A Vitamin - et flott tilskudd for hud, syn og helse!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  Vitamin A har en rekke positive effekter på kroppen vår! Det er et fettløselig vitamin, som vi må tilføre via kostholdet vårt. Det finnes mange Vitamin A kilder, og vi finner det i en rekke animalske produkter, som for eksempel melkeprodukter, i fet fisk og i egg, samt gulrøtter og andre grønnsaker. Vitaminet er viktig for å opprettholde et sunn øyehelse. Det er heller ikke uten grunn at det blir reklamert med hudpleieprodukter som inneholder vitamin A: det hjelper også til med å holde huden sunn og frisk! Hvis du har altfor lavt inntak av Vitamin A, kan det føre til redusert vekst og redusert syn, og i kan til slutt føre til blindhet. Men ikke vær redd, i følge Det Store Norske Leksikon, så får de aller fleste av oss i oss rikelig med vitamin A gjennom kostholdet. Kosttilskudd som inneholder vitamin A blir brukt som en ekstra booster for å støtte immunforsvaret, samt opprettholde sunn øyehelse og fin hud. I denne testen ser vi på et lite utvalg av produkter som inneholder A vitamin, og forteller deg om hvordan de kan hjelpe deg!

  Enkelt inntak av Vitamin A

  I denne boksen får du 50 tabletter som hver inneholder all den A vitamin som kroppen din trenger gjennom en dag. Som tidligere nevnt så er dette et fettløselig vitamin som må tilføres kroppen, og kosttilskudd slik som dette er en effektiv måte å få rett inntak av mye vitamin A på. A vitamin bidrar til å opprettholde kroppen sin normale omsetning av jern, samt at det hjelper til med å vedlikeholde et sunt immunforsvar. Syn og hud blir også positivt påvirket av vitamin A, og normale verdier av vitamin A hjelper også til med å opprettholde normale slimhinner i kroppen. Det anbefales at du tar en tablett om dagen i forbindelse med et måltid, og du bør helst ikke ta mer enn dette om dagen. Det anbefales heller ikke å ta flere kosttilskudd som inneholder vitamin A samtidig.

  Vitamin a tabletter

  A vitamin krem mot fine linjer og rynker

  Riktig hudpleie er essensielt for å oppnå en sunn hud, og med rett hudpleie kan man også forebygge aldringstegnene som kommer snikende med alderen. Vitamin A spiller en viktig rolle her også, og det er ikke uten grunn at mange hudpleieprodukter inneholder mye vitamin A! Et godt eksempel finner vi her, i denne øyekremen beriket med Vitamin A. Denne flotte øyekremen fra Beauté Pacifique inneholder både vitamin A og vitamin E. Faktisk så finner vi tre ulike typer A vitamin i denne kremen, som er spesielt sammensatt for å gjennomrette strukturen til huden rundt øynene, og bidrar til gjenoppbygging av den fuktigheten som finnes naturlig i hudens overflate. Kremen sørger også for at huden rundt øynene blir mindre gjennomsiktig, som igjen reduserer rynker og synlige linjer. Det anbefales å bruke kremen annenhver dag i de første ukene, slik at huden får tid til å venne seg til kremen, og for å forhindre rød hud. Denne vitamin A kremen kommer til å bli et effektivt tilskudd i din daglige hudpleierutine!

  vitamin a kremer

  Pleiende balsam beriket med vitaminer og Aloe Vera

  Som nevnt, så er vitamin A godt for kropp, hud og hår, og sistnevnte får en kongelig behandling takket være denne balsamen! Denne balsamen fra Vichy er utviklet spesielt for å gi nytt liv til håret ditt! Vichy smykker seg med at deres hud og hårpleieprodukter er utviklet ut i fra termalsk kildevann fra Frankrike, som sies å ha en beroligende effekt på sensitiv hud samtidig som det styrker hudens naturlige forsvar. Spesielt flott er det å bruke denne balsamen hvis du sliter med livløst og tørt hår. Den spesielle formelen inneholder vitaminene A, C og E, samt Aloe Vera og -ekstrakt gir deg følelsen av at håret blir sunnere og får en fornyet glans. Formelen er hypoallergen og helt uten silikon, og kan virke beroligende på en stresset og følsom hodebunn.

  a vitamin krem

  Mye A vitamin i enkle kapsler!

  Bio-Life kommer her med en enkel og flott måte å få i seg mye a vitamin samt andre viktige vitaminer og mineraler! Med disse inneholder sink, Vitamin C og E, og selen. Alle disse er viktige for å opprettholde sunn øyehelse, sunn hud og normal pigmentering av hår. Betakaroten har også en beskyttende effekt mot solen, men det er viktig å merke seg at disse kapslene ikke erstatter bruk av solkrem! I hver pakke får du 60 kapsler, og det er anbefalt at man ikke overskrider den daglige doseringen på én kapsel - du trenger kun én om dagen for å få i det alt det du trenger!

  a-vitamin

  Fornyer og forsterker kollagenstrukturen i huden i ansiktet ditt

  Vi ser på enda en krem som er beriket med vitamin A. Denne kremen er en anti-rynke krem som har dokumentert effekt, og er et fint tilskudd i den daglige hudpleierutinen din. Dette er en krem du kan begynne å bruke allerede fra 25 års alderen hvis du ønsker å forebygge aldringstegn, og for å redusere de tegnene som allerede har begynt å vise seg. Kremen inneholder mye vitamin A, og er sammensatt av to typer av vitaminet som jobber sammen for å fornye i huden. Denne kremen er en såkalt reparerende krem, og er designet som nattkrem. For å gi huden din mulighet til å tilvenne seg kremen, anbefales det å bruke den annenhver kveld i fra én til to uker, før du begynner å bruke den hver natt.

  A vitamin krem

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss