Yogamatte fra XXL - Ikke kjøp en XXL yogamatte før du har lest vår test

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  Har du tenkt å kjøpe en yogamatte fra XXL? Da burde du først lese dette! Om du er på utkikk etter en yogamatte fra XXL, vil du få mange produkter av god kvalitet å velge mellom. Dette gjør at flere velger å handle en XXL yogamatte, men det de ikke vet er at det finnes mange alternativer som kan gi vel så god pris samt mange flere valgmuligheter. Alternativene vi snakker om er alle de nye nettbutikkene som har dukket opp de seneste årene. Her er det både trygt og enkelt å skaffe seg treningsutstyr, og du kan f.eks finne vår testvinner, Abilica Eco Yogamat, flere steder på nett.

  Fordeler ved å bruke en yogamatte

  Yogamatter gir deg et behagelig underlag når du trener hjemme eller i et treningsstudio. Dette er spesielt viktig for trening som yoga, hvor du sitter i mange forskjellige posisjoner og ofte lener vekten din på ben eller knær.

  I tillegg til å minimere belastningen for kroppen, gir en yogamatte deg også et veldig godt feste. Et godt eksempel på når dette er nyttig, er om du trener planken. Her er det lett at føttene og armene sklir, men dersom du bruker en yogamatte som underlag, er det mye enklere å holde seg oppe.

  En yogamatte fra XXL eller andre butikker kan du også bruke til mye mer enn å trene yoga. Som nevnt ovenfor, vil planken og andre øvelser hvor du har bena i bakken både bli enklere og mer behagelige å gjennomføre, og om du f.eks trener spensthopp, vil matten gi deg et mykt underlag som demper en del av påkjenningen hver landing gir. 

  For andre yogamatte alternativer se her.

  Glimrende yogamatte ⭐⭐⭐⭐⭐

  De viktigste egenskapene som skiller en god yogamatte fra en dårligere en er grep og stabilitet. Om matten flytter seg litt på gulvet mister en lettere balansen og flyten.

  Denne yogamatten har egenskapene vi ser etter. Den har et veldig godt grep og ligger stødig mot underlaget.

  Testerne våre hadde mye positivt å si om Casall sin premium matte.

  "Deilig med så stor matte"

  "Beste yogamatten jeg har prøvd"

  Vi sier bare løp og kjøp.

  Yogamatte XXL – Bra, men det finnes bedre alternativer

  Enten om du ønsker å handle en yogamatte fra XXL, Clas Ohlson, G Sport, Sport 1 eller Biltema, kan det være lurt å sjekke ut hvilke alternativer du kan finne på nett. Med så mange nettbutikker å velge mellom, vil du ofte kunne finne en bedre pris enn hos butikkene nevnt ovenfor. Flere nettbutikker tilbyr også veldig gode kjøpsvilkår til sine kunder, inkludert alt fra angrerett og åpne kjøp til gratis levering over en viss sum. Norske butikker leverer også over store deler av landet, så enten om du ønsker en yogamatte til Trondheim, Bergen eller Oslo, vil du enkelt kunne finne en leverandør som kan hjelpe deg.

  Prøv ut trening med en yogamatte

  Ved å gå til innkjøp av en yogamatte, vil du gjøre kroppen din en stor tjeneste. Da kan du trene på et mykt og behagelig underlag som også gir deg et godt feste under øvelser hvor dette trengs.  Vi har valgt ut Abilica Eco Yogamat som vår testvinner, da vi mener dette produktet gir deg veldig god kvalitet for prisen samt både tykkelsen og størrelsen på matten gjør det til et veldig allsidig produkt som kan brukes til alt fra yoga- og styrkeøvelser til diverse kondisjonstrening.

  Om du handler på nett, kan du også enklere finne ønsket produkt til en god pris, hvor butikkene også ofte gir deg muligheten for åpne kjøp samt benytte deg av angreretten.

  XXL i Norge – Landets største sportskjede

  XXL åpnet sin første butikk i 2001 og har siden den gang levert alt fra ski- og hockeyutstyr til kajakker og sykler til kunder over hele Norge. Butikkene er å finne fra Tromsø i nord til Arendal i sør, og med sine store varehus har de etablert seg som et senter for alle sports- og friluftsinteresserte. I 2010 åpnet også kjeden sin første butikk i Sverige, hvor firmaet nå driver hele 13 utsalgssteder. I tillegg har de én butikk i Finland, og i 2017 åpnet de også sin første forretning utenfor Skandinavia, i Østerrike.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: