Test av Spirulina produkter

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Hva er spirulina? Spirulina er en blågrønn alge som finnes i ferskvann nesten over hele verden. Faktisk kan man se bruk av spirulina i mat og til medisinsk bruk helt tilbake til Aztekerne sin tid! At dette er hardføre alger, hersker det ingen tvil om, da de til og med kan dyrkes i verdensrommet – en superfood i ordets rette mening! Spirulina finnes som kosttilskudd både i pulverform og som tabletter.

  Inneholder en rekke vitaminer og mineraler

  Spirulina effekt utspiller seg på flere måter: i tillegg til vitaminer slik som B1 og B2, samt vitamin A, C, E og K, er også spirulina en perfekt kilte til jern og proteiner av høy kvalitet. De er også svært rike på antioksidanter. Vitamin B1 er svært viktig for fordøyelse av ett og proteiner, og gir økt energi, forbedret øyehelse. Innholdet av jern gjør dette kosttilskuddet til et yndet middel for vegetarianere og veganere, da spirulina er langt mildere mot magen enn jerntabletter. I spirulina finner vi høye nivåer at kalsium, faktisk hele 26 ganger mer enn i melk! I tillegg til alt dette, samt en rekke fler vitaminer, er spirulina lett fordøyelig og virker mettende, og kan derfor også virke slankende. Snakker om supermat!

  Økologisk spriulinapulver

  Dette pulveret er laget av tørkede alger, og er en helt super kilde til både fiber og protein! Vi ser jo ofte at kosttilskudd blir solgt som piller, men det er alltid deilig å kunne variere litt – for ikke å snakke om at det er enklere å få i seg. Med dette spirulina-pulveret fra Superfruit har du fler muligheter i forhold til hvordan du ønsker å få i deg alt det sunne: kanskje du vil bruke det i din daglige matlaging? Eller hva med å blande det inn i en deilig smoothie? Det er helt opp til deg! Superfruit er et svensk selskap som siden 2007 har produsert og levert supermat av høy kvalitet. De er kjent for sine naturlige produkter og for hvor nøye de kontrollerer produktene sine. Her får du garantert høy kvalitet, og som en ekstra bonus så finnes det ingen unødige tilsetningsstoffer i produktene deres!  Dette pulveret er en perfekt og enkelt måte å få i seg gode mengder fiber og protein i hverdagen – det anbefales at man starter med små doser først, før man så venner seg til det, og øker gradevis. Fra én halv til én hel teskje, og opp til én halv til én hel spiseskje. 

  spirulina erfaring best i test

  Kvalitet rett fra Hawaii!

  Fra Rawpowder har vi spirulina kapsler: kosttilskuddet for deg som ønsker mer fiber i hverdagen – rett fra Hawaii! I denne pakken får du 200 stk helt økologiske tabletter, som er egnet for både veganere og vegetarianere, siden de er helt naturlig fri for animalske bestanddeler. Spirulina tabletter har et høyt innhold av proteiner og kostfiber, som gjør de til et flott og fornuftig tilskudd i hverdagen, enten du trener eller ikke. For deg som trener, finnes det faktisk litt ekstra fordeler, siden proteinene er viktige for deg som ønsker å bygge muskelmasse, og mist like viktig for å opprettholde dem. Spirulina er prettet med proteiner og kan være en god hjelp for deg som ønsker å få mer ut av din trening, og ønsker å se resultater raskere.  Takket være det høye nivået av jern, kan disse tablettene også bidra til å at du orker å yte mer på trening – to fluer i en smekk! 

  Spirulina slanking

  Supernature Spirulina - forfriskende!

  Spirulina smoothie på vei til deg! Hvis man må sette fingeren på én ulempe med kosttilskudd, så velger nok noen å referere til smaken, og da kanskje særlig på smaken av pulver. Mye av dette kan selvfølgelig «gjemmes» i en juice, i mat eller i en smoothie, og resultatet er riktig så smakfullt! Men hvis du er en av dem som fremdeles syntes at pulver kan smake litt vell «sunt», så er dette så absolutt løsningen for deg! I denne posen finner du en blanding av rå-kakao, frisk mynte og karob, i tillegg til spirulina! Resultatet blir en deilig smak av sjokolade og et hint av frisk mynte – forfriskende og sunt!  Her får du en deilig søt smak uten tilsatt sukker, og smaken er utrolig god!  Dette blir virkelig en drikk som gjør at du ikke tenker over hvor sunt det faktisk er, siden smaken er så søt og frisk! Det anbefales at du bruker 2 ss om dagen, og du kan gjerne blande det inn i en smoothie, eller bland det inn i et glass kald melk! I tilfelle du ble bekymret over redusert effekt, så kan vi berolige deg med at dette er like sunt som de andre pulverne og kapslene som vi kikker på – det er bare smaken som er bedre! 

  spirulina pulver test

  Ren spirulina

  I denne posen finner du utelukkende ren spirulina pulver; økologisk dyrket med en rekke spennende egenskaper! Dette pulveret fra Vitaprana inneholder faktisk hele 68% proteiner og har dessuten et svært lavt fettinnhold. Er du en av den mer erfarne sorten når det kommer til kosttilskudd i pulver-format, kan du fint blande dette kun i vann. Andre vil nok foretrekke å blande spirulina pulver i en mild juice eller mikse det inn i en smoothie – uansett er det enkelt å få i deg alt det du trenger av vitaminer og mineraler med dette produktet!  Spirulina er en stor og viktig kilte til en rekke vitaminer, slik om A og B12. Vitamin A er viktig for syn, hud og slimhinner, og dessuten viktig for omsetning av jern. Vitamin B12 er viktig for omsetning av energi, samt optimale nervefunksjoner. Det bidrar også til å redusere tretthet og utmattelse. Dette kosttilskuddet kan gi deg resultater slik som at energinivået ditt vil oppleves som mer balansert, og du vil også kunne føle deg mer uthvilt i hverdagen! 

  økologisk spirulina

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss