EVO Fitness treningssenter

  EVO Fitness har helt siden de startet opp i 2010 hatt ambisjoner om å være noe mer enn nok en aktør blant mengden av andre treningssenter-kjeder. Det hele startet med tanken om å være best på kondisjon- og styrketrening. Denne ambisjonen jobber EVO Fitness mot ved å gjøre trening for medlemmene deres så enkel som mulig.

  black friday banner

  Filosofien bak EVO Fitness blir tydelig så fort en besøker ett av de 39 treningssentrene som er inkludert gjennom alle EVO medlemskap. EVO er et lavterskeltilbud for medlemmene, slik at en skal føle seg like inkludert om en har et lidenskapeligforhold til styrketrening eller nettopp har begynt. I denne artikkelen skal vi se nærmere på EVO fitness.

  Evo trening erfaring

  Hvorfor bør jeg velge EVO Fitness?

  Ved å være medlem hos EVO Fitness får en en behagelig treningsopplevelse på flere plan, og et tilbud ingen av de andre eksisterende konkurrentene er i stand til å møte. Hvert senter er for eksempel resepsjonsfritt, slik at en skanner seg inn og låser seg ut selv, uten å måtte legge opp hverdagen etter rigide sentertider.

  Faktisk er EVO sine åpningstider 05:00-24:00 alle dager (også på helligdager). Dette betyr at du som kunde gjennom ditt medlemskap får mulighet til å trene nær sagt når og hvor du måtte ønske. Ethvert EVO treningssenter har dessuten et begrenset antall medlemmer, og du slipper dermed å måtte forholde deg til klamme treningssaler med dårlig luft og kamp om apparatene. Kvaliteten på utstyret og friheten du har som kunde legger til rette for en personlig opplevelse.

  Et annet stort pluss for medlemmer hos EVO Fitness er at de ikke opererer med noen skjulte kostnader. Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for ubehagelige utgifter, og kan fokusere på å oppleve mestring i hverdagen snarere enn å forholde deg til tungvinte tekniske løsninger. Gjennom Min EVO administrerer du medlemskapet ditt enkelt, og du kan fryse, endre eller si det opp, samt bestille timer med personlig trener.

  Evo prøvetime

  Medlemsinformasjon hos EVO Fitness

  EVO Fitness tilbyr medlemskap for 375 kr i måneden uten binding. Når du melder seg inn hos EVO betaler du i tillegg en innmeldingsavgift på 249 kr. Skulle du på noe tidspunkt melde deg ut og ha lyst til å opprette medlemskap på nytt, må innmeldingsavgiften betales på nytt. Medlemskapet hos EVO Fitness løper fra dagen du melder deg inn, uavhengig om det skjer under en EVO kampanje, et EVO tilbud, eller i løpet av en ordinær periode.

  Alle medlemmer får tilbud om gratis prøvetime hos EVO Fitness når de oppretter medlemskap, og du belastes ikke for denne om du velger å melde deg ut før prøveperioden på 14 dager er over. Medlemskap hos EVO er tilgjengelig for alle fra 16 år og oppover.

  Evo fitness pris

  Personlig trening hos EVO Fitness

  Arbeid med en PT er en effektiv måte å forbedre resultatene av styrketrening på, og fungerer for mange som en motivator for å prestere maksimalt.

  Hos EVO Fitness har de PT-er med betydelig faglig kompetanse og lang yrkeserfaring. En EVO PT er delt innen fire ulike nivåer etter lengden på utdannelsen de har gjennomført og hvor lang erfaring de besitter. Nivået gjenspeiles i prisen for tjenestene de tilbyr, slik at du ikke trenger å betale mer enn du må for hjelpen du trenger.

  black friday banner
  Evo fitness pris

  EVO Fitness er perfekt for å komme i form

  EVO Fitness er med årene blitt ett av de best kjente treningssentrene i Norge. Dersom du ønsker å ta del i et senter som setter deg som trener i fokus, så er EVO Fitness perfekt for deg. Enkelt, rimelig, og med mange muligheter er nøkkelord for din opplevelse med treningen her.

  Evo pt pris
  black friday banner

  © Sweat.no 2024

  Om oss