Tredemølle uten motor (ekstra god til intervalltrening) - Hastigheten styres av deg

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Med en motorløs tredemølle vil büde løpere og turgüere bruke mer krefter enn pü en motorisert tredemølle. Løpebeltet beveger seg kun hvis du beveger deg, og hastigheten styres dermed av deg. Dette er en mølle som passer for deg som ønsker enda mer effektiv kondisjonstrening.

  Det finnes to kategorier av tredemøller; Den med motor og den uten motor. En tredemølle uten motor egner seg büde til güturer, løpeturer og intervalltrening, men du für ikke noe hjelp til ü sette fart pü løpebündet. Farten er det ene og alene du som styrer. Med andre ord vil du fü pulsen opp i en høyere intensitet og med lavere hastighet, enn om du løper pü en motorisert tredemølle.

  Tredemølle uten motor har blitt mer og mer populÌrt de siste ürene. Spesielt godt utbytte kan du fü av ü løpe intervall pü tredemølle uten noe hjelp fra en motor. Det blir mer likt som ü løpe utendørs pü asfalt. Det er mange fordeler ved ü investere i en tredemølle uten motor. Ettersom mølla er muskeldrevet vil du med stor sannsynlighet bruke flere kalorier per kilometer, fordi det er du som kontrollerer og styrer hastigheten. Mølla trenger heller ikke ü kobles til strøm, som betyr at du kan plassere tredemøllen hvor som helst. En annen fordel er at sikkerheten er høyere pü en slik tredemølle, fordi bündet stopper nür du stopper ü beveger deg.

  De motorløse tredemøllene gir deg muligheten til ü gjennomføre solide og gode treningsøkter med intervaller. For eksempel er 4x4 intervall tredemølle en populÌr variant eller pyramide intervall pü tredemølle. Tredemølle intervall kan selvfølgelig kjøres pü alle typer tredemøller, med og uten motor, men pü tredemøllene uten motor vil intervalløktene bli enda mer spesifikke og likt som ü løpe utendørs, fordi det er opp til deg og din fysiske form hvor høy hastighet du kan løpe eller gü i. Se ogsü tredemølle best i test.

  Manuelle tredemøller finnes i flere varianter. Ønsker du en tredemølle med flatt belte sü er den rimeligere, men mange velger tredemøller uten motor med buet belte. Selv om de er dyrere sü für du en helt annen løpeopplevelse.

  VĂĽre anbefalte produkt i 2022

  Vi kommer her med vüre anbefalte produkt innen Air-Run tredemøller.

  Robust tredemølle med revolusjonerende løpebünd

  Dette er tredemøllen til deg som enten driver treningsstudio eller som ønsker ü investere i en virkelig god tredemølle til hjemmebruk. InSPORTline sin Motorless Treadmill Air-Run er kjent for ü vÌre en robust tredemølle med et revolusjonerende løpebünd som absorberer støt og beskytter leddene dine under trening. Dette er en innovativ tredemølle uten motor hvor løpebeltet settes i gang nür du beveger deg pü beltet, noe som igjen vil gjøre at musklene dine vokser raskere. Mølla er designet ned til den minste detalj for ü vÌre sü effektiv som mulig.

  Designet er elegant, den er lett ü bruke til büde gü og løping, mølla har en robust utforming som tüler høy vekt, pü sidene er det to store hündtak og foran er det skjerm som viser nødvendig data som tid, avstand, hastighet og puls. I tillegg følger det med syv ulike programmer som er delt inn i intervallprogrammer og mülprogrammer. Denne tredemølla kan hjelpe deg med ü komme i enda bedre løpeform.

  Beste motorløse tredemølle

  Nyskapende manuell tredemølle

  Assault AirRunner er en nyskapende manuell tredemølle med høy kvalitet, høy ytelse og uten motor. Tredemøllen tilpasser seg dine bevegelser, enten det er ü løpe raskere eller roe ned tempoet. Mølla passer büde for nybegynnere og toppidrettsutøvere. AirRunner er likevel spesielt designet for høy intensitets-intervalltrening. Ettersom det er du selv som styrer tempoen vil dette gi deg sü hard trening som du ønsker, og det vil koste deg mer krefter enn pü en tredemølle med motor. Foran pü mølla følger det med en LCD-skjerm som viser tid, hastighet, distanse, puls og kalorier, slik at du kan følge med underveis pü nødvendige treningsdata.

  Designet pü Assault AirRunner er robust og har en kraftig konstruksjon. Den er bygget i sterk stülkonstruksjon og overflaten er behandlet for ü motstü rust og slitasje. Her für du en tredemølle som tüler myte og har lang levetid. Vi anbefaler mølla til deg som ønsker topp kvalitet til hjemmetreningen eller til deg som driver treningsstudio.

  Løpebündets lengde er 178 centimeter og bredden er 83 centimeter.

  Assault airrunner test

  Den rimeligste varianten

  AirRun T300 fra inSPORTline er tredemøllen uten motor som er billigst pü prisjakt. Her für du en innovativ tredemølle som kan vÌre et viktig verktøy for ü komme i enda bedre løpeform. Mølla tilbyr syv ulike treningsprogrammer, noe som kan gi deg inspirasjon til hvordan økter du skal kjøre. Ettersom mølla ikke har motor trenger du heller ikke ü koble den til strøm, og du kan sette den hvor du vil hjemme eller i treningsstudioet ditt.

  Den buede slitebanen bestür av profilerte plater som skaper en uvanlig, men likevel naturlig løpeoverflate. Dette gir deg et godt grep til underlaget nür du skal løpe eller gü. Her er det du som velger hvilket tempo det skal gü i. Om du vil løpe raske intervaller kan du gjøre det eller du kan gü roligere og lengre turer. Tredemøllen har ogsü en trüdløs pulsmottaker og pulsbelte følger med, slik at du kan utføre treningen med ü følge pulsen din underveis. Dette kan gjøre det enklere for deg büde nür du skal løpe eller gü hardt eller rolig. Foran pü mølla er det en skjerm som viser viktig treningsdata som puls, tid, distanse og hastighet. Og pü hver side av mølla er det spesialformede hündtak som lar deg bevege deg sidelengs eller bakover.

  Vi anbefaler AirRun T300 til bĂĽde nybegynneren og den mer ivrige treningsentusiasten. Uansett fysisk form og nivĂĽ kan du ved hjelp av denne komme i enda bedre form.

  Løpebündets lengde er 180 centimeter og bredden er 89 centimeter.

  Beste tredemølle for intervall løping

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? VĂĽrt valg:

  Š Sweat.no 2024

  Om oss