biler, vil du kunne bli kvitt seg de værste luktene, helt enkelt!

  For at din nye ozonmaskin skal få så lang levetid som mulig, anbefales det å kun bruke den i tørre miljøer, og det er viktig at ikke mennesker, dyr eller planter befinner seg i rom som skal eksponeres for ozon, da det er giftig i store mengder. Det er også viktig å lufte godt ut etterpå. Husk å lese bruksanvisningen nøye! Dette er altså en ypperlig ozon-maskin, bil, båt, vogn eller hus - den hamler opp med alt på overaskende kort tid!

  beste ozonmaskin

  Ozon maskin - best i test for større rom!

  Når du trenger å kunne friske opp selv større rom, så er denne maskinen uten tvil et godt valg! Denne maskinen slipper ut ozon som som effektivt binder seg fast til de molekylene i luften som står bak den vonde lukten, før de sammen brytes ned.

  Også denne maskinen bør man kun bruke i tørre rom, for å forlenge levetiden så mye som mulig. Man regner at en behandling på 60 minutter vil passe for de aller fleste typer av vond lukt som du har problemer med, og at du må beregne ca 30 minutter med utlufting etter endt behandling. Dette gjelder både for rom, hele leiligheter, og for for eksempel biler og bobiler. Denne modellen veier ca 7 kilo og det er enkelt å ta den i bruk. Det er viktig å sette seg nøye inn i bruksanvisningen før du tar denne flotte ozonterapi-maskinen i bruk, for å være sikker på at du bruker den på tryggest mulig måte.

  En ozon-generator som dette vil kunne gjøre underverker i ditt nykjøpte hus, eller når du ønsker å fjerne det karakteristiske hytte-lukten fra boliger som har vært stengt lenge. Et godt kjøpt som vi tror de aller fleste av oss kommer til å få bruk for på et eller annet tidspunkt!

  ozon maskin test

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss