Sykkelbriller test - Skån øynene dine med gode briller

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Gode sykkelbriller beskytter øynene, sitter godt på hodet, kan enkelt plasseres i ventilasjonshullene i hjelmen og dugger ikke. Vi har plukket ut Oakley og Sweet Protection som våre favoritter, nettopp fordi de oppfyller de nevnte kravene.

  Sykkelbriller er blitt et must blant dem som tilbringer mange timer på sykkelen, enten det er til trening, konkurranser eller tur. Billige sykkelbriller kan gjøre en grei jobb, men koster du på deg mellom 1000 til 2400 kroner på for eksempel Oakley sykkelbriller vil du merke stor forskjell. Kvaliteten på glassene er bedre, brillene sitter bedre på hodet og du ser samtidig fresh og kul ut. Det finnes også sykkelbriller photochromic hvor brilleglassene endrer farge i takt med solen eller dagslyset.

  Uansett hvilke briller du kjøper deg er den viktigste grunnen til å bruke penger på det at du skal skåne øynene dine mot farlige UV-stråler. Gode sykkelbriller kan forhindre at du blir solbrent på hornhinnene, noe som både er ubehagelig og smertefullt. I tillegg beskytter sykkelbriller deg mot å få støv, grus, insekter eller annet rusk på øynene. De kan såklart også brukes på joggeturer, på SUP og gummibåt.

  I test sykkelbriller kommer flere av Oakley sine sportsbriller godt ut, både Oakley Radar og Jawbraker har vunnet flere sykkelbriller best i test. Brillene med Prizm-glass gir deg økt syn og fargegjengivelse, har utmerket optikk og Oakley er spesielt utviklet til både løping, sykling og langrenn. Det finnes også egne sykkelbriller dame og til herre, men de fleste brillene kan fint brukes av begge kjønn og kommer i unisex-modeller. Her kan man velge farge, design og produkt ut i fra hva som passer en selv best.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Vi har plukket ut våre favoritter blant sykkelbriller, og kommer her med våre anbefale produkter i 2021.

  Raske briller med rene linjer

  Disse sykkelbrillene fra Sweet Protection er blitt en favoritt for mange. Ronin er raske briller med rene linjer. Linsene er 2,2 millimeter tykke og ekstremt solide. I tillegg til optimale optiske egenskaper og et imponerende synsfelt. Brillene passer også utmerket til hjelmen, og brillestengene er konstruert for best mulig passform og komfort. Photochromic-linsene gjør at linsene justerer seg til lyset, slik at du kan få en best mulig opplevelse på sykkelsetet, uansett vær.

  Fotokromatiske sykkelbriller

  Sportsbriller for alle

  Disse brillene fra Oakley kommer i flere ulike farger, men vi har plukket ut de hvite som vår favoritt. Oakley Jawbreaker har utvidet synsfeltet i den øvre perifere regionen for å optimalisere den for sykling. Brillene har også Switch-teknologi for at du enkelt kan bytte glass, i tillegg til templer som tilpasser seg tre ulike lengden for hjelmen. Jawbreaker er kjent for å ha det ultimate sportsdesign. De er lette, men har slagfasthet og optisk presisjon. Oakley-brillene leveres med Polaric Ellipsoid-geometri High Definition Optics som gir deg sylskarpt syn fra alle synsvinkler.

  Egenskaper som gjør at vi anbefaler produktet:

  • Forbedret sikt i den øvre delen av synsfeltet

  • Tynne ørestem som legger seg under bakre hjelmstropp

  • Ørestemmene er lengdejusterbare for perfekt tilpasning til hjelmen

  • Superenkelt og raskt skifte av linser med Oakley Switchlock teknologi

  • Overlegen optikk med Oakleys suverene linser

  • Unobtainium gummipads sørger for at brillene sitter stabilt 

  • Linse: Prizm Road

  Oakley sykkelbriller test

  Oakley sine tradisjonelle briller

  Oakley Radar er kanskje de mest kjente og den originale brillene fra Oakley. Her får du utvidet synsområdet i den øvre perifere reginionen. Linsene er polariserte. Det vil si at linsene er belagt med molekyler som blokkerer horisontalt lys, det gjør at alt lys som når frem til glassene fra en horisontal retning blir blokkert. I tillegg kan de gjøre at du ser fargekontrastene bedre når du utsettes for sollys. Brillene er også kjent for å sitte godt på hodet, og har god ventilasjon som gjør at de ikke dugger. Takle Radar EV har også unobtainium ørepropper og neseputer som gir deg økt komfort og ytelse. Dette er den perfekte brillen til sykling året rundt, både terreng og landevei, og kan fint bruker til løping og langrenn i tillegg. Brillene kommer i ulike farger, men vi har valgt mate Black deep water som vårt anbefalte produkt.

  Oakley sykkelbriller

  Kule briller fra Bliz til både sykkel, løp og ski

  Matrix-brillene fra Bliz er et kult design, god teknologi og passer til både sykling, løping og langrenn. Brillene har et bredt sylindrisk synsfelt som gjør at du kan oppleve en ny dimensjoner av omgivelse rundt deg. I følge Bliz skal du med disse brillene få økt sikt i forhold til andre vanlige solbriller. Matrix-brillene er laget av Grilamid TR90 som er et lett og fleksibelt materiale. Sportsbrillene kommer med justerbare templer og nosepad for optimal komfort og passform. Det er også plassert strategisk ventilasjonshull for økt luftsirkulasjon og redusering av dugg på linsene. Bliz Matrix er blitt testet og anerkjent av flere kjente idrettsmennesker rundt omkring verden, blant annet av det norske skilandslaget, og er godkjent som gode briller.

  Brillene har også uknuselige polykarbonatlinser, hydro lens system og gir deg 100 prosent UV-beskyttelse

  Sykkelbriller på nett

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: