Telt test - Stort utvalg og mange valgmuligheter

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  Det finnes et stort utvalg av telt, fra billig partytelt for festvalbruk, til mer avanserte modeller med plass til mange personer og fjelltelt som tåler mer. Hvilket telt som du kjøper avhenger i stor grad av hvilket bruksområde teltet skal dekke. Se resultatene av vår test av familietelt, tilbud telt og store hustelt.

  For fjellturen skal teltet gjerne være lett og kompakt, for campingplassen kan teltet gjerne være større og tyngre, slik at du kan feriere med relativ komfort. I vår test kan du finne beste billig telt, campingtelt familie eller romslige 6 manns telt, og et stort utvalg av gode produkter.

  Våre anbefalte telt i 2022

  Beste telt 6 personer - K6 Premium fra Fauna

  Familietelt 6 personer

  K6 Premium fra Fauna er det perfekte 6 mannstelt. Det passer godt for campingturer med familien og gir også romslig plass med sine to soverom med plass for stående høyde. Konstruksjonen er stabil og solid, og det er enkelt å sette opp teltet. Ytre teltduk er i kraftig og tett polyester med høy UV-beskyttelse, og innerteltet er både vannavvisende og pustende.

  Det er ingen sak å ta det verken opp eller ned i løpet av få minutter slik at det egner seg godt rundreiser. Vekten er på 28 kg, slik at K6 Premium muligens ikke egner seg for å bæres rundt, men det kan pakkes ned slik at det ikke tar opp mye plass i bilen.

  Teltet er som skapt for campingplassen, men åpning for strømkabler, hyllesystemer av netting, gode lampeholdere i taket, og et gulv i kraftig polyester.

  telt 5 personer

  Beste billige telt: Bestway NuCampX2

  Telt tilbud

  Bestway NuCampX2 er et grunnleggende 2 manns telt med en lav pris. Det er et sommertelt med et lag som passer greit for to personer som vil beskyttes mot eventuelle regnskyll og irriterende insekter, samtidig som det er nok av luftingsmuligheter. Sømmene er vanntette og myggnettingen er tettvevd.

  Utover dette er NuCampX2 meget lett, med en samlet vekt på 2,1 kilogram. Teltduken er brannsikker og monteringen kan gjennomføres i løpet av få sekunder. Teltet leveres med en praktisk transportveske som også gjør det enkelt å pakke ned teltet på kompakt vis, for en enkel transport.

  Bruken er nok litt begrenset, men NuCampX2 egner seg bra for enkel bruk på sommeren, om du skal på festival og ikke vil styre for mye, eller om barna har lyst på et telt som kan brukes for en spennende overnatting i hagen. Om du skal å bilferie og vil holde det enkelt kan teltet også enkelt slås opp ved siden av bilen når det er tid for en lur.

  Lett telt

  Beste telt 4 personer - Lofoten Pro Camp

  Fjelltelt 4 personer

  Helsport er kjente for kvalitet og holdbarhet. Om du trenger et fjelltelt for 4 personer er Lofoten Pro Camp et bra valg. Dette er et tunneltelt som passer bra for familier eller for små grupper. Soveplassene er på hver side av inngangen på siden, og man sover skulder mot skulder, i to innertelt som hver har romslig plass.

  4 manns tunnellteltet er i fargen naturlig olivengrønn. Den totale vekten er på under 4 kilogram. Teltet gir romslig plass i forteltet, både for lagring av utstyr, så vel som for eventuell varming av mat, om været ikke helt skulle spille med.

  Utover dette er Lofoten Pro Camp laget i høy kvalitet som passer bra for norske forhold. Dette betyr at et slikt turtelt er et telt som gjerne holder i en generasjon eller to. Slik kan du ha mange fine fjellturer, hvor du sover varmt, trygt og tørt.

  Obs: Teltet selges i 3 forskjellige størrelser. Pass på å velge riktig.

  4 manns telt

  Beste store telt: Frisport Extreme 15 Extra

  Stort telt

  Frisports helårslavvu er et fremragende turtelt for grupper, og holder en høy kvalitet. Teltet tilbyr en behagelig komfort med nok klarning for å stå, og en størrelse som gir behagelig soveplass for 8 personer på teltgulvet. Arealet (uten vindfanget) er 25 kvadratmeter, mens høyden i midten av kuppelen er 350 cm.

  Den ytre teltduken er laget av slitesterk polyoxford ripstop og konstruksjonen tålet høy belastning, både når det kommer til vind og snø. Dette er et hovedtelt som med fordel kan brukes året rundt, og er på mange vis en lavvo for det nye århundret.

  Lavvoen har justerbar topphat om det skulle trengs. En kan stå oppreist inne i teltet, noe som gir ekstra komfort som bare tilbys i et xxl telt.

  Hovedteltet veier 21 kilo, kommer sammen med ytterduk og gulv, og har en inngang. Det kommer med alt av nødvendige stenger, men det er mulig å forsterke disse med ekstra stenger om forholdene skulle kreve det. Dertil har det plugger for forankring når det skulle trengs. Den ytre delen av konstruksjonen tillater også ekstra bardunering.

  camp telt test

  Beste 3 manns telt - Fjällräven Abisko Shape 3

  Turtelt for to eller 3

  Fjällräven Abisko Shape 3 er et turtelt som passer bra for to eller tre personer. Teltet kan pakkes ned meget kompakt, med et pakkemål på 40 x 20 cm, og det veier kun 2,56 kg. Når teltet er satt opp har et en flate på 400 x 180 cm på utsiden, med et indre telt på 220 x 160 cm.

  Den gode designen og smidige formen gjør at du kan bruke Abisko Shape i selv de mest utfordrende omgivelser. Teltet holder stand mot både regn, snø og vind og gir deg et behagelig inneklima hvor ting kan tørke, takket være smarte luftinger og ventiler. forteltet tilbyr nok plass til å lagre vått og skittent utstyr, samtidig som det også gir nok plass til å bruke en liten primus om været skulle være for dårlig.

  Slik passer Abisko Shape 3 bra for par eller for en liten familie. Samtidig vet du at du kjøper en kvalitet som holder i lang tid og som er slitesterk, når du velger Fjällräven. Merket et kjent for å lage utstyr og klær som holder over generasjoner, slik at du forblir varm og tørr.

  kjøpe telt pris

  Kjøp telt for den rette anledningen

  - Vi anbefaler et stort utvalg av størrelser og priser

  test familietelt

  Et telt er ikke kun et telt. Hvis du skal vandre gjennom fjellheimen kan det lønne seg å ha et lett ett på lur. Om du har tilgang på transport, som båt eller bil, kan det ofte lønne seg å ha med et større telt, spesielt om du skal slå leir på et sted over lengre tid. To personer kan også sove fremragende i et telt for 5 personer, og selv om du reiser alene trenger du ikke nødvendigvis å presse deg inn i et 1 manns telt.

  Hva du trenger krever litt ettertanke over dine egne vaner og behov. Derfor anbefaler og tester vi et stort utvalg av forskjellige telt med god kvalitet, telt med ståhøyde, så vel som rimelige og gunstige telt som passer bra for det nødvendigste.

  Nyt en overnatting i skjærgården, en vandring over høyfjellet på rypejakt, eller noen ville dager i partyteltet ditt på Roskildefestivalen!

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss